Ayhan Şentürk 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Hep gözüme çarpıyor. Günümüz uzay teknolojisinde ambulans yazısını düz yazabilecek bir ustamı bulamıyorlar yoksa özel bir anlamımı var. Yoksa bunu kimse görmedimi İşin garibi 112'yi düz yazabiliyor, ambulansı ters yazıyor. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Öndeki araç aynadan baktığında düz okusun diye.... 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Aracındayken dikiz aynasından veya diğer arkaya baktığın tüm aynalardan düz olarak okunsun diye 5 Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 dikiz aynasından bir yazıya baktığınızda yazıyı ters okursunuz. Ambulans yazısını düz okumanız için ters yazılmıştır. bunu gören sürücüler ambulansı daha kolay fark eder ve gerektiği şekilde ambulansa yol vererek, ambulansın daha iyi gitmesini sağlamış olurlar. kemalxs İleti: 8 Kayıt: 05 Nis 2008, 01:33 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Ertan Çabuk yazdı: Aynadan bakmayi dene +1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Tüm dünyada uygulama aynı şekilde... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Aynı şekilde İTFAİYE de ters yazılır..Peki Polis neden ters değil ? Aciliyeti olanlarda terslik var demek ki polisler acil iş yapmıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Ters mi yazıyorlarmış? Ben aynadan hep düzgün görüyom ya? Dalga geçiyon de mi Ayhan bizle? Bırak ters yazmayı ben "Ambulans" ya da "Ambulance" yazılmasına karşıyım bi kere. Ne güzel cankurtaranımız vardı eskiden canımızı kurtarırdı. Adı bile anlamlı ve güzeldi. O da yabancı özentisine kurban gitti. 13 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Murat Dere yazdı: Ters mi yazıyorlarmış? Ben aynadan hep düzgün görüyom ya? Dalga geçiyon de mi Ayhan bizle? Bırak ters yazmayı ben "Ambulans" ya da "Ambulance" yazılmasına karşıyım bi kere. Ne güzel cankurtaranımız vardı eskiden canımızı kurtarırdı. Adı bile anlamlı ve güzeldi. O da yabancı özentisine kurban gitti. Sayın deli az kalsın 911 i arıyordum sizin avatarı görünce.. Naynvanvan.. 2 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 aradığınız cevapların bazıları bu sitede var. http://www.bobiler.org/sey.asp?n=ambulans 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Dikiz aynasından güvenli bir şekilde yol vermek içindir o yazı... Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Bu kadar İngilizce merakı ve salgınının ortalığı kaplamadığı zamanlarda" CANKURTARAN" denirdi bu aletlere. çok anlamlıydu, herkes de anlardı. Yazık ettiler güzelim Türkçeye ve genç dimağlara... 10 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Mehmet Özyürek yazdı: Konuyu sadeleştirdim arkadaşlar..boyle de cok sade olmus abey memleket hasretimiz bile gume gitmis:rolleyes: Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Kendime şaştım. Araba sürerken bana aynada hiç ambulans denk gelmemiş mi. Zaten o anda kimse yazı okumaz. Ambians yazacak hali yok Sirenle gelene dur bakayım ambulans yazmıyorsa yol vermiyecem demez. Ambulansın arkasında ambulans yazdığını göre göre peşinde konvoy yapanları ne yapacaz 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Murat Dere yazdı: Ters mi yazıyorlarmış? Ben aynadan hep düzgün görüyom ya? Dalga geçiyon de mi Ayhan bizle? Bırak ters yazmayı ben "Ambulans" ya da "Ambulance" yazılmasına karşıyım bi kere. Ne güzel cankurtaranımız vardı eskiden canımızı kurtarırdı. Adı bile anlamlı ve güzeldi. O da yabancı özentisine kurban gitti. sadece beğendim tuşuna basıp geçmektense bu anlamlı mesajı bir kez daha görünür kılmak istedim. dilkurtaran Murat abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Ayhan Şentürk yazdı: Kendime şaştım. Araba sürerken bana aynada hiç ambulans denk gelmemiş mi. Zaten o anda kimse yazı okumaz. Ambians yazacak hali yok Sirenle gelene dur bakayım ambulans yazmıyorsa yol vermiyecem demez. Ambulansın arkasında ambulans yazdığını göre göre peşinde konvoy yapanları ne yapacaz Birde sen silinen yorumları göreydin, asıl ozaman şaşıracaktın Ayhan Hocam Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Kerem Minaz yazdı: Birde sen silinen yorumları göreydin, asıl ozaman şaşıracaktın Ayhan Hocam Aynen bazılarını yakaladım, iyi dersler hocam diyen falan vardı ama kimin dediğini unuttum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Ayhan Şentürk yazdı: Aynen bazılarını yakaladım, iyi dersler hocam diyen falan vardı ama kimin dediğini unuttum iyi akşamlar hocam Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) Kerem Minaz yazdı: iyi akşamlar hocam Sizmiydiniz 27 Şubat 2014 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Ayhan Şentürk yazdı: Sizmiydiniz :pardon: Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Kerem Minaz yazdı: :pardon: Valla unutmuştum kimin yazdını Önemli değil.Bende kendime şaşıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts