Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) Havalar ısınmaya başladı sunroof lar artık daha çok çalışacak, sunroof a bakım yapmayı düşünüyorum kızakları önce ıslak mendille silip kirini pisliğini alıp alkolle temizleyeceğim, elimde wd40 ve silikon sprey mevcut kızak ve hareketli elemanların yağlama işlemin de ne kullanmalıyım wd40 ve silikon sprey toz tutan ürünler, sıkıntı olur mu, kızakları hangi ürünle yağlama mı tavsiye edersiniz? 5 Nisan 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Aynı bakımı bende düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda bir bilgim yok.Takipteyim Erol bey. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ben aldığımdan beri karışmadım Mehmet Özyürek'in bir sözü var. "Çalışan sistem kurcalanmaz." 5 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ben aldığımdan beri karışmadım Mehmet Özyürek'in bir sözü var. "Çalışan sistem kurcalanmaz." Japon atasözü gibi adam şu Emmi Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ben aldığımdan beri karışmadım Mehmet Özyürek'in bir sözü var. "Çalışan sistem kurcalanmaz." Mondeo da kurcalama abi zaten isin icinden cikamayiz bi bozduk mi gitti 1 aylik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Japon atasözü gibi adam şu Emmi "Işık gelecek yerden mercek esirgenmez."Servet AYDIN imzası. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Balata spreyi ile temizliği yapılıp WD-40 veya kaliteli sıvı gres ile yağlanması sağlanabilir. Yapılacak olan işlem temizlik olacağı için zarar vereceğini düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Erol abi Sen İstesen komple söküp yine takarsın ..... Bu Temizlik işi Senin için Çerez Sayılır ... Ver gazııı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Temizlersen de nasıl yaptığını detaylarsın abicim, bizde nasipleniriz Şimdi büyük boy WD-40 aldım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Durum böyle.temizlemeyeyimmi simdi . Antep'te benimkini görünce ne diyeceksin bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Antep'te benimkini görünce ne diyeceksin bakalım kızakların parlaklığına bakarak saçımı tarıyacağım herhal :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 kızakların parlaklığına bakarak saçımı tarıyacağım herhal :) İnsanların hayalleriyle yaşayabilmesi ne güzel 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Temizlersen de nasıl yaptığını detaylarsın abicim, bizde nasipleniriz Şimdi büyük boy WD-40 aldım.. abi wurth ün silikon spreyini şiddetle tavsiye ederim.hem parlatmada hemde hertürlü ses gıcırtı kesmede on numara,nerde ses duyarsanız bağlantı yerlerine aralıklara pıss lıyorsunuz sonuç harika.Tık ses kalmıyor. İnsanların hayalleriyle yaşayabilmesi ne güzel o kadar diyorsun yani hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 abi wurth ün silikon spreyini şiddetle tavsiye ederim.hem parlatmada hemde hertürlü ses gıcırtı kesmede on numara,nerde ses duyarsanız bağlantı yerlerine aralıklara pıss lıyorsunuz sonuç harika.Tık ses kalmıyor. o kadar diyorsun yani hocam Eskisi gibi değilim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 abi wurth ün silikon spreyini şiddetle tavsiye ederim.hem parlatmada hemde hertürlü ses gıcırtı kesmede on numara,nerde ses duyarsanız bağlantı yerlerine aralıklara pıss lıyorsunuz sonuç harika.Tık ses kalmıyor. o kadar diyorsun yani hocam Benim öncelikli sıkıntım, sunroof ön plastik parçasının rölantide "tırrrrrrr" diye kafamı şişirmesi. Aşırı rahatsız ediyor. Açınca yada sunroof u içten parmakla bastırınca ses kayboluyor. Önce onu çözmem lazım. Temizlik sonra. Tahliyelerede bak, su dök dene. Tıkanıklık filan olmasın. Sonra benim gibi başın ağrır. Fazla yağ buralara girer, tıkanma yaparsa sıkıntı Erol abi , Kerem abi mısırı patlatmış bekliyordur şimdi.. Birazdan uzun anlatıma geçersin İnşallah . ... Ne mısırı, mevsimi geçti. Ette pahalanmış. Mangalı yaktım ben, kanata talim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Afiyet Olsun Kerem abi .... Bir konu nasıl mangala bağlanır İşte resmi sonuçlar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Temizlersen de nasıl yaptığını detaylarsın abicim, bizde nasipleniriz Şimdi büyük boy WD-40 aldım.. detaylı demiştin değilmi sen ,,, detayı göreceksin Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 detaylı demiştin değilmi sen ,,, detayı göreceksin Kollarımı sıvadım, bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Evet. Operasyonu tamamlamış bulunmaktayım. Detaylı anlatım istemişlerdi. Buyurun detaylı anlatım.; Öncelikle aracımızı iç dış yıkayıp püür PaK ediyoruz.sonra iç plastik ve deri aksamları silikon spreyle silip parlatıyoruz.koltukları wurth köpük temizleme spreyiyle siliyoruz. Daha sonra kullanılacak malzemeleri ayarlıyoruz. Kolonyağı(alkol niyetine).kağıt havlu.silikon sprey .wd40.bez.ve poposil. Islak mendille bir güzel silip bezle kuruluyoruz görünen tüm aksamı ve elimizin parmağımızın ulaştığı her yeri Buraya dikkat ediyoruz ne ise yaradigini bilmediğim bu süngeri elleşmiyoruz. Kuraladıktan sonra kağıt havluya boca ettiğimiz eyüpsabri tuncerle dalıyoruz aynı şekilde İyice tekrar kurulayip silikon spreyi aynı bölgeye uygulayıp tekrar siliyoruz silmedeki amaç toz tutmasını önlemek. Aynı işlemi wd 40 la boca etmeden yapıp kuruluyoruz iyice. Kuruladıktan sonra kızaklara wd 40 uyguluyoruz sunroofu birkaç kez açıp kapatıyoruz ve tekrar açıp siliyoruz. Ve sonra bu konumda buraları yağlıyoruz. Sunroof etrafındaki plastiğe silikon sprey uygulayıp siliyoruz ön.arka.yan. Ve birkaç kez çift hareketle sunroofu açıp kapatıyoruz.sonra açıp siliyoruz. Ve kapatıyoruz. İşlemimiz bittimi bitmedi. Ayak bastığımız yerleri siliyoruz:):) Elimiz değmişken silikon spreye ayakkabımızında yüzünü güldürüyoruz ve bitiriyoruz..:) Hadi kolay gele. Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Onur Bulut 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ben aldığımdan beri karışmadım Mehmet Özyürek'in bir sözü var. "Çalışan sistem kurcalanmaz." Çok güzel ve doğru söz abi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Alkış... Yarın ilk işim.. Ellerine sağlık abicim. Tahliyelerine dikkat ettin inşallah. Kullandığın markalara takılmıyorum, şayet poposil çuvalla var, malum Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 lityumlu beyaz gress spreyi hocam tek gereken sadece o toz tutmaz üstelik,fiyatı 20 tl civarı bu iş için üretilmiş resmen Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Alkış... Yarın ilk işim.. Ellerine sağlık abicim. Tahliyelerine dikkat ettin inşallah. Kullandığın markalara takılmıyorum, şayet poposil çuvalla var, malum Ön iki köşede onlar.dikkat ettim.sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts