Sani Gerşon 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Lcd data kablosu gibo gozuktu bana. Ustundeki numarayi aratacagim. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 ebay'da bunu buldum : Link sipariş vermeden önce bi görün istedim. daha ucuza da linkler var ama orjinal değil. bu orjinal diye yazmış ama emin olamıyorum... Sani Gerşon yazdı: Lcd data kablosu gibo gozuktu bana. Ustundeki numarayi aratacagim. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Zafer Ayvacı'nın bulduğu bir site vardı laptop parçaları üzerine bir görüşün isterseniz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Yılmaz Ertek yazdı: ebay'da bunu buldum : Link sipariş vermeden önce bi görün istedim. daha ucuza da linkler var ama orjinal değil. bu orjinal diye yazmış ama emin olamıyorum... teşekkürler. BErat'ın niye yüksek rakam istediği belli oldu Ben de sorduruyorum bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 bu iki ürün aynı mı acaba ? aynı ise ikinci resimdeki 20-30 usd civarı... Link gibi bir de bu var : sahibinden Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 İki ürün aynı değil. Bi dakika, galiba aynı ama kıvrılmamış diğeri. Tam emin olamadım. Kodları da farklı ilk satırdaki. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Sani Gerşon yazdı: İki ürün aynı değil. Bi dakika, galiba aynı ama kıvrılmamış diğeri. Tam emin olamadım. Kodları da farklı ilk satırdaki. ilk satırdaki kodlar hepsinde ayrı, onu ben de fark ettim. bir sürü medele uyuyor o yüzden farklı galiba, önemli olan 2.satır sanırım. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 sahibindendeki ilan için orjinal mi diye sormuştum. orjinal, havale ile 95TL diye cevap geldi ?? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 Sani Gerşon yazdı: BErat'ın niye yüksek rakam istediği belli oldu Ben de sorduruyorum bakalım. bir gelişme var mı ? bir an önce sipariş vermek istiyorum, iş bilgisayarı olduğu için bir an önce aktif hale getirmem gerek. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Yılmaz Ertek yazdı: bir gelişme var mı ? bir an önce sipariş vermek istiyorum, iş bilgisayarı olduğu için bir an önce aktif hale getirmem gerek. teşekkürler. Cevap alamadım, bir daha bilgi verdim şimdi yedek parça firmasına. Sanıyorum zor bulunan bir kablo. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 Sani Gerşon yazdı: Cevap alamadım, bir daha bilgi verdim şimdi yedek parça firmasına. Sanıyorum zor bulunan bir kablo. evet, berat bey de zor bulunur demişti. zaten çok sordurdum bulamadım dedi. sahibinden'deki ilana ne dersin ? orjinal olup olmadığını anlama yolu var mıdır acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Kabloda orjinal olup olmaması pek bir şey değiştirmez de, uyumlu olup olmaması önemli. Sizdeki resmi sahibinden'deki satıcıya yollayıp sormakta fayda var. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Kabloda orjinal olup olmaması pek bir şey değiştirmez de, uyumlu olup olmaması önemli. Sizdeki resmi sahibinden'deki satıcıya yollayıp sormakta fayda var. bendeki foto sadece kodun yazılı olduğu kısmı gösteriyor. bu kablolarda önemli olan ince uçtaki tırnak sayısıymış galiba. genelde çift tırnak satılıyor. bana lazım olan hangisi bilmiyorum, berat bey de izmirde sanırım. kablonun orjinal olup olmaması fiyatı etkiliyor en son 95 TL yazdı satıcı. orjinal değilse 17usd'ye var. 28 Nisan 2014 tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Orjinal olup olmaması kalitesi bakımından sorun çıkarmaz diye demiştim. Tabi benim düşüncem. Ben kendime alacak olsam, muadilini alır, bozulursa bir daha alır, bir daha alır ve hatta bir daha alırdım. 3 kereye kadar amorti ediyor kendini. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 Sani Gerşon yazdı: Orjinal olup olmaması kalitesi bakımından sorun çıkarmaz diye demiştim. Tabi benim düşüncem. Ben kendime alacak olsam, muadilini alır, bozulursa bir daha alır, bir daha alır ve hatta bir daha alırdım. 3 kereye kadar amorti ediyor kendini. berat beye gönderdim linkleri, uygun mudur diye sordum. bakalım ne diyecek... hızlı geleceğini bilsem 17usd olandan 2 tane sipariş verip işi halledeceğim ama... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Yılmaz Ertek yazdı: berat beye gönderdim linkleri, uygun mudur diye sordum. bakalım ne diyecek... hızlı geleceğini bilsem 17usd olandan 2 tane sipariş verip işi halledeceğim ama... Parçacım döndü, maalesef yok Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Sani Gerşon yazdı: Parçacım döndü, maalesef yok sağlık olsun berat beyle konuştum, parçanın ayrıntılı fotolarını gönderecek. ona göre ya sahibindendeki ya da ebay üzerinden sipariş vereceğim... 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 berat bey hala gönderecek fotoları Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 27 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2014 Parça geldi, umarım doğrudur 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Sani Gerşon yazdı: Parçacım döndü, maalesef yok Dün akşam itibari ile bilgisayar aktif hale geldi. Teşekkürler tekrardan... Yorum bağlantısı
Recommended Posts