Kemal Kayıngül 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Merhaba arkadaşlar,bugün serviste pıoneer navigasyona yazılım güncellemesi yapıldı,ancak şimdi araç seyir halindeyken klip oynatmıyor kesinlikle yasaktır diye uyarı veriyor,araç durduğu anda da görüntü geri geliyor,bu özelliği devre dışı bırakmak istiyorum,mümkün müdür acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Çok mantıklı ama, çocuklar için açmak gerek. Açılabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Daha önce paylasmistim. Eski versiyona dönmek gerekiyor. Ama sanirim bu zor. Facebook ta Ali Bidik isimli birisi Pioneer avic serisi için bir sayfası var. Oraya katilirsan detaylı bilgi alırsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 (düzenlendi) Cihazınızın ayarlarında "emniyet modu" gibi bir ayar olması gerek, onu kapattığınızda normale dönecektir diye düşünüyorum. Muhtelemen yazılım güncellemesi sonrasında cihazınız fabrika ayarlarına geri dönmüş. Bu arada Pioneer navigasyon kullanmıyorum, teyp kullanıyorum, Menüdeki bu ayarın bu işe yaradığını sanıyorum ama maalesef emin değilim. 15 Mart 2014 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Cihazınızın ayarlarında "emniyet modu" gibi bir ayar olması gerek, onu kapattığınızda normale dönecektir diye düşünüyorum. Muhtelemen yazılım güncellemesi sonrasında cihazınız fabrika ayarlarına geri dönmüş. Güncelleme sonrası emniyet modu kapanmıyor. Euro standartlari gereği bu tip cihazlarda sadece navi ekranı çalışır. Video film gibi gorseller çalışmaz. Ancak aracinizda örneğin kafaliklarda monitör varsa arkaya görüntü veriyor. Aynı cihazdan bende vardı. Ancak servis uyarmisti. Ben de guncelletmemistim. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Hız verisini ileten kablo bulunup cihaz kandırılabilir belki. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 daha önce kullanıyorken yazılımdan sonra uyarı vermeye başladıysa Ersel abinin dediği gibi yazılımla alakalıdır . ama tesisatıda oynandıysa el freni ucunu devreye almış olabilirler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 daha önce kullanıyorken yazılımdan sonra uyarı vermeye başladıysa Ersel abinin dediği gibi yazılımla alakalıdır . ama tesisatıda oynandıysa el freni ucunu devreye almış olabilirler. Devreden ciksada yazilim görüntüyü engelliyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 BMW'de o kadar para verip DVD-TV opsiyonu alıyorsun... sadece park halinde izleyebiliyorsun malesef... Yorum bağlantısı
Alper Taş 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 İyide olması gereken bu değil mi. Hareket halindeyken telefonla konuşan bile sürüşünden anlaşılıyorken video izlemeyi düşünemiyorum bile. Çocuk için bile açılsa ilginç bir şey olunca ister istemez bakmak ister insan. Bence değiştirmeye uğraşmayın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 iyi olmuş aslında. zaten çocuklar arkadaki ekranlardan takip edebilir. öndekiyle zor biraz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts