Cihan Yurdagül 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 merhabalar yine bi pazarda elim rahat durmadı farları karartım,tampon altını boyadım bi kaç resimle size sunmak istedim saygılar. önce farların içini ısıtarak açtım (fön veya ısıtıcı) daha sonra sonra 0 numara en hafif zımpara ile nikelajlarını çıkarana kadar sulu zımpara attım. o işlemi resimleyemdik k bakmayın daha sonra far çerçevesi tamamen pürüzsün olunca kurulayıp mat siyah spreyle boyadım (2 kat attım) sinyalleri turuncu folyo ile kapladım ve kuruduktan sonraki sonuç. Daha sonra farların işi bittikten sonra tamponun altındaki ek'te soyulmalar vardı bizde zımpara atıp tekrardan boyadık (mat boya ile ) Ve sonuç Teşekkür Ederim.. 12 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Elinize sağlık,güzel olmuş işlem.. Arka plaka ile ön plaka farklı mı? 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Araç çifte vatandaş sanırım iki farklı ülkeye ait plaka taşıyor Yorum bağlantısı
Hakan Uçan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Elinize sağlık güzel olmuş, acil plakalığı iptal ettirin. 1 Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Farlar çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 sol ön kapıda boya mı var? gözüme bi değişik geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Çok güzel görünüyor.Maşşallah nazar değmesin Birşey sormak istiyorum.Tampon için kullandığınız sprey boya,tampon için özel bir boyamıdır ? Yani ileride yağmur ,soğuk,sıcak etkisiyle kolay aşınacak bir boyamıdır.Bende tamponu boyamak istiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Elinize sağlık,güzel olmuş işlem.. Arka plaka ile ön plaka farklı mı? teşekkürler alman plaka bastık ona görüntü maksat. Elinize sağlık arabaya ayrı bir hava gelmiş teşekkür ederim sol ön kapıda boya mı var? gözüme bi değişik geldi ışıktan olabilir aracımda değişsen boya yok Çok güzel görünüyor.Maşşallah nazar değmesin Birşey sormak istiyorum.Tampon için kullandığınız sprey boya,tampon için özel bir boyamıdır ? Yani ileride yağmur ,soğuk,sıcak etkisiyle kolay aşınacak bir boyamıdır.Bende tamponu boyamak istiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim tampon için değil ama kaliteli bi boya aldım boyanın dökülmesini istemiyorsanız ne kadar zımpara atıp pürüzsüz yaparsanız o kadar ömrü uzun gidiyor. farlar süper Maşallah teşekkürler:) Elinize sağlık, bir ekleme yapmanızı isteyeceğim. Izgarada bulunan kırmızı şeridin aynısından ön tampondaki plaka yerine de çekerseniz konsept tamamlanmış olur. Yani tamponun grisi ile plakalığın siyahı arasına. sağol abi deneyelim bi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 farlar harika olmuş ama tamponda tam hizalı olmamış gibi kaplama. Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Ellerine sağlık Cihan. teşekkür ederim abicim Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Duvardaki araç çizimleri de hoş, özellikle flash'a bayıldım. Uygulama çok temiz, el emeği göz nuru. Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Duvardaki araç çizimleri de hoş, özellikle flash'a bayıldım. Uygulama çok temiz, el emeği göz nuru. teşekkür ederim abi emek çok. Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Boya işi çok iyi düşünülmüş mat boya güzel duruyor araçta. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Elinize sağlık gerçekten güzel olmuş, farlar on numara beğendim. 1 Yorum bağlantısı
ümit kobuz 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Yapılan işlemler çok başarılı olmuş tebrik ederim 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Eline sağlık kardeşim. Yorumları okumadan yazıyorum, tek içime sinmeyen şey tampona boya sıkmış olman. Yerinde olsam Plasti dip kullanırdım. En azından geri dönüşümü çok zahmetsiz. Yinede görüntü çok güzel. Budur. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Elinize Sağlık , çok başarılı olmuş, yakışmış.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Emeğinize sağlık çok güzel olmuş.Alttaki plastiği boyadığınızda daha sonra atma olmuyor mu?Bende düşünüyorum da... Yorum bağlantısı
Recommended Posts