İçeriğe Yönlendir

Mercedes W203 Z-Rot Ve Viraj Lastiği Değişimi

Furkan Avcı

Recommended Posts

Ali Elöver

Ben hep oralardayım gardaş, esas seni oksijensizlik çarmış belli, gel buralarada toparla biraz kendini :D

Duruşmam var, gelicem. O arada seni ve triportörünü denize aticam tek tampon darbemle.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Duruşmam var, gelicem. O arada seni ve triportörünü denize aticam tek tampon darbemle.

Aman pert olmada, içten çürümüştür o aman diyim burada serviste yok, kalırsın ortada, haa dur bakiim, hurdacı vardı oto sanayide, yazın gelen çapılan pert olan reno motorlu yarı mersolar var, onlardan ayarlarız birşeyler artık  :D:p  

:D :D Alemsiniz Ali abiler ya :)

:D  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Aman pert olmada, içten çürümüştür o aman diyim burada serviste yok, kalırsın ortada, haa dur bakiim, hurdacı vardı oto sanayide, yazın gelen çapılan pert olan reno motorlu yarı mersolar var, onlardan ayarlarız birşeyler artık

Altinoluk da Ali Androidoğlu saçini siyaha boyamis ilk önce valize saklaniyor gazabimdan korunmak için, sonra valizden kaçıp deniz sefasi yapiyor, aklinca saklaniyor benden kamuflaj yapmis şişme ördekle çocuk taklidi yapip taninmiyacak :D

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Ali Androidoğlu'nu tenhada kistiricam, olacağin ön görünümü.

Gönderilen Resim

Burda da bana altin para verip şirinlik yapiyor onu hacamat etmiyim diye :)

Gönderilen Resim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu sahneden sonrasını koyamıyoruz, çünki Tırtöveri cin çarpmışa döndürüyorum  :D altınlarda bana kalıyor, ohh ne güzel  :p

taze6a2u.jpg

Seni gidi eskici seniii  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Neşeniz hiç bitmesin. Allah kimseyi elinize düşürmesin :flowers:  :bravo:  :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...