İçeriğe Yönlendir

Künefe

Serkan Karadağ

Recommended Posts

Misafir

Bu resimlerin üzerine akşam soluğu Emin ustada alırız herhalde :fiuw:

Mekan farketmez,yeter ki bol malzeme olsun  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fıstık ezmezi 40 yıl tatlı yemesem yine de yemem. Cevizli dadlı iyidir (Fıstıklıdan daha iyi :) )

Afiyet olsun KErem sucuklar bunlar dikkat et bence :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan Karadağ

Afiyet olsun Abi, dondurma nasıl durmuş hemen eriyiverir.

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun Abi, dondurma nasıl durmuş hemen eriyiverir.

Halis muhlis kesme Maraş dondurması. Hemen erirse o dondurmacıyı yaş meşe ile döverler..  ;) Zaten künefenin sıcaklığı, o Antep fıstık yığınını geçemiyordur büyük ihtimalle..  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı

Halis muhlis kesme Maraş dondurması. Hemen erirse o dondurmacıyı yaş meşe ile döverler..  ;) Zaten künefenin sıcaklığı, o Antep fıstık yığınını geçemiyordur büyük ihtimalle..  ;)  :D  :D

Kerem bu kombinasyonu adamlar 10 liraya veriyorlar. Künefede kadayıftan çok peynir vardı. Ama o nasıl bir peynir, o nasıl bir lezzet ki anlatılamaz. Burada benzer bişey yemeye kalksan 25 tl den aşağı olmaz ve böyle de olmaz. Büyük şehirleri bu yüzden sevmiyorum.

Yorum bağlantısı

Kerem bu kombinasyonu adamlar 10 liraya veriyorlar. Künefede kadayıftan çok peynir vardı. Ama o nasıl bir peynir, o nasıl bir lezzet ki anlatılamaz. Burada benzer bişey yemeye kalksan 25 tl den aşağı olmaz ve böyle de olmaz. Büyük şehirleri bu yüzden sevmiyorum.

Aynen abim. Burada da künefe diye yediğimiz şeylere 15-18 Tl para veriyoruz maalesef..  :( Afiyet olsun, iyi gezmeler. Dikkat et kendine, çok yağlı yeme.  ;)  :flowers:

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Abi Adanada mı yediniz.

Yorum bağlantısı

Serkan :shok:

Abi az demişsin, çok güzeldi.

Anladım, eriyip erimediğini merak ettin değil mi. :D

Pes diyorum. :biggrin:  Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Abi acil bir iş Adanaya geldim. Yolumun üstüydü künefeciye uğradım. Vakit olsaydı keşke görüşseydik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi acil bir iş Adanaya geldim. Yolumun üstüydü künefeciye uğradım. Vakit olsaydı keşke görüşseydik.

Kısmet kardeşim, bir zaman karşılaşırız nasıl olsa.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Lütfen Adana türkiyenin en leziz büyük şehri :D

GYK iyidir :p

Güner yıldızoğlu künefe ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sıcak üstünde soğuk olmaz diye düşündüm ama öyle değilmiş. :shok:

Abi dondurmalı müthiş olur. Ben bir defa kaymaklı yedim. bir daha asla. Maraş kesme dondurma olacak varyaaaa.

Neyse afiyet olsun abi.

Her zaman derim büyük şehir boş.

İskenderun da 8 tl abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...