Ali Elöver 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Ben hep oralardayım gardaş, esas seni oksijensizlik çarmış belli, gel buralarada toparla biraz kendini Duruşmam var, gelicem. O arada seni ve triportörünü denize aticam tek tampon darbemle. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 (düzenlendi) Duruşmam var, gelicem. O arada seni ve triportörünü denize aticam tek tampon darbemle. Aman pert olmada, içten çürümüştür o aman diyim burada serviste yok, kalırsın ortada, haa dur bakiim, hurdacı vardı oto sanayide, yazın gelen çapılan pert olan reno motorlu yarı mersolar var, onlardan ayarlarız birşeyler artık :D Alemsiniz Ali abiler ya 28 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Aman pert olmada, içten çürümüştür o aman diyim burada serviste yok, kalırsın ortada, haa dur bakiim, hurdacı vardı oto sanayide, yazın gelen çapılan pert olan reno motorlu yarı mersolar var, onlardan ayarlarız birşeyler artık Altinoluk da Ali Androidoğlu saçini siyaha boyamis ilk önce valize saklaniyor gazabimdan korunmak için, sonra valizden kaçıp deniz sefasi yapiyor, aklinca saklaniyor benden kamuflaj yapmis şişme ördekle çocuk taklidi yapip taninmiyacak Ali Androidoğlu'nu tenhada kistiricam, olacağin ön görünümü. Burda da bana altin para verip şirinlik yapiyor onu hacamat etmiyim diye 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 (düzenlendi) Bu sahneden sonrasını koyamıyoruz, çünki Tırtöveri cin çarpmışa döndürüyorum altınlarda bana kalıyor, ohh ne güzel Seni gidi eskici seniii 28 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Neşeniz hiç bitmesin. Allah kimseyi elinize düşürmesin 3 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Elinize saglık güzel iş çıkarmışsınız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts