Ertuğrul Yenilmez 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Serkan bey ellerinize sağlık seri üretime ne zaman geçersiniz hemen sipariş versek... Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Serkan bey ellerinize sağlık seri üretime ne zaman geçersiniz hemen sipariş versek... Afiyet olsun Tşekkürler Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Ellerinize sağlık. Afiyetler olsunTeşekkürler Ali Hocam. Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Görüntü süper ama mersinde yedigimizi tutmuyor nedenki acaba 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Mart 2014 Yazar Paylaş 14 Mart 2014 Görüntü süper ama mersinde yedigimizi tutmuyor nedenki acabaHedefimizde Mersin Künefe var Mahmut Abi 2 Yorum bağlantısı
Murat Gök 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Böyle tatlı paylaşımlar yasaklanmalı arkadaş... ;Elinize sağlık,afiyet olsun... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 15 Mart 2014 Yazar Paylaş 15 Mart 2014 Böyle tatlı paylaşımlar yasaklanmalı arkadaş... ;Elinize sağlık,afiyet olsun... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Herkes tadmış,bizde tadına bakalım istedik.... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Herkes tadmış,bizde tadına bakalım istedik.... En az 3 çatal görüyorum orada. Kebaptan sonra 1 adedi fazla geldi dimiiii Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 En az 3 çatal görüyorum orada. Kebaptan sonra 1 adedi fazla geldi dimiiii Cila niyetine yolladık mideye Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Herkes tadmış,bizde tadına bakalım istedik.... Bu yaşına kadar yemedin, yeni tadıyon yani? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Antakya ve Mersin de yememiş (künefe) biri nasıl buralarda yediğinin (künefe) olup olmadığını anlayabilir ki? Ancak tadı hoşuna giderse yada girmezse (künefenin) yorum yapabilir. Yine ancak oralardan birileri bizlere gönderir de, yersek (künefe) tadı hakkında yorum yapabiliriz.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Antakya ve Mersin de yememiş (künefe) biri nasıl buralarda yediğinin (künefe) olup olmadığını anlayabilir ki? Ancak tadı hoşuna giderse yada girmezse (künefenin) yorum yapabilir. Yine ancak oralardan birileri bizlere gönderir de, yersek (künefe) tadı hakkında yorum yapabiliriz.. Muazzam bir yorum olmuş bu. Parantezlerdeki açıklamalar tam yerinde olmuş. ("da" ayrı olacak. Künefeye nasıl girilir ki?) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Muazzam bir yorum olmuş bu. Parantezlerdeki açıklamalar tam yerinde olmuş. ("da" ayrı olacak. Künefeye nasıl girilir ki?) Abim, bin dikkatle yazmaya çalıştım. Yine olmamış. Yine bulmuşsun bir şeyler. Boşuna İhtiyar Heyeti' ne seçilmemişsin. Bir daha anlamış oldum Anlayamaz. Esas künefe ev künefesi dediğimiz tarzda olandır, kadayıflar çok ince kırılmaz, biraz uzun kalır, yuvarlak tepsiye basılır, ocakta çevire çevire pişirilir, bir yüzü pişince havaya atarak diğer tarafını çevirirler hatta. Tepsi ortaya konur, kaşıkla herkes tepsiden yer. Çarşı künefesiyse çok daha ince kıyılır, nispeten kadayıfı az ve incedir, üzerine pekmez vs. sürülür kızarsın diye. Burada en önemli husus peynir, künefe kaşarla, eritme peynirle vs. yapılmaz, Hatay peyniri lazım, o da kolay kolay bulunmuyor. Tanıdık vs. olarak Hatay'da ki göndersin. Başka bir zaman da katıklı ekmek ve kaytaz böreğini anlatayım Antakya tarafından. Anlatmakla olmaz sn. Y.S.B. Bizzat uygulamalı resimli yapman lazım burada Serkan abimiz gibi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 http://yemek.haber7.com/foto-galeri/29455-tadina-doyulmayan-turk-tatlilari Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 http://yemek.haber7.com/foto-galeri/29455-tadina-doyulmayan-turk-tatlilari Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Ben hataydan getirtiyorum:) Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Pişmiş halinin fotosu yok mu ?hakan abi sabırsızlanmaktan çekmemişim telefonu karış karış ettim ama yok[emoji1] ama bu akşam yaparsak çekip koyarım:) 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Offf okuldayım oldu mu bu şimdi ağzım sulandı katinde de yoktur ki [emoji12] yapmayın abi böyle şeyler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts