Ali Ozan Yurtsever 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Sayısı belirsiz kimyasal silah kullandım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Şaka bir yana üsttekiler dışa doğru alttakiler içe doğru dönüyor ? Ne durumdayım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Şaka bir yana üsttekiler dışa doğru alttakiler içe doğru dönüyor ? Ne durumdayım. Biraz daha bekleyelim Korkulacak bir şey yok. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Maslak 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Hocam sabit olarak baktığımız zaman baktığımız şekil dönmüyor ama göz ucuyla görülenler sanki hareket ediyormuş gibi oluyor, dönüş yönü baktığın yöne göre değişiyor sanki su üzerindeki bir cisimin hareketi gibi ... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Hangi çembere baksam o dönüyor. Diğerleri duruyor.Banan bi halley oluyo Garip oldum valla 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Şekiller hımm, Bakırköy'ün acil hattını arıyayım 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Resmin tam ortasına bakınca çok yavaş, sağına soluna bakınca biraz daha belirgin hızda dönüyorlar. Dönüş yönleri bana farklı geldi şöyle ki: sola - sağa - sola - sağa sağa - sola -sağa - sola Doğruyu söyleyin doktor bey deli miyim, stresli miyim, ne kadar ömrüm kaldı? Sabit bakınca dönme olmuyorda,birazcık başka yere bakacak olsak dönecek gibi. Sola,Sağa,Sola,Sağa Sağa,Sola,Sağa,Sola Bende de aynı. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Özellikle üstündeki yazdığınız yazıyı okurken onlar aşağıda dönmeye başlıyorlar. Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Döndürenler ümtisiz vaka Döndüremiyenler şanslı sabit bakınca dönmüyor, ancak dalıp giderken hepsi ufaktan kımıldıyor. Ben yönlerini tespit edemedim :D Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Gözün odaklandığı yere göre sağa-sola(göz bebeğinin hareket yönüne ) göre dönüyorlar.Sabit baktığınızda hareket yok... Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Çok acayip şeyler görüyorum, su değirmenleri,rüzgar değirmenleri çok hızlı dönüyorlar. Ürettikleri elektrikle elektrikli aracımı şarjlıyorum. Bütün gördüğüm bu kadar. :yildizlar: 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Yahu hiç kıpırdama bile yok, delimiyim acaba 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 dönüyor habire bunlar sağa sola.bu testi biz pazartesi yapalım hemen daha sağlıklı olur bizim için Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 hepsi fıldır fıldır biri sağa biri sola dönüyor,başım döndü yahu Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Aslında öfke de stres gibi doğal ve olması gereken hatta belirli bir düzeye kadar bizi motive eden bir duygu. Şekle gelince şekil aslında dönmüyor sabit yani. Ama stres düzeyimize göre biz onu sağa veya sola dönüyormuş gibi algılıyoruz. Yani döndüğünü söyleyen arkadaşlar biraz streslisiniz bugün ben de dahil olmak üzere bana da biraz dönüyor (Akşam uçak yolculuğumdan olsa gerek ) Amerikada seri katiller bu şeklin çok hızlı bir şekilde döndüğünü söylemişler. Kaygı düzeyleri çok yüksek olduğu için Biraz çıkıp nefes almak, güzel bir koku sıkmak, dolaşmak, sevdiğimiz bir müziği dinlemek ,bir 5 dakika mola verip açık hava yürüyüşü, hoş sohbet, kafa dağıtmak, güzel bir yemek yemek yemek. Varsa imkan bir duş almak, gözlerinizi kapatıp güzel bir anı 5 dakika kadar düşlemek, nefes egzersizi yapmak v.s v.s. İşe yarayabilir. İyi Çalışmalar herkese. . . Yahu hiç kıpırdama bile yok, delimiyim acaba Bu ne rahatlık yahu 6 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Aslında öfke de stres gibi doğal ve olması gereken hatta belirli bir düzeye kadar bizi motive eden bir duygu. Şekle gelince şekil aslında dönmüyor sabit yani. Ama stres düzeyimize göre biz onu sağa veya sola dönüyormuş gibi algılıyoruz. Yani döndüğünü söyleyen arkadaşlar biraz streslisiniz bugün ben de dahil olmak üzere bana da biraz dönüyor (Akşam uçak yolculuğumdan olsa gerek ) Amerikada seri katiller bu şeklin çok hızlı bir şekilde döndüğünü söylemişler. Kaygı düzeyleri çok yüksek olduğu için Biraz çıkıp nefes almak, güzel bir koku sıkmak, dolaşmak, sevdiğimiz bir müziği dinlemek ,bir 5 dakika mola verip açık hava yürüyüşü, hoş sohbet, kafa dağıtmak, güzel bir yemek yemek yemek. Varsa imkan bir duş almak, gözlerinizi kapatıp güzel bir anı 5 dakika kadar düşlemek, nefes egzersizi yapmak v.s v.s. İşe yarayabilir. İyi Çalışmalar herkese. . . Bu ne rahatlık yahu Tamam işte. Kalp atış hızı, nabız.. Nefes kontrolü.. Bende bunu dedim Stres yok yani. Nabzınız hızlı atıyor. Sakin, relax, be cool... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Tamam işte. Kalp atış hızı, nabız.. Nefes kontrolü.. Bende bunu dedim Stres yok yani. Nabzınız hızlı atıyor. Sakin, relax, be cool... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Sağlı sollu dönmeler var..dış taraflar dönüyor bende.. Yorum bağlantısı
Serkan Engin 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 sabit bakınca dönme yok farklı yönlere dikkatli bakıldığında sol-sağ-sol sağ sağ-sol sağ-sol dönüşler çok yavaş 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 sabit bakınca dönme yok farklı yönlere dikkatli bakıldığında sol-sağ-sol sağ sağ-sol sağ-sol dönüşler çok yavaş Yavaş dönüş az stres Yorum bağlantısı
Serkan Engin 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 (düzenlendi) Yavaş dönüş az stres Teşekkürler hafta sonu olmasından kaynaklı galiba 21 Mart 2014 tarihinde Serkan Engin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 yüzde doksan oranında dönüyor denmiş, benim de dönüyor. çok stresli bir toplum olduk çıktık... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Ben resmi bile göremiyorum. websense sağolsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts