Semih İzgi 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Çok sagolun çok teşekkürler. Kivrandiriyor yutkunurken gittim iğne vuruldum az önce. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Geçmiş olsun Semih. İki güne birşey kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Kardeşim büyük geçmiş olsun, son durum nedir ? 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Kardeşim büyük geçmiş olsun, son durum nedir ?Çok sağol abicim , antibiyotik alacagim ama nasil bilmiyorum. Yatiyorum suan Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Geçmiş olsun Semih Bey.Dikkat ettim 80-86 arası doğanların sanki hepsinin bademcikleri alınmış Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Cok gecmis olsun kardesim. Allah sifa versin. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Inşallah yarın semih kardeşimize geçmiş olsun a gidiyoruz gaziantepteki üyelerimizle Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Acil şifalar geçmiş olsun Inşallah yarın semih kardeşimize geçmiş olsun a gidiyoruz gaziantepteki üyelerimizleBenden de geçmiş olsun dilek ve selamlarımı söyleyin. Nohut dürüm de götürün hocam boğaza iyi diyorlar:D Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Aleyküm selam abi iletiriz geçmiş olsun dileklerini Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Ayaklarınıza sağlık abilerim. İyiki varsınız. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Geçmiş olsun Semih. Arkadaşların da ayaklarına sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Ayaklarınıza sağlık abilerim. İyiki varsınız. Ömer Bülent ŞEKER, Ekrem KALAY, Ali EREN, Mustafa ÇELİK Fotodan anlaşıldığı üzere Semih kardeşimize geçmiş olsun ziyareti yaptık. Emir ve Osman gelemediler ama hem forumun hem de onların selamlarını ilettik. Bu arada Gaziantep'te güzel bir ekip oulşuyor geçen yıldan beri. Kardeşim benim, sen bi toparla da iyice, yiyip içemediğin ne varsa masayı donatırız senin için. Seni görmek güzeldi. Yazmayım dedim ama yine de dayanamadım: Semih, sütünü iç tamam mı Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Ömer Bülent ŞEKER, Ekrem KALAY, Ali EREN, Mustafa ÇELİK Fotodan anlaşıldığı üzere Semih kardeşimize geçmiş olsun ziyareti yaptık. Emir ve Osman gelemediler ama hem forumun hem de onların selamlarını ilettik. Bu arada Gaziantep'te güzel bir ekip oulşuyor geçen yıldan beri. Kardeşim benim, sen bi toparla da iyice, yiyip içemediğin ne varsa masayı donatırız senin için. Seni görmek güzeldi. Yazmayım dedim ama yine de dayanamadım: Semih, sütünü iç tamam mı :p Abim çok sağol. Nohut dürüm ve Arnavut ciğeri 1. derece ihtiyaçlar. Getirdiğiniz tatlı ve diğer yerel tatlılar 2. derece ihtiyaç listesinde. Süt deyip geçme, sabah kahvaltım, öğle ve akşam yemeğim.. Bu arada konuştuğumuz mevzu burada yüksek ses ile izlemen lazım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251821-jaguardan-mercedese-hoş-dokundurma/?p=2281077 11 Mart 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Semih'im, güzel kardeşim Allah şifa versin, iyileşde yeşil sahalara bir an önce dön, taraftar sabırsızlanıyor : ) Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251821-jaguardan-mercedese-ho%C5'> Semih'im, güzel kardeşim Allah şifa versin, iyileşde yeşil sahalara bir an önce dön, taraftar sabırsızlanıyor : ) Çok sağol abicim döneceğim inşallah 1 hafta içinde Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Ayaklarınıza sağlık abilerim. İyiki varsınız. Tekrar geçmiş olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Kardeşim benim çok geçmiş olsun tekrardan... G.Antep ekibindeki bu sıcaklık bu dostluk Allah nazardan saklasın.Tüm dostlara selam,,, Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Kardeşim benim çok geçmiş olsun tekrardan... G.Antep ekibindeki bu sıcaklık bu dostluk Allah nazardan saklasın.Tüm dostlara selam,,, Kulağını çınlattık abim. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Ne dediniz. Nohut dürümü muhabbetlerimiz Ali Eren tarafından babama servis edildi. Malatyadan geldiğinizi ve 'sizin yüzünüzden' nohut dürümü değilde kebap lahmacun yemek zorunda kaldığımızı, bunun bizim için çok zor geçtiğini konuştuk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Herkes Nohut dürüm dediğinde benim yüz halim dende bahsetseydiniz. :) Siz Malatya ya geldiğiniz de ben de size fıstık baklava kebap yedirmezsem...B) Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Semih'in babası çok hoş sohbet. Arabayı Semih'e verişini falan anlattı. 1.Madde: Arabaya iyi bak 2.madde: Orijinalliğini bozma Sivasa'a bi gitti. Yıkıyor cilalıyor facebooka foto falan koyuyor. İyi güzel dedim ama ilk geldiğinde bir baktım araba yere pusmuş, egzoz bas bas bağırıyor. Semih 2.maddeyi yanlış anlamış diyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Herkes Nohut dürüm dediğinde benim yüz halim dende bahsetseydiniz. :) Siz Malatya ya geldiğiniz de ben de size fıstık baklava kebap yedirmezsem...B) Ya arkadaş şu nohut dürüm neymiş anlamadım gitti. Et yok içinde :D bunun neyini överler ben de bunu anlamadım ? :D Ali geldiğimde bana birşekilde yedir şundan bakalım tadına. Semih'in babası çok hoş sohbet. Arabayı Semih'e verişini falan anlattı. 1.Madde: Arabaya iyi bak 2.madde: Orijinalliğini bozma Sivasa'a bi gitti. Yıkıyor cilalıyor facebooka foto falan koyuyor. İyi güzel dedim ama ilk geldiğinde bir baktım araba yere pusmuş, egzoz bas bas bağırıyor. Semih 2.maddeyi yanlış anlamış diyor. :sandalye: 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Ya arkadaş şu nohut dürüm neymiş anlamadım gitti. Et yok içinde :D bunun neyini överler ben de bunu anlamadım ? :D Ali geldiğimde bana birşekilde yedir şundan bakalım tadına. Hocam Söyle... ben etçil adamım.Nohutlarına laf ettirmiyorlar.O kadar söylediler ki deneyecem enn kısa zamanda. Hiç nohut sevmeyen ben kokusu bile başka gelmeye başladı. 11 Mart 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts