İçeriğe Yönlendir

Yok Artık Dedirten Olay..

Safak Acar

Recommended Posts

Safak Acar

Demekki yalvarmayı becerememişsin Şafak :p Suç sendeymiş :D Geçmiş olsun..

Dilimde tüğ bitti , tabiri çok uyar bana :D

Geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın...

Aynen öyle oldu ..

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Benim bildiğim egzos muayene den cezayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uyguluyor yanlışsam düzeltin lütfen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim bildiğim egzos muayene den cezayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uyguluyor yanlışsam düzeltin lütfen.

Benim bilgim yok ne yazıkki. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

egsoza cezayi trafik değilde çevre  bilmemnesimi ne yazıyor diye biliyorm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

egsoza cezayi trafik değilde çevre  bilmemnesimi ne yazıyor diye biliyorm

Boşunamı yalvardık şimdi.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Şafak bey geçmiş olsun olur böyle şeyler zaten tam istemediğimiz zamanlarda oluyor ilginç bir durum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Egzos emisyonu için cezayı trafik polisi yazamaz..Hatta hiç bakmazlar bile..Ceza yazma yetkisi Çevre ve Ormancılık bakanlığı ekiplerine aittir. Denetimi de bunlar yaparlar.. Ankara da sanırım son 15 yıl içinde 1 defa denetim yapmışlardı :D Denetimleri yok gibi birşeydir. 1-2 araca göstermelik ceza uygulanır..Zaten genel muayene egsoz pulu olmadan yapılmıyor.. Bu da onlara yetiyor..

Geçmiş olsun..size ceza başka maddelerden yazılmıştır.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

:)

Kayın, eniştenin eşeğidir, istediği yere sürer derler.

Bunun bi de tam tersi var Emmi, duymuşsundur belki. "Eşeğin yoksa enişten de mi yok." :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak geçmiş olsun...bayağı zor işler yapmışsın.. :)

Sağol abi , öyle oldu hepsi üst üste geldi.. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol abi , öyle oldu hepsi üst üste geldi.. 

Kendimi biran senin yerine koydum...strese girdim kaşıntı tuttu  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kendimi biran senin yerine koydum...strese girdim kaşıntı tuttu  :D

:D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Egzos emisyonu için cezayı trafik polisi yazamaz..Hatta hiç bakmazlar bile..Ceza yazma yetkisi Çevre ve Ormancılık bakanlığı ekiplerine aittir. Denetimi de bunlar yaparlar.. Ankara da sanırım son 15 yıl içinde 1 defa denetim yapmışlardı :D Denetimleri yok gibi birşeydir. 1-2 araca göstermelik ceza uygulanır..Zaten genel muayene egsoz pulu olmadan yapılmıyor.. Bu da onlara yetiyor..

Geçmiş olsun..size ceza başka maddelerden yazılmıştır.

Ozaman amaçları kendilerini tatmin etmek ve ceza yazmaktı, aracın eksiği yoktu ve direk makbuza bölge kodunu girip araç ve ehliyet bilgilerinden sonra tutarı yazmaya başladı 160 yazdı bi sıfır atimmi diye yalvarttı. :D  sonra tl yazdı eksik bölümleri doldurdu.. 

Bu da aklımda olsun.. Ben yine şükrediyorum 160 tl ile kurtulduğuma 1.600tl yazsaydı Eniştem hapı yutmuştu. 2 ay boşa çalışırdı..   

Böyle birşeyi bilmediğim için yalvardık işte.. Üstüne azar yedik baya zoruma gitsede yapıcak bişi yok..  

Sen git ford dan in 95 model kartala bin .. işim yokmuş gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bizim buralarda da(gürcistan) tek şeritli yollarda sollama yapmak isterseniz karşıdan gelen ve sollama yapacağınız araç genelde kenara çekiliyor

ve şeridi ortalayarak geçebiliyorsunuz. Ama türkiyede yapayım dedim kamyoncunun dudaklarını okuyabiliyordum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...