İçeriğe Yönlendir

2010 Fiesta Amerikan Park Lambaları Hakkında

Yusuf Karademir

Recommended Posts

Yusuf Karademir

arkadaşlar 2010 fiesta var amerikan park lambaları düşünüyorumda kararsız kaldım nette okuduğum kadarıyla arıza ışığını yakanlar varmış sanırım bu olay tam olarak nedir yani her amerikan park arıza ışığımı veriyo bide izmirdeyim taktırabilceğim önerebileceğiniz biyer varmı 

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner

Modülünü alırsan yakmaz, her elektirikçi içinden çıkan klavuzu okusa dahi montajı yapar. Sinyallerde bozulmaz.

Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

anladım hocam sağolasın modülünü almak daha sağlıklı o zaman 

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

Modülünü alırsan yakmaz, her elektirikçi içinden çıkan klavuzu okusa dahi montajı yapar. Sinyallerde bozulmaz.

peki taktırmak yasakmı polis ceza yazar mı

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner

peki taktırmak yasakmı polis ceza yazar mı

cezası yok. 

Fakat size ceza yazmayı kafaya koyan polis, yaz günü zincir sorar yine yazar :)

Bana ceset torbası yok diye ceza yazacaklardı az kalsın, o derece yani :)

Hatta modül alırsanız, istediğiniz zaman yakar, istemediğiniz zaman kapatırsınız. Ayrıca ışık şiddetini dahi ayarlamak mümkün.

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

cezası yok. 

Fakat size ceza yazmayı kafaya koyan polis, yaz günü zincir sorar yine yazar :)

Bana ceset torbası yok diye ceza yazacaklardı az kalsın, o derece yani :)

Hatta modül alırsanız, istediğiniz zaman yakar, istemediğiniz zaman kapatırsınız. Ayrıca ışık şiddetini dahi ayarlamak mümkün.

modüllü yaptıracağım o zaman ışık yakmak bana bağlı ise süper olay bir de fiyat olarak bir bilginiz varmı marka önemlimi

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner

modüllü yaptıracağım o zaman ışık yakmak bana bağlı ise süper olay bir de fiyat olarak bir bilginiz varmı marka önemlimi

25 ile 40 lira arasında, hadi abartayım montaj dahil 50 lira

Yorum bağlantısı
Aral Destici

İmzamdaki linke tıklayın ve son fotoğraflarda amerikan park uygulamalı fotoğraflar var. Arıza ışığı bende yakmadı sizde de yakmaz diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

Aral araban güzel olmuş yaptıkların yakışmış kazasız belasız araştırdım bikaç yerden taktıranlar var izmirden arıza ışığı yakmıyomuş bakalım artık taktırcam biyerden

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...