İçeriğe Yönlendir

Fusion Modifiye

Kadir Poslu

Recommended Posts

Alkım Hoşgör

Renginden değilde tasarımından dolayı biraz aile arabası görünümünde olup, görsel modifiyeye çok yatkın değilmiş gibi geliyor bana.

Arka difüzörünüzdeki kırmızı fara benzeyen parçanız eksik sanırım onu tamamlayın,

Kaliperler kampanalar boyanabilir.

Sonrası için bi-xenon yada müzik sistemi gibi detaylarına yönelebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Kadir Poslu

Evet o parça kırıldı.araştırdım ama satan biryer bulamadım malesef

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Parçanın adı kedi gözü ve çok fahiş fiyatı vardı galiba. 
Mercekli far, far karartma yapılabilir. Yeni kasa tamponu takılsa çok güzel olur. 
Onun dışında fusiona bencede modifiye gitmiyor. Bizde varken de böyle düşünürdüm. :(

Yorum bağlantısı
Kadir Poslu

Far karartma fiyatı ne kadardır birde görüş mesafesini düşüyormuş diye duydum :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Arkadaşlar araç 1.6lüx 2004 model renginden dolayı bazı modifiye parçaları yakışmayabiliyor sizin görüşleriniz nelerdir ?

http://imageshack.com/a/img855/2406/5z1m.jpg

http://imageshack.com/a/img812/7121/443g.jpg

herkesin görüşü ayrı ama birçok arabadan daha çok yakışıyo bence modifiye. öncelikle double dinle beraber bi ses sistemi. bence aracın perdelerini söktürün kadir bey ve komple film yaptırın aracınıza orjinak inçler sadık kalarak çelik jant taktırın. orjinalinde jantlımı göremedim fotoğraflarınızda. ben 2011 modelini kullanıyorum aracımda jant dışında hepsi mevcut.Birde ön plakanızın altındaki ızgara köşelerine gündüz farları taktırırabilirsiniz. mercekli far taktırıp xenon taktırın mercekli farla kesinlikle çok hoş duruyor. bunlar benim görüşlerim.çelik jant alırsanız eğer kapı kollarına ve arka plaka üstüne krom kaplama gayet şık olur

Yorum bağlantısı
Kadir Poslu
(düzenlendi)

Ekin bey araçta orijinal çelik jantları duruyor 4 ay kara jantla dolaştıktan sonra tekrar taktım. aracın orjinalliğini bozmadan bişeyler yapmak isityorum baba mesleğinden dolayı giyim sektöründeyiz.mal getirip götürdüğümüz için bagajda kutu bass vb ekipmanlar işimizi zorlaştırıyor açıkçası...

http://imageshack.com/a/img69/9597/h0jb.jpg

tarihinde Kadir Poslu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Huseyin CAN

yapicaǧin 5 cm yay siyah cam filmi ve orjinal fusion yada fiesta titanium jant i koymak sis fari tabiykide far karartma mertmod amerikan park başkada birşey gerekmez yakinda aracimin fotograflarini paylaşicam saydiklarimin iclerinde eksikler var ama yinede yakişikli oldu piyasada fazla surungen fusion olmadiǧi icin dikkat cekiyo :-)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Parçanın adı kedi gözü ve çok fahiş fiyatı vardı galiba. 

Mercekli far, far karartma yapılabilir. Yeni kasa tamponu takılsa çok güzel olur. 

Onun dışında fusiona bencede modifiye gitmiyor. Bizde varken de böyle düşünürdüm. :(

Taş olursun töbe de. :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235531-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-arabam%C4%B1z/

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Düzgün yapıldıktan sonra her araca modifiye yakışır diye düşünüyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bora Ulter

Merhaba

Kısa bir süre önce ben de bir fusion sahibi oldum. Ilk arabam olduğu için seçim yaparken bayağı zorlandım. Ama kısmet beğendiğim bu modeleymiş. Alırken servise soktum ama kısa bir süre sonra sorun çıkartabilecek parçalarını değiştirdim. Debriyaf takımları ve bilyası ile fren balataları sıfırlandı. Umarım yürür aksamda yakın zamanda sorun çıkmaz. Neyse şimdi birazda kozmetik birkaç iyileştirme yapmak istiyorum. Bahsi geçen kedi gözü yada refrektör bende de yoktu. Maslak sanayide buldum. 30 TL. Isteyene yardımcı olabilirim.

Bir haftadır forumu gezip durdum. Hüseyin bey tebrik ederim. Hayran kaldım. Insanın bunları yapabilmek için bir garaj alası geliyor :) . Ali bey'in paylaştığı siyah fusion da tabiri caizse yakıyor. Her iki araçta da aynı desen folyo kaplama var. Bu folyoları nereden bulabilirim? Bir de arka bagaj kapağının üstündeki stop lambasını çevreleyen rüzgarlığı beğendim ancak bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Ve tüm sorularımı tek bir yere yazmasam iyi olacak galiba.

Teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Merhaba

Kısa bir süre önce ben de bir fusion sahibi oldum. Ilk arabam olduğu için seçim yaparken bayağı zorlandım. Ama kısmet beğendiğim bu modeleymiş. Alırken servise soktum ama kısa bir süre sonra sorun çıkartabilecek parçalarını değiştirdim. Debriyaf takımları ve bilyası ile fren balataları sıfırlandı. Umarım yürür aksamda yakın zamanda sorun çıkmaz. Neyse şimdi birazda kozmetik birkaç iyileştirme yapmak istiyorum. Bahsi geçen kedi gözü yada refrektör bende de yoktu. Maslak sanayide buldum. 30 TL. Isteyene yardımcı olabilirim.

Bir haftadır forumu gezip durdum. Hüseyin bey tebrik ederim. Hayran kaldım. Insanın bunları yapabilmek için bir garaj alası geliyor :) . Ali bey'in paylaştığı siyah fusion da tabiri caizse yakıyor. Her iki araçta da aynı desen folyo kaplama var. Bu folyoları nereden bulabilirim? Bir de arka bagaj kapağının üstündeki stop lambasını çevreleyen rüzgarlığı beğendim ancak bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Ve tüm sorularımı tek bir yere yazmasam iyi olacak galiba.

Teşekkürler

Buradan almıştım.

Boyasız geliyor aracınızın rengine göre boyatabliyorsunuz.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-fusion-spoiler-spoyler-sem-tuning-90338028?keyword=&gclid=CMel7svK7b0CFUTHtAodYT4ANw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Yorum bağlantısı
Bora Ulter

Üst torpido kapağımda çizikler var. Görüntü canımı sıkıyor. Iki yol var. Ya kapağı değiştireceğim ki bu 175 TL lik bir seçenek ya da folyo kaplayacağım. Ancak piyasada çok fazla folyo seçeneği bulamadım. Aracın orijinal dokusuna yakın bir folyo gören bilen var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...