İçeriğe Yönlendir

Samsung Note 3(N9000-9005) Detaylı İnceleme (Kullanım Tecrübeleri)

Misafir

Recommended Posts

Hasan Varnalı

abi bende yaptı ilk aldığımda  2 kere kapanma kitkat tan sonra yapmadı hiç. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Hasan Varnalı yazdı:

abi bende yaptı ilk aldığımda  2 kere kapanma kitkat tan sonra yapmadı hiç. 

Kitkat'tan sonra da bende çok azaldı. Sanırım bir güncelleme daha istiyor. Ya da fabrika ayarlarına dönüş veya belki wipe istiyor. :)

Yorum bağlantısı
  Evren İskent yazdı:

Bu aralar benim telefon zaman zaman, çalarken ekranında hiçbirşey göstermiyor. Açma düğmesine basınca görüntü geliyor. Yazılımsal bir problem sanırım ama format atıp tek tek uğraşacak zaman bulamadığım için bekliyorum:)

Saygılarımla.

Wipeladım. Yeniden tüm programları yükledim. Sonuç, bugün yine yaptı:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Murat hocam android sürümü değiştirirken wipe bence şart. Çok fazla custom rom denedim mesela. Wipe all 'suz olmuyor :) Bence bi gayret yap. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Zafer Ayvacı yazdı:

Murat hocam android sürümü değiştirirken wipe bence şart. Çok fazla custom rom denedim mesela. Wipe all 'suz olmuyor :) Bence bi gayret yap.

Şu knox nanesi olmasa kaç rom atmıştım bilmiyorum Zafer. Garanti dışına çıkıyor alet. Yoksa ağlatırım ben bunu. Rom manyağı yaparım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Murat Dere yazdı:

Şu knox nanesi olmasa kaç rom atmıştım bilmiyorum Zafer. Garanti dışına çıkıyor alet. Yoksa ağlatırım ben bunu. Rom manyağı yaparım. ;)

Şüphem yok. Ben garantiyi gözden çıkarıyorum hemen. Bence sen de değerlendir diyeceğim ama marka Samsung. :p Güvenemiyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Samsungun garantisi olsa ne olur olmasa ne olur nasıl olsa herşey kullanıcı hatası. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Zafer Ayvacı yazdı:

Şüphem yok. Ben garantiyi gözden çıkarıyorum hemen. Bence sen de değerlendir diyeceğim ama marka Samsung. :p Güvenemiyorum.

Arıza yaparsa diye tırsıyom len. Para mı var yaptıracak? Bi bozulursa yandım. ;) Garantisi bitsin o zaman dans edecek endee. ;D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Onu diyorum ben de abi :D Arıza yapabilir, Samsung sonuçta :p

Ben hTC nasılsa bozulmaz deyip boşmuştum garantiyi :p Bozulmadı da tabi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Mert Boran yazdı:

Samsungun garantisi olsa ne olur olmasa ne olur nasıl olsa herşey kullanıcı hatası. :)

Öyle değil. Bu sorun için servisi aradım, ücretsiz kargo ile gönderiyoruz, ücretsiz onarıp, ücretsiz gönderiyorlar... Ücretsiz demiş miydim? :crazy:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Murat Dere yazdı:

Öyle değil. Bu sorun için servisi aradım, ücretsiz kargo ile gönderiyoruz, ücretsiz onarıp, ücretsiz gönderiyorlar... Ücretsiz demiş miydim? :crazy:

Gönder de bi ücretsiz sinir sahibi ol abi. :p

Birgün tekrar samsung alırsam (sanmıyorum ama) garantili almam. Net . :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Mert Boran yazdı:

Gönder de bi ücretsiz sinir sahibi ol abi. :p

Birgün tekrar samsung alırsam (sanmıyorum ama) garantili almam. Net . :D

Dördüncü zamzunkum bu. :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Mert Boran yazdı:

Benimde 6. Ve sonuncu oldu. :p

İyi. Benim daha iki tane var demek. ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Murat Dere yazdı:

İyi. Benim daha iki tane var demek. ;)

Geç olmadan transfer edelim. :p
Yorum bağlantısı
  Mert Boran yazdı:

Jübile ver bari abi. :p

Bak bak. Ne çabuk Htc'ci oldun bakalım:) Samsung'u arattırır birşey olursa söyleyeyim şimdiden. Elektronik cihazda Türkiyede garantiye değil şansına güveneceksin. Enteresan bir çelişkidir; garantili mal %20'den %50'ye kadar daha pahalı olur ama garantiden memnun olanı bulma şansın en iyi ihtimalle %50'dir, daha da kötüsü biraz araştırsan memnuniyet %20'ye düşer:)

Son söz olarak, I wish lucky:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...

Telefon bugun 186mb guncelleme aldi. Neler degisti henuz bilmiyorum ama ilk dikkatimi ceken gps simgesi degismis:)

Sqygilarimla.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
  Evren İskent yazdı:

Telefon bugun 186mb guncelleme aldi. Neler degisti henuz bilmiyorum ama ilk dikkatimi ceken gps simgesi degismis:)

Sqygilarimla.

Aha! HAberim yok ya. Ben bi kere yapmıştım. Senin bu ilk mi Evren? İlkse benimkidir zaten ama değilse eve gidince modem üzerinden ben de yapayım. ;)

Yok, bu yeniymiş. Burdan denedim de yavaş indiriyor. Eve gidince indireyim bakayım neler değişmiş. :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...