İçeriğe Yönlendir

Park Halinde Hasar

ismail ersin ozdemir

Recommended Posts

ismail ersin ozdemir

Bu akşam bir arkadaşıma misafirliğe gittim arkadaşımın evi site içerisinde aracımı park yerine bıraktım.

Geri döndüğümde sol ön çamurluktan darbe almış site içi olduğundan polis gelmiyor.

Aksilik ya aracın olduğu yeri gösteren hiçbir kamerada yok kaskom var. Beyan ile yaptıra bilirmiyim bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Kaskoyu deler mi? nasıl bir beyanda bulunmalıyım. Hasar sadece ön sol çamurlukta göçme 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hasarın fotosunu koyarsanız daha met fikirler çıkacaktır. Belki kaskoyu bozmadan yapılma imkanı vardır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hasarın fotosunu koyarsanız daha met fikirler çıkacaktır. Belki kaskoyu bozmadan yapılma imkanı vardır

+1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu akşam bir arkadaşıma misafirliğe gittim arkadaşımın evi site içerisinde aracımı park yerine bıraktım.

Geri döndüğümde sol ön çamurluktan darbe almış site içi olduğundan polis gelmiyor.

Aksilik ya aracın olduğu yeri gösteren hiçbir kamerada yok kaskom var. Beyan ile yaptıra bilirmiyim bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Kaskoyu deler mi? nasıl bir beyanda bulunmalıyım. Hasar sadece ön sol çamurlukta göçme

Ufak bir hasar. Beyanla yaptırabilirsiniz. Niye tutanak tutturamadığınızı beyana yazarsınız. Garanti olması için, polise siz gidip araçla tutanak tutturabilirsiniz. Kasko poliçenizde mini onarım teminatınız varsa anlaşmalı olan servise gidip(mini onarım için) hasarın bu kapsamda yapılıp yapılamayacağını öğrenebilirsiniz. Hasarlık indiriminiz bozulabilir, bunu biz değil, poliçeniz size söyleyecek. Yaptırdığınız acente ile iletişime geçmeniz yerinde olur.

Eğer indiriminiz bozulacaksa 200-300tl'lik bir hasar için kaskoya başvurmayın derim.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun. Beyanla yapılır bu hasar. Beyanla tampon boyatan arkadaşım vardı. Eğer vuran kişiyi bulma şansınız yoksa tutanak için uğraşmayın yani.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Geçmiş olsun. Araçlarımızı park ettikten sonra ayrıca güvenlik kamerası kontrolü yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Beyanla tutanağa gerek olmadan yapılabiliyor, benim ön tamponu o şekide yaptırmıştırm. Tampon delinmişti, değişmeden tamir ile ilk günkü gibi oldu, ama tabi kasko delindi, Sağ far, sağ sis farı ve tampon hepsi dahil 1100 tl.lik hasar kaydı görünüyor benim araçta. Fotoğraflarını saklıyorum, pimpirikli biri çıkarsa satarken gösteririm. :biggrin:

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Uuzkoko.jpgdurum bu birde aracın direksiyonunu düz yaptığımda sağ tarafa doğru gidiyor. Az önce farkına vardım bu olaydan sonra böle birşey çıktı ne olmuş olabilir? off offf

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

rot ayarı bozulmuştur basitçe dizelebilir en fazla rot kolu değişimi gerekebilir, çamurluk boyanacak, kasko indiriminize göre bakmalı, çok ortada bir hasar, cepten yaptırmak daha mantıklı olabilir

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

rot ayarı bozulmuştur basitçe dizelebilir en fazla rot kolu değişimi gerekebilir, çamurluk boyanacak, kasko indiriminize göre bakmalı, çok ortada bir hasar, cepten yaptırmak daha mantıklı olabilir

Abi yüreğime soğuk su serptin umarım dediğin gibi basit bir işlemdir. Bende galiba cepten yaptıracağım ilgin için teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kim sürttü ise, lastiğe de sürtmüştür, rot ayarı bozulmuştur veya kolu egğilmiştir pahalı olmayan basit bir parça ama acilen rotçuya gidin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...