Yusuf Karademir 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 arkadaşlar 2010 fiesta var amerikan park lambaları düşünüyorumda kararsız kaldım nette okuduğum kadarıyla arıza ışığını yakanlar varmış sanırım bu olay tam olarak nedir yani her amerikan park arıza ışığımı veriyo bide izmirdeyim taktırabilceğim önerebileceğiniz biyer varmı Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Modülünü alırsan yakmaz, her elektirikçi içinden çıkan klavuzu okusa dahi montajı yapar. Sinyallerde bozulmaz. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 anladım hocam sağolasın modülünü almak daha sağlıklı o zaman Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Modülünü alırsan yakmaz, her elektirikçi içinden çıkan klavuzu okusa dahi montajı yapar. Sinyallerde bozulmaz. peki taktırmak yasakmı polis ceza yazar mı Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 peki taktırmak yasakmı polis ceza yazar mı cezası yok. Fakat size ceza yazmayı kafaya koyan polis, yaz günü zincir sorar yine yazar Bana ceset torbası yok diye ceza yazacaklardı az kalsın, o derece yani Hatta modül alırsanız, istediğiniz zaman yakar, istemediğiniz zaman kapatırsınız. Ayrıca ışık şiddetini dahi ayarlamak mümkün. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 cezası yok. Fakat size ceza yazmayı kafaya koyan polis, yaz günü zincir sorar yine yazar Bana ceset torbası yok diye ceza yazacaklardı az kalsın, o derece yani Hatta modül alırsanız, istediğiniz zaman yakar, istemediğiniz zaman kapatırsınız. Ayrıca ışık şiddetini dahi ayarlamak mümkün. modüllü yaptıracağım o zaman ışık yakmak bana bağlı ise süper olay bir de fiyat olarak bir bilginiz varmı marka önemlimi Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 modüllü yaptıracağım o zaman ışık yakmak bana bağlı ise süper olay bir de fiyat olarak bir bilginiz varmı marka önemlimi 25 ile 40 lira arasında, hadi abartayım montaj dahil 50 lira Yorum bağlantısı
Aral Destici 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 İmzamdaki linke tıklayın ve son fotoğraflarda amerikan park uygulamalı fotoğraflar var. Arıza ışığı bende yakmadı sizde de yakmaz diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 Aral araban güzel olmuş yaptıkların yakışmış kazasız belasız araştırdım bikaç yerden taktıranlar var izmirden arıza ışığı yakmıyomuş bakalım artık taktırcam biyerden Yorum bağlantısı
Recommended Posts