Mehmet Göktürk 7 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2019 Test sürüşü yapmıştım 1.6 dizel oto yoldan kopuk gelmişti çok biraz da sağır gibiydi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Ağustos 2019 Paylaş 7 Ağustos 2019 Makyajlı versiyonunda baya elektronik donanım ilave edilmiş. Yol tutuşunu bilemem zaten bu ergonomiyle biraz zor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Ağustos 2019 Paylaş 7 Ağustos 2019 Bu 9 ileri model Zf üretimi şanzıman değil miydi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: Suzuki Jimmy'yi andırsa da, ben beğendim. 1.6 4x4'ü olsaydı çok satardı. Mini'lere rakipti direkt. Bu da jimmy: Sani Gerşon yazdı: İkinci ele düşsün, daha iyi bir seçenek olmazsa alırım ben bunu muhtemelen. Ama farlar bi-xenon'lanacak Sani Gerşon yazdı: Sitesinde gözükmüyordu. İyiymiş. İkinci elini bekliyorum Beklemişim ve almışım Mesajlar 2014 yılından. 7 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Kasım 2019 Paylaş 18 Kasım 2019 Cok sagolun hocam vakit ayirdiginiz icin.compass 2014 -15 de inceledim begendim ancak 2.0 dan asagisi yok 2700 lira yillik vergi cok fazla.tiguana karsi kimi incelesem eleniyor yaa nasip bakalimBen de [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 (düzenlendi) İsmail Avcı yazdı: Ben de freelander 2 al tiguan olsun duster Not: arazide dusterı tercih ederim tigu yu değil... 19 Kasım 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 freelander 2 al tiguan olsun duster [emoji4] Not: arazide dusterı tercih ederim tigu yu değil...O da aklimdakilerden biriFreelander Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 İsmail Avcı yazdı: O da aklimdakilerden biri Freelander Benimde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Konu eski ama DSG değil ZF-9HP bunun şanzımanı. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 07:57 Paylaş Pazar 07:57 Audi canımı sıkıyor. 2016 Jeep Renegade almak istiyorum. 1.4T. Tek korktuğum yüksek sıkıştırmadan gelecek olan motor stresi. Arabayı çok muhlis araba kullanırım. Ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 08:06 Paylaş Pazar 08:06 Fiat dendi bana abi. 500T ile aynı motormuş. Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 08:14 Paylaş Pazar 08:14 Alfa romeo, linea (tjet) , fiat 500 vs kullanılan motordur, bildiğim sıkıntısı yok. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazar 08:51 Paylaş Pazar 08:51 Köksal Yılmaz yazdı: Opeldeki meşhur 1.4t değil mi bu Değil. Cem Işık yazdı: Alfa romeo, linea (tjet) , fiat 500 vs kullanılan motordur, bildiğim sıkıntısı yok. Tjet de değil. Multiair olması lazım bundaki motor, benim Alfalardaki motordan. Bir kaç trick var onlara dikkat ettikten sonra tsi'a göre filan sağlam motordur. En önemlisi doğru yağ kullanmak, maks 9-10 binde değiştirmek ve multiair filtresini iki yağ değişiminde bir değiştirmek. Çünkü bu motorun egzantrik konumlama sistemi tamamen elektrohidrolik, ecu kumanda ediyor ve konumlandırıyor. Çok ince kanallardan yağ geçiyor, sıkıntı oradan çıkıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 09:05 Paylaş Pazar 09:05 Selim Bilgin yazdı: Değil. Tjet de değil. Multiair olması lazım bundaki motor, benim Alfalardaki motordan. Bir kaç trick var onlara dikkat ettikten sonra tsi'a göre filan sağlam motordur. En önemlisi doğru yağ kullanmak, maks 9-10 binde değiştirmek ve multiair filtresini iki yağ değişiminde bir değiştirmek. Çünkü bu motorun egzantrik konumlama sistemi tamamen elektrohidrolik, ecu kumanda ediyor ve konumlandırıyor. Çok ince kanallardan yağ geçiyor, sıkıntı oradan çıkıyor. İki seçeneğim var abi. Birisi bu motor diğeri de Grand Cheroke 3.6L V6. Yakıt problem değil. Bakım masrafı ve arıza çıkarma ihtimali önemli. Bir sefer alıp bir süre araba değiştirmeyi unutayım kafasındayım. Biraz da tipime göre arabanın büyük olması önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 11:24 Paylaş Pazar 11:24 Al bir japon rahat et Çağrı hocam. Orada ne kadar guzel Japonlar vardır. Araba olarak tabi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 15:16 Paylaş Pazar 15:16 1.4 multiair olarak geçiyor bunlar. Bazılarında multiair ünitesi mi ne bozuluyormuş. En çok arızayı bu gösteriyormuş. Bayağı da pahalı diyorlar. 1.6mjet'ini kullandım, motor olarak bayağı sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 17:25 Paylaş Pazar 17:25 Mehmet Göktürk yazdı: Yakıt nasıl problem değil Ucuz hocam. Saatlik ödenen ücret ile 15.5 litre alıyorum. 3-4 saat çalışınca 60 litrelik bir depo doluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts