Aydın Akdeniz 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Benim araba denek bu konuda abi senin arabanın kapı yüzü böylemiydi ? ben farklı hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Benzer galiba Aydın, ceplik, açma kolu, diresekliği aynı görünüyor, sadece döşeme yeri farklı gibi geldi bana. farklılık var abi .benim söktüğümün kolu bütün Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Honda diye Google araması yapıyorum, bizim forum çıkıyor yine Bir de fotoğraflar yerinde dursa tadından yenmeyecekti 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Honda diye Google araması yapıyorum, bizim forum çıkıyor yine Bir de fotoğraflar yerinde dursa tadından yenmeyecekti bende gözüküyor ama Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 bende gözüküyor ama Ben sanırım Tapatalk yüzünden görmedim. Şükür YouTube'ta videosu varmış. Babamın 2000 Civic'te -sol ön kapı kilit mekanizması düzgün çalışmıyordu, döşemeyi söktük 2 tane vida sıktık düzeldi -emniyet kemeri gergisi iyi toplamıyordu, yağladık, bir de tepedeki tutucusu kirlenmiş temizledik düzeldi. -kolçakta problem vardı, sallanıyordu. Onu da dipten güzelce sabitledik. Baba oğul ilk defa arabada güzel işler yaptık çok mutlu oldum Beni cesaretlendiren bu başlıkta imzası olan herkese de teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Beni cesaretlendiren bu başlıkta imzası olan herkese de teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts