İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Görüntülü Cd Usb Çalar Yardim

Egemen Türegün

Recommended Posts

Egemen Türegün

İyi günler herkese arkadaşlar , 2004 model focus 1.6 ghia  var bende ama cd çaları bozuktu aldığımda bende yaptırmak yerine yeni bir cd çalar almak istiyorum fakat bunun hem görüntülü hemde ileride bir ses sistemi taktırırsam güçlü bir watt kaldırabileceğinden emin olmak istiyorum ..

acaba marka ve boyutları hakkında bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum .

Yorum bağlantısı
Misafir

Double din takıcaksınız... F1 çerçevesine uygun double din yok malesef... kesme biçme yada çerçeve takılcak :( pek orjinal olmuyor yinede siz bilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Egemen Türegün

Forumda yeniyim arkadaşlar fazla bir bilgimde yok . ve focusumda yeni . aldim jant lastik yaylarım hepsini aldım suan cd calardayım ama hiçbir bilgim yok . nekadar olur acaba ve m.fatih beye nasıl ulaşırız 

Yorum bağlantısı
Egemen Türegün

bu cok yakışmış harika olmuş :) peki bu parça saglam bir ses sistemini kaldırırmı acaba ?

SAGDAN SOLDAN BİRAZ BOŞLUKLAR KALMIŞ AMA BEN KARBON ÇEKERİM KAPATIRIM O BOŞLUKLARI . GALİBA SES SİSTEMİNİ KALDIRICAK GÜCÜ VAR İSE ALICAM BUNU

Yorum bağlantısı
Egemen Türegün

Kaldırırmı derken demek istediğim yani güclü bir ses sistemi taktırırsam  güçlü bir amfide yanmasın yani . ileride taktırıcam çünkü . demek istediğim bu 

@çağlar bayur

@m.fatih güneş

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...