İçeriğe Yönlendir

Jeep Renegade 1.6 Dizel Ve 1.4T 4X4 (Dsg9)

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Test sürüşü yapmıştım 1.6 dizel oto

yoldan kopuk gelmişti çok biraz da sağır gibiydi

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Makyajlı versiyonunda baya elektronik donanım ilave edilmiş. Yol tutuşunu bilemem zaten bu ergonomiyle biraz zor.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Sani Gerşon
Sani Gerşon yazdı:

Suzuki Jimmy'yi andırsa da, ben beğendim. 1.6 4x4'ü olsaydı çok satardı. Mini'lere rakipti direkt.

Bu da jimmy:

www.yeniresim.com_suzuki_jimny.jpg

Sani Gerşon yazdı:

İkinci ele düşsün, daha iyi bir seçenek olmazsa alırım ben bunu muhtemelen.

Ama farlar bi-xenon'lanacak :)

Sani Gerşon yazdı:

Sitesinde gözükmüyordu. İyiymiş. İkinci elini bekliyorum :)

Beklemişim ve almışım :) Mesajlar 2014 yılından.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
Cok sagolun hocam vakit ayirdiginiz icin.compass 2014 -15 de inceledim begendim ancak 2.0 dan asagisi yok 2700 lira yillik vergi cok fazla.tiguana karsi kimi incelesem eleniyor yaa nasip bakalim
Ben de [emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İsmail Avcı yazdı:

Ben de emoji16.png

freelander 2 al tiguan olsun duster :) Not: arazide dusterı tercih ederim tigu yu değil...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
freelander 2 al tiguan olsun duster [emoji4] Not: arazide dusterı tercih ederim tigu yu değil...

O da aklimdakilerden biri

Freelander

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İsmail Avcı yazdı:

O da aklimdakilerden biri

Freelander

Benimde :)

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Çağrı Alaf

Audi canımı sıkıyor. 2016 Jeep Renegade almak istiyorum. 1.4T. Tek korktuğum yüksek sıkıştırmadan gelecek olan motor stresi. Arabayı çok muhlis araba kullanırım. Ne dersiniz? 

IMG_4187.jpeg.39f6a8de5ef9ab8f88146739875cbc40.jpeg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Opeldeki meşhur 1.4t değil mi bu :shok:

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Fiat dendi bana abi. 500T ile aynı motormuş. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Alfa romeo, linea (tjet) , fiat 500 vs kullanılan motordur, bildiğim sıkıntısı yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu araba Fiat olan değil mi zaten. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Köksal Yılmaz yazdı:

Opeldeki meşhur 1.4t değil mi bu :shok:

Değil.

Cem Işık yazdı:

Alfa romeo, linea (tjet) , fiat 500 vs kullanılan motordur, bildiğim sıkıntısı yok.

Tjet de değil. Multiair olması lazım bundaki motor, benim Alfalardaki motordan.

Bir kaç trick var onlara dikkat ettikten sonra tsi'a göre filan sağlam motordur.

En önemlisi doğru yağ kullanmak, maks 9-10 binde değiştirmek ve multiair filtresini iki yağ değişiminde bir değiştirmek.

Çünkü bu motorun egzantrik konumlama sistemi tamamen elektrohidrolik, ecu kumanda ediyor ve konumlandırıyor. Çok ince kanallardan yağ geçiyor, sıkıntı oradan çıkıyor. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Selim Bilgin yazdı:

Değil.

Tjet de değil. Multiair olması lazım bundaki motor, benim Alfalardaki motordan.

Bir kaç trick var onlara dikkat ettikten sonra tsi'a göre filan sağlam motordur.

En önemlisi doğru yağ kullanmak, maks 9-10 binde değiştirmek ve multiair filtresini iki yağ değişiminde bir değiştirmek.

Çünkü bu motorun egzantrik konumlama sistemi tamamen elektrohidrolik, ecu kumanda ediyor ve konumlandırıyor. Çok ince kanallardan yağ geçiyor, sıkıntı oradan çıkıyor. 

İki seçeneğim var abi. Birisi bu motor diğeri de Grand Cheroke 3.6L V6. Yakıt problem değil. Bakım masrafı ve arıza çıkarma ihtimali önemli. Bir sefer alıp bir süre araba değiştirmeyi unutayım kafasındayım. Biraz da tipime göre arabanın büyük olması önemli. 

IMG_4186.jpeg.3ae7b3658f1a04d5f11b7a8c3cdc7884.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Al bir japon rahat et Çağrı hocam. Orada ne kadar guzel Japonlar vardır. Araba olarak tabi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1.4 multiair olarak geçiyor bunlar. Bazılarında multiair ünitesi mi ne bozuluyormuş. En çok arızayı bu gösteriyormuş. Bayağı da pahalı diyorlar.

1.6mjet'ini kullandım, motor olarak bayağı sorunsuz. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Mehmet Göktürk yazdı:

Yakıt nasıl problem değil

Ucuz hocam. Saatlik ödenen ücret ile 15.5 litre alıyorum. 3-4 saat çalışınca 60 litrelik bir depo doluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...