Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 sen pastanede mi yiyosun abi aaa biz evde yapıp borcam dolusu yiyoruz Eray Hakan ne bulursa yer seçmez. Göbekten belli olmuyormu O yapmadan anlamaz o ancak önüne ne koyarsan onu yer Bilmiyorum inan,ustaya sorduğum da ben Maraşlıyım dedi Belki de o yöreye has bir durumdur. Pirinç pilavlı adana da varmış orada... Bak buna inanırım çünkü burda da bilmiyorlar :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Eray Hakan ne bulursa yer seçmez. Göbekten belli olmuyormu O yapmadan anlamaz o ancak önüne ne koyarsan onu yer Hiçte bile Eray beni iyi tanıyor,her hafta görüşürüz neredeyse..Aramıza girmeye çalışma yapamazsın bunu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Hiçte bile Eray beni iyi tanıyor,her hafta görüşürüz neredeyse..Aramıza girmeye çalışma yapamazsın bunu Eray senin tanıdıktan sonra kilo verdi 2 kişilik koltukta seninle oturmak için 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Al işte bir tane daha çakmacı geldi...Mantı bizimdir kardeşim.. abim bu börek mantı bizim yörede mantı derler buna aynı sizinki gibi ama büyüğünü fırında pişiyo düşün içi kıyma dolu yine sarımsaklı yoğurt ve yağbiber yakıp offf kendi kendimi sulandırdım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Eray senin tanıdıktan sonra kilo verdi 2 kişilik koltukta seninle oturmak için Herkesi kendinle karıştırmaya bayılıyorsun var ya Eray yaz abicim doğruları Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Eray senin tanıdıktan sonra kilo verdi 2 kişilik koltukta seninle oturmak için :D Hakan abiyle aramıza giremezsin Mehmet abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 abim bu börek mantı bizim yörede mantı derler buna aynı sizinki gibi ama büyüğünü fırında pişiyo düşün içi kıyma dolu yine sarımsaklı yoğurt ve yağbiber yakıp offf kendi kendimi sulandırdım Şuan boş boş yutkundum var ya :D Hakan abiyle aramıza giremezsin Mehmet abi Diyorum ama senin de yazman gerekti sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 :D Hakan abiyle aramıza giremezsin Mehmet abi Eray giremem çünkü aranızda girecek yer bırakmamıştır HAKAN Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Eray giremem çünkü aranızda girecek yer bırakmamıştır HAKAN Öyle bir durum olsa emin ol alırım seni aramıza ve yok ederim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Şuan boş boş yutkundum var ya Diyorum ama senin de yazman gerekti sanırım abi ben de yutkunuyorum annem çağırıyo kuru fasulye varmış ah ah hayal ettiğim gerçekte olan yapardım ama yemeğe gidiyorum Eray giremem çünkü aranızda girecek yer bırakmamıştır HAKAN yok be abi okadar da dil bi göbeği var Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 abi ben de yutkunuyorum annem çağırıyo kuru fasulye varmış ah ah hayal ettiğim gerçekte olan yapardım ama yemeğe gidiyorum Bizde de kuru var inanmıcaksın yok be abi okadar da dil bi göbeği var Eraycığım,Mehmet abinde görme sorunu var.Halojen kullanıyor,50 kere dedim az ye bi-xenon'a geç diye..Ama boğazına sahip çıkamıyor işte.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 yok be abi okadar da dil bi göbeği var Bende bunu diyorum inkar etsede Bizde de kuru var inanmıcaksın Eraycığım,Mehmet abinde görme sorunu var.Halojen kullanıyor,50 kere dedim az ye bi-xenon'a geç diye..Ama boğazına sahip çıkamıyor işte.. Sen bugün lensleri takmadın mı kardeşim. AKşam eve gerekirse Barışı çağır o gelsin götürsün Erayın ne yazdığını tam okumadın galiba Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bende bunu diyorum inkar etsede E var kardeşim var Ama maden suyu içince gidiyor işte.. Sen bugün lensleri takmadın mı kardeşim. AKşam eve gerekirse Barışı çağır o gelsin götürsün Erayın ne yazdığını tam okumadın galiba Takmadan çıkmam çıkamam Beni Eray ile birbirimize düşürmeye çalışma,bunu yapamazsın janım Barış ne alaka ya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 E var kardeşim var Ama maden suyu içince gidiyor işte.. Takmadan çıkmam çıkamam Beni Eray ile birbirimize düşürmeye çalışma,bunu yapamazsın janım Barış ne alaka ya İlk defa var dedin Kurban keselim. Maden suyunu fıçı ile iç Barış Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 İlk defa var dedin Kurban keselim. Maden suyunu fıçı ile iç Barış Aşk olsun,en azından senin ki kadar değil ama Devrem görmesin yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Aşk olsun,en azından senin ki kadar değil ama Devrem görmesin yaa Söyledim geliyor Nereye gideceğini iyi tarif et daha yeni acemi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Söyledim geliyor Nereye gideceğini iyi tarif et daha yeni acemi Heyecandan ateş basar şimdi buna Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bende bunu diyorum inkar etsede Sen bugün lensleri takmadın mı kardeşim. AKşam eve gerekirse Barışı çağır o gelsin götürsün Erayın ne yazdığını tam okumadın galiba nargile göbeği var Hakan abide o kadar da olsun adam 30 sn çekebiliyo nargileyi yarısı içeri gitse şişlik yapar normal olarak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Heyecandan ateş basar şimdi buna Kesin Eli ayağı terler titrer. Erenden bilalden o kadar da ders aldı ama Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 nargile göbeği var Hakan abide o kadar da olsun adam 30 sn çekebiliyo nargileyi yarısı içeri gitse şişlik yapar normal olarak Anlatamıyorum işte. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 nargile göbeği var Hakan abide o kadar da olsun adam 30 sn çekebiliyo nargileyi yarısı içeri gitse şişlik yapar normal olarak Ah ah bir de yediklerini görsen Neyse ben kaçar iyi akşamlar. Akşam iki tane künefe söyleyeyim artık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Kesin Eli ayağı terler titrer. Erenden bilalden o kadar da ders aldı ama Üstünde bir de kahverengi montu varsa o iş tamam...Kesin yanıyorum der.. Ah ah bir de yediklerini görsen Ne yemişim ya Neyse ben kaçar iyi akşamlar. Akşam iki tane künefe söyleyeyim artık Pis. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bir bilene sorarız. Tüfek sacı sağlamsa sıkıntı yok. O zaman götürür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts