Furkan Avcı 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Geçen bahsetmiştim ön taraftan tok bir ses gelmeye başlamıştı, ustayla kontrol ettiğimizde Z-rot gidik dedi. Ayrıca rot milinde de ufaktan belirtiler başlamış diyince, her iki tarafında hem Z-rot hemde rot mili siparişini geçtim. Ayrıca viraj lastiklerinde değişse iyi olur diyince onlarıda sipariş ettim. Bu akşamda işe giriştim. Öncelikle aracı kırkı ile kaldırıp 3 ayaklara bindirdim, söktüğüm her iki lastiği de aracın altına yerleştirdim Ve Z-rotu Mercedes nasil diyorsa o şekilde söktüm. Vidayı söktüm Eski ve yeni yan yana Eskisi nane olmuş Yenisi yerinde artık Viraj demirinin lastik bağlantı kısmını söküp yerinden çıkardım Eskisi taş gibi olmuş Aynı işlemler diğer taraf içinde yapıldı tabiki Rot millerini şimdilik eklemedim, onu zaten sanayide yapmam gerekliki rot ayarını yaptırabileyim. Allah'a Çok şükür bu işide tamamladım, eve az önce girdim, testi artık yarın sabah yapar buradan yazarım 16 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Eline saglik Furkan, bu arada aracın sonraki sahibi de yakinen inceliyor son durumlari 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Eline sağlık, tabii uğraşacak araba olmasıda ayrı bir zevk 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Bi Mercedes alırsam bakımlarını sana yaptıracağım haberin olsun işçlik ücretini makul tut yeter. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Servis açmak zamanı gelmiş Furkan. Eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Bu yaptıklarına iş emri açıyormusun. Maşallah yetkili ve bilgili servis oldun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Eline sağlık, güzel çalışma olmuş.. Krikonun altına da ahşap bişiler yapmışsın Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Eline saglik Furkan, bu arada aracın sonraki sahibi de yakinen inceliyor son durumlari araba satılık mıymış? güzel çalışma. elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Eline sağlık.Yakında bir tabela gelir garajın önüne 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Elinize sağlık, maşallah. Yıldıza can feda, yıldıza iyi bakmayana elveda. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 İyi cesaret Mekan sorunuda yok gibi ohhh diyorum,ellerine sağlık furkan. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Elinize sağlık,En temiz iş kendi yaptığın iş. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Eline saglik Furkan, bu arada aracın sonraki sahibi de yakinen inceliyor son durumlari Evet Ali abi, ben haberdar ediyorum kendisini Gecenin o vaktinde kim onay verdi konuıya sanıyorsun Bi Mercedes alırsam bakımlarını sana yaptıracağım haberin olsun işçlik ücretini makul tut yeter. İşçilik uygun abi, karın tokluğuna çalışıyorum (Karnım büyüktür söyliyim ) Abi sen bi lift al artık. Ev kendi evim olaydı, %90 almıştım Bu yaptıklarına iş emri açıyormusun. Maşallah yetkili ve bilgili servis oldun. İş emri açmıyorum ama tek tek hepsinin kaydını tutuyorum. Eline sağlık, güzel çalışma olmuş.. Krikonun altına da ahşap bişiler yapmışsın 3 ayakları yerleştirecek kadar kaldıramayınca krikonun altını beslemek gerekti. Artık bize de destek olursun Hayırlı olsun toprağım, ne demek ne zaman bilgi ve ilgi lazım olursa haber et 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Sözün bittiği yerdeyiz sayın seyirciler Ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Bu arada sabah işe gelirken ne kadar çukur varsa girdim, ses yok artık çok şükür 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 satarken bizim notere gel çaylar şirketten alt yıkama yaptır bari üstün başın toz oldu 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 satarken bizim notere gel çaylar şirketten alt yıkama yaptır bari üstün başın toz oldu olur abi almaya gelsin, sizin orda yaparız işlemi. Kış bitsin, altını yıkatacağım abi; harbiden tozlar artık çamur olmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 çoğu körüğün yurtılma zedelenme sebebi de o çamur, çalışırken yırtıyor malzemeyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Geçen bahsetmiştim ön taraftan tok bir ses gelmeye başlamıştı, ustayla kontrol ettiğimizde Z-rot gidik dedi. Ayrıca rot milinde de ufaktan belirtiler başlamış diyince, her iki tarafında hem Z-rot hemde rot mili siparişini geçtim. Ayrıca viraj lastiklerinde değişse iyi olur diyince onlarıda sipariş ettim. Bu akşamda işe giriştim. Sizi çok sevdim, size usta diyebilir miyim amca? 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Sizi çok sevdim, size usta diyebilir miyim amca? :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts