Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Merhaba dostlar, Sabah araç almak maksadıyla yarı memleketim Urfa'da olacağım. Ankara'dan Urfa'ya yada Urfadan Ankara'ya gelecek, gidecek bir şeyi olan varsa seve seve yardımcı olurum. Pazar sabahı geri döneceğim. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Saygılarımla.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Güle güle git, güle güle Bravo'yla gel inşallah, güzel memlekettir urfa. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Memleketinizde benim yerime sanayinin yanındaki ciğerci yusufta sabah ciğeride yiyin ayrıca miroğlunda kunefe. Ama takla attırarak Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 ciğer yemeden dönmeyin derim bende, Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Askerliği urfada yapmıştım unutmak mümkün değil, sabah ciğer keyfi gece balıklı gölde çay muhabbeti aklımda inşallah kısmet olurda tekrar gitme şansı yakalarım. Bu arada hayırlısı ile gidip dönün. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Güle güle git, güle güle Bravo'yla gel inşallah, güzel memlekettir urfa. İnşallah kardeşim Ciğer yi ciğer Yimem mi İyi yolculuklar abi,hayırlı olsun şimdiden Sağol canım kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Hayırlı yolculuklar Allah gönlünüze göre versin inşallah Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Hayırlı yolculuklar, Rabbim kaza bela vermesin, İşlerinizi de rast getirsin......Osmaniye'den geçerken de muhakkak beni arayın..... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Sağ salim git gel eray...hayırlı yolculuklar... Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Hayırlı yolculuklar.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts