Faruk İbrahimoğlu 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Çok güzel olmuş teşekkür ederim abi emek çok. Yorum bağlantısı
onurdursun 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 çok güzel olmuş farları açıcak bir yer bulayım bende yaptırıcam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ellerine sağlık, güzel dokunuşlar ama öncelikle plakalık iptali gerekiyor bence bak o zaman ön görünüş resimlerdekinden daha kıyak olacak bilgin olsun kardeşim.... Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Bende 2.5 için şöyle bir işlem gördüm arkadaşımın arkadaşının arabası ve çol hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum sizce nasıl? Bu arada çok güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Başarılı bir çalışma olmuş,ellerine sağlık.... Yorum bağlantısı
Fatih Baybas 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ellerine sağlık kardeşim çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Özellikle çalışma ortamına bayıldım, fon harika Yorum bağlantısı
Can Ergül 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Bende 2.5 için şöyle bir işlem gördüm arkadaşımın arkadaşının arabası ve çol hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum sizce nasıl? Bu arada çok güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık Hasan mat folyoyla yapılınca güzel oluyor, ama bi süre sonra eski halini aramaya başlıyosun 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Bu farın içini boyadığın boyanın özel bi yanı var mı?Isıya dayanıklı vs... Marka tavsiye eder misin? 1 Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 Ellerine sağlık.harika olmuş teşekkür ederim abi bi st tamponumda olsa daha güzel olcaktı Hasan mat folyoyla yapılınca güzel oluyor, ama bi süre sonra eski halini aramaya başlıyosun teşekkür ederim ustam Onden arac yaniyor.... teşekkür ederimm Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Güzel olmuş elinize sağlık.Izgara kısmındaki siyah kısım sağdan ve soldan 1 cm daha uzatılması lazım biraz göze batıyor.Birde bu lip daha güzel daha çok yakışır bu araca. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 (düzenlendi) Eline koluna sağlık Cihan çok güzel olmuş. 14 Mart 2014 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 kardeşim eline sağlık güzel olmuş. yanlız o boyayla boyamasaydın iyidi.bende o boyayla boyamıştım.zamanla soyulmalar oluyor.ama bir zararı yok.herhangi bi zarar vermez.tavsiyem araç boyası dolum yapan yerlerden sprey doldur.15 lira fiyatı.araç boyası olduğu için daha sağlıklı.soyulma çatlama oluyor onlarda.ben o yüzden bi daha boyamak zorunda kaldım yani bide far içi karartma yaptırdıktan sonra gece aydınlatma değişen bişi oldumu. Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 kardeşim eline sağlık güzel olmuş. yanlız o boyayla boyamasaydın iyidi.bende o boyayla boyamıştım.zamanla soyulmalar oluyor.ama bir zararı yok.herhangi bi zarar vermez.tavsiyem araç boyası dolum yapan yerlerden sprey doldur.15 lira fiyatı.araç boyası olduğu için daha sağlıklı.soyulma çatlama oluyor onlarda.ben o yüzden bi daha boyamak zorunda kaldım yani bide far içi karartma yaptırdıktan sonra gece aydınlatma değişen bişi oldumu. sök tak oynarız artık teşekkür ederim far aydınlatmasında herhangi proplem yok aynı çünkü içindeki nkelajı duruyor sadece cerceve boyadım ben Yorum bağlantısı
Fatih Baybas 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Elin çok yatkın kardeşim çalışma ortamını çok beğendim Yorum bağlantısı
Gökhan Dedebalı 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 umarım ısıya dayanıklı boya kullanmışsındır bende yapmıştım aynı işlemi http://imgur.com/x2o2Ee4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Bende yaptirmayi dusunuyorumda bu far karartmayi.farin icini nasil accaz.geri nasil yapistircaz kardesim.bilgilendirirsen sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Her Şeyiyile Harika Olmuş. En Kısa Sürede Far Karartmalırını bnde Yaptırcam. umarım ısıya dayanıklı boya kullanmışsındır bende yapmıştım aynı işlemi http://imgur.com/x2o2Ee4 Ön Tampon Eteği Yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Fatih Baybas 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 (düzenlendi) sade ve çok şık bir focus olmuş allah nazardan korusun 21 Mart 2014 tarihinde Fatih Baybas tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts