Safak Acar 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 (düzenlendi) Selamlar , Cumartesi günüm olduğu gibi flim olarak geçti resmen , Eniştemin aracı (kartal95model) ustaya gidicek, usta amcam Amcam Mahmutbey de , Araç Pendik Kaynarca da, Eniştem beni aradı böyle durum var işin yoksa gelirmisin dedi, Kendisi pazar işi yapıyor zamanı yok. Ufak tefek işlerim olmasına rağmen işi görülsün diye tamam dedim, Zeytinburnu cevizlibağ dan Tuzla Şifa mahallesi otobusune binerek 2 saatte karşıya geçtim, 9 gibi Zeytinburnu ndan çıktım 11.30 da Pendik teydim. Aracı alıcam önce sordum eksiği felan varmı çevirmeye denk gelirsem uğraşmim diye, eksiği gediği yok dedi eniştem, benim kafamın rahat olması açısından kendim kontrol ettim bütün herşeyi tam ancak Egzos muaynesi geçikti aracın , artık geldik bi defa dedim sağ şeride girmeden kaçak göçek giderim dedim, neyse arabayı aldım gidiyorum, Trafik zaten felçti.. dur kalk dur kalk, maltepe mevkinde D100 karayolunda araç stop etti marşa bas bas çalışmaz.. Bende tekim, ağır usul aracı sağ şeride ittim, biraz bekledim marşa bastım çalıştı, sonra boğazköprüsü çıkışından çıktım , Acıbadem mevki rampasını çıkıyorum 3 vites, trafik vardı ilerde yol durdu arabayı 2 ye çektim sol şeritteyim tekrar stop etmezmi tam rampada.. Şansımada sağ yol bölümünde connecte trafik polisleri bekliyor.. Ben sol şeritte bi 5 dakka kaldım öyle marşa bas bas araba çalışmaz.. sonra polisler geldi , kardeşim yolda ne bekliyorsun devam etsene diye ,bizim polislere hayranım.. e-5 üzerinde sol şeritte keyfi beklicek adam varmı acaba.. neyse, polisler yolu trafiğe kapattı, arabayı bi güzel ittiler yardımda ettiler.. Sonra sen evrakları ver bakim bunun eksiği felan vardır dedi, bende verdim o arada ben hala marş basıyorum araba çalışsın diye, neyse indim polislerin yanına gittim ehliyet istedi, dedim varmı eksik ?,var ney egsoz muaynesi bunun cezası 1.600tl dedi, ben 1.600tl yi duyunca etme eyleme abi yapma demeye başladım, Polis bide bana demesinmi sen arabayı kaçırdınmı niye dert ediyosun sahibi öder dedi, ben polislere yalvarmaya devam, diyorum aracı ustaya götürüyorum aracın sahibi eniştem pazarcı okadar cezayı ödüyemez etme eyleme, yok illa yazıcam diyor makbuzu doldurmaya başladı, ben yine aynı şekil devam, makbuzda herşeyi doldurdu 160 bidefa yazdı sonra sıfırı çizicek gibi atimmi bi sıfır daha dedi beni baya yalvarttılar yapma etme derken tl yazdı ben bi yandan derin bi oh çektim bi yandan enişteme, arabaya dümdüz sayıyorum.. Polis bana cezayı yazdı direk vın gitti, polis gitti marşa bi bastım pat araba çalıştı.. Ben bi başladım gülmeye ama sinirden gülüyorum.. Bunu üstüne enişteme haber verdim eniştem bana bağırmaya başlamazmı.. nasıl ceza yedin falan ben alttan aldıkça bağırdı , benim şarteller bi attı ben bir bağırmaya başladım kendimden geçtim.. kapattım telefonu yüzüne.. Cumartesi günüm , bol stresli geçti, sonuç aracı Maymutbey"e teslim ettim. İşte cumartesi günüm böyle geçti.. şimdi bir kaç sorum olacak sizlere.. Böyle iyilik yapıp azar yemek , ne desem yeridir bilmiyorum.. Siz olsanız ne derdiniz.. egsoz muaynesinin geçik olması halinde ceza tutarı 1.600tmi ? Ben adam ceza yemesın diye hayatımda ilk defa polise yalvardımm.. Üstüne bi güzel azar yedim Ufak uşak gibi.. Polise diyorum ustaya götürüyorum benim böyle eski arabayla işim olmaz başlim bunun tekerine sayıyorum banamısın demiyor.. İşte öyle yok artık dedim bugun.. 22 Mart 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 iki maddeden yazmış polis cezayı..maddeleri tutarı yazmadan önce 160 tl yazarak benimle oyun oynadı resmen .. Gün gelir devran döner diyorum.. yazdığ maddelerin suçu ise alakasız Biri kemer biri yüksek ses.. Araçta teyp yok.. Kemerim takılıydı Makbuzda ceza puanı yazmıyor, sanırım ehliyete ceza puanı kesilmiyor İnşallah.. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 İlk okuduğumda 1600 değildir diyordumda doğruymuş; Link geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Şafak, enişten ile olan durumları gözden geçirmende yarar var.. 5 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Geçmiş olsun iyiki muayeneden yazmamışlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Akşam görmüştüm ama uzun diye üşenmiştim okumaya. Okudum Enişte bu, döver de severde. Aslında başka bişi derler bizim buralarda ama gücenen olur belki, yazmayayım. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Hemşerim geçmiş olsun.Trafik polisleri sana kıyak geçmişler.Kılıfına uydurup başka ceza yazmışlar. 1600 tl yi duyunca arabanın anahtarlarını polise verip:''-Buyrun bu araba zaten o kadar eder.'' deseydin.. 4 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 ben bi yandan derin bi oh çektim bi yandan enişteme, arabaya dümdüz sayıyorum.. geçmiş olsun, beterin beteri var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Seni bir okusunlar,bir kurşun döktür kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Geçmiş olsun. Eniştenizin o tepkisinden sonra keşke 1600 yazsalardı demişsinizdir herhalde Neler çektiğinizi bilmeden kızması iyi olmamış. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Şafak, enişten ile olan durumları gözden geçirmende yarar var.. Aynısını ben yazacaktım... 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Onun için o kadar zahmete bu şekilde karşılık hiç hoş olmamış ... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 geçmiş olsun Şafak Geçen gün,bende arkadaşın motorunu teslim almaya gittim. ehliyetsizlikten 1450 tl yemiş.motor sahibinede 1450 tl kesmişler. herşeyin tam olacak.göğsünü gere gere gezeceksin. Kesinlikle katılıyorum.. Benim ford da ve pejoda birtane eksik bulmazlar Polis gördüm mü kaçmam üstüne üstüne giderim Eniştem 1.600tl ceza yemesin diye yalvardık yapıcak bişi yok. Şafak, enişten ile olan durumları gözden geçirmende yarar var.. Göksel vallahi bilmiyorum benim huyumdanmıdır nedir anlık kızsam bile sonra normale dönüyorum.. Ama bidaha illaki çağıracak daha tövbe olsun gitmem.. Sonuçta oda paniklemiştir. Ancak Ben alttan aldıkça hala bağırıp çağırması zoruma gitti. Ben keyfi gitmedim, keyfi ceza yemedim sonuçta onun işi görülsün diye.. Geçmiş olsun iyiki muayeneden yazmamışlar Evet, Ancak madde ve 80 + 80 yazmadan direk 160 ile başladı bir sıfır daha eklimmi diye beni bi 5-10 dk yalvarttılar Akşam görmüştüm ama uzun diye üşenmiştim okumaya. Okudum Enişte bu, döver de severde. Aslında başka bişi derler bizim buralarda ama gücenen olur belki, yazmayayım. ne derler abi.. Hemşerim geçmiş olsun.Trafik polisleri sana kıyak geçmişler.Kılıfına uydurup başka ceza yazmışlar. 1600 tl yi duyunca arabanın anahtarlarını polise verip:''-Buyrun bu araba zaten o kadar eder.'' deseydin.. Sağolasın. . Valla kılıf uydurana kadar yalvarttılar kendilerini tatmin ettiler. Seni bir okusunlar,bir kurşun döktür kardeşim Demi var bende bi ayarsızlık.. Geçmiş olsun. Eniştenizin o tepkisinden sonra keşke 1600 yazsalardı demişsinizdir herhalde Neler çektiğinizi bilmeden kızması iyi olmamış. Yok yinede demedim öyle, adam pazarda gece gündüz çalışıyor.. Ayıp etti ama olsun.. 1.600tl ceza yazılsaydı 2 ay boşa çalışırdı.. Onun için o kadar zahmete bu şekilde karşılık hiç hoş olmamış ... Aynen öyle oldu ama napalım. Hayırlısı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Kayın, eniştenin eşeğidir, istediği yere sürer derler. 4 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Kayın, eniştenin eşeğidir, istediği yere sürer derler. He güzelmiş abi Ancak bu enişte Halamın kocası.. beni ne yazık ki süremez şanslıyım 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Şafak geçmiş olsun, 1600 den iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Şafak, yok artık! Not: Geçmiş olsun la. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Şafak geçmiş olsun, 1600 den iyidir. Sağol abi , aynen öyle.. Şafak, yok artık! Not: Geçmiş olsun la. Sağol abi , hepsi üst üste geldi yok artık abi iki defa araç yolda stop eder, polis gelir ceza yazar, üstüne fırça yersin ooho.. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Akşam görmüştüm ama uzun diye üşenmiştim okumaya. Okudum Enişte bu, döver de severde. Aslında başka bişi derler bizim buralarda ama gücenen olur belki, yazmayayım. Anlayan anladı. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Geçmiş olsun.Olan olmuş. Sağlık olsun diyebiliriz ancak. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Hayatında unutamayacağın bir gün geçirmişsin. İlerde hatırlar bol bol gülersin enişteyle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts