Caner Çevik 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Selamlar öncelikle. Bende 2001 Model 2.0 Focus St var. Geçen ay Regülatör değişti sıkıntımız bitti derken araç yine tekleme gaz yememeye başlayınca bu defada enjektör sıkıntımız çıktı BRC marka kullanıyorum. Ustası baktı 1 tanesi arızalı dedi. Eğer sadece birini değişirirsen diğerleri zayıf kalır dedi sizce ne yapmalıyım. Temizlik ne derece işe yarar İzmirde bunu nereye gösterebilirim kim derdime çare olabilir teşekür ederim şimdiden. Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Enjektörlerin temizlenmesi yanlışmış çünkü temizlikten sonra kalibrasyon tutma sıkıntısı çok görülüyormuş. Bence tek enjektör değiştirin bi şey olmaz. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 (düzenlendi) Kalibrasyonu yapıyoruz be usta cüzi miktar karşılığı 50TL iyi mi piroyodik bakımı dahil? Kayseri için yıllarca da kullanın. Atiker Mimgas Aldesa vb. 26 Mayıs 2016 tarihinde Selim Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Ne yapıyorlar filtre değişim dahilse fiyat iyi gibi ama bu gaz ayarı işleri uzmanlık istiyot. Yorum bağlantısı
Talip Eren 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Selamlar öncelikle. Bende 2001 Model 2.0 Focus St var. Geçen ay Regülatör değişti sıkıntımız bitti derken araç yine tekleme gaz yememeye başlayınca bu defada enjektör sıkıntımız çıktı BRC marka kullanıyorum. Ustası baktı 1 tanesi arızalı dedi. Eğer sadece birini değişirirsen diğerleri zayıf kalır dedi sizce ne yapmalıyım. Temizlik ne derece işe yarar İzmirde bunu nereye gösterebilirim kim derdime çare olabilir teşekür ederim şimdiden. Arızalı denilen enjektör gazın geliş yönüne doğru kaçıncı sırada ki? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Selamlar öncelikle. Bende 2001 Model 2.0 Focus St var. Geçen ay Regülatör değişti sıkıntımız bitti derken araç yine tekleme gaz yememeye başlayınca bu defada enjektör sıkıntımız çıktı BRC marka kullanıyorum. Ustası baktı 1 tanesi arızalı dedi. Eğer sadece birini değişirirsen diğerleri zayıf kalır dedi sizce ne yapmalıyım. Temizlik ne derece işe yarar İzmirde bunu nereye gösterebilirim kim derdime çare olabilir teşekür ederim şimdiden. Bu tip enjektörler kapalı sistem dışardan müdahaleye izin vermiyor illa yenileme dayatması yapılıyor firmalarca. Oysa Valtek tip enjektörler tam ülkemize göre sök tak parçala topla ayarla tak bas git Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Ne yapıyorlar filtre değişim dahilse fiyat iyi gibi ama bu gaz ayarı işleri uzmanlık istiyot. El emeği göz nuru Abdurahim bey 50tl de periyodik bakım ve kalibrasyon için bilen bilir çok uygun ayrıca her aracın tıpkı diğer bakımları gibi enjektör bakımlarıda önemli olup 25.000km ve yukarılarda yaptırılmasını öneriyorum çünki gelen müşterilerimiz çoğunun içleri yağ zifir kaplı oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts