Berkay Özdemir 15 Mart 2014 Yazar Paylaş 15 Mart 2014 Kardeşim iyi gidiyorsun..Maşallah..Cok tesekkurler abicim..seat in T si nerde gurban..? T yi bulamadım abi tek , komple yazi almayada usendim ) Shark antenin fotosu yokmu? Henüz montaj yapmaya firsatim olmadi malesef.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 pedallar da güzel olmuş.Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Şimdi görünce bu aracı iştahim kabardi...! Fiestadan önce 2002 modelini 900€ anlaşmıştım , yer uzak diye vazgeçmiştim, güle güle kullanın insAllah. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 pedallar da güzel olmuş.Kazasız belasız kullanın. Teşekkür ederim abicim ) Şimdi görünce bu aracı iştahim kabardi...! Fiestadan önce 2002 modelini 900€ anlaşmıştım , yer uzak diye vazgeçmiştim, güle güle kullanın insAllah. Abim çok teşekkür ederim ) 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 26 Mart 2014 Yazar Paylaş 26 Mart 2014 Resim günceli yapalım ; *Depo Kapagini Plastidip Kapladim *Pasta & Cila Ve Kil Uygulamasi yaptım *Arka stoplara film çektirdim *Ses Sisteminide Hallettim Birde haftasonu gaza gelip jant lastik alacağım paraya motor aldim. 5 dakika icinde noterde buldum kendimi nasil oldu bilmiyorum. Ayaküstü makina bulmuşken resim çektik arkadaşımla.. Ha bu arada kullanmayi bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Berkaycan.müzik sistemin tirt ..! benimki daha bir güzel sanki... Bizimki öğrenci işi abim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Depo kapağına niye film çekilir? Sanki kırılmış, astarlı yeni kapak takılmış gibi duruyor... Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Depo kapağına niye film çekilir? Sanki kırılmış, astarlı yeni kapak takılmış gibi duruyor... film stoplara çekilmiş,depo kapağı plastidip ile kaplanmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 film stoplara çekilmiş,depo kapağı plastidip ile kaplanmış. Ama sonuç değişmemiş Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Elmadağ'da ki Çiftliğe gittik geçenlerde bende arabayla uğraştım tabii ki. Fotoğraf günceli yapalim; Bunlarda bizim polocanla ; GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Çakma xenon'lara karşıyız Far ayarı milimetrik , araç içinden yapılan ayarda en dipte zaten yere bakıyor. Ki çift beyin sani abicim , istediğimde sarıya alabiliyorum Karşı olundugunun bende farkındayım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Far ayarı milimetrik , araç içinden yapılan ayarda en dipte zaten yere bakıyor. Ki çift beyin sani abicim , istediğimde sarıya alabiliyorum Karşı olundugunun bende farkındayım Sarı olması, yere bakması hiç bir şey değiştirmiyor. Resimlerden dahi göz aldığı, kamera lensine ışık vurduğu ortada... Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Sarı olması, yere bakması hiç bir şey değiştirmiyor. Resimlerden dahi göz aldığı, kamera lensine ışık vurduğu ortada... Sarı olması derken , canım istediği zaman normal sarı farlarımı kullanabiliyorum demek istedim. Lense ışık vurduğu , göz aldığı doğrudur. Nerde , nasıl kullanmam gerktiğini biliyorum. Aracımın normal farlarını zaten iptal etmedim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Uygulamalar güzel ama depo kapağı bence olmamış. Motor hayırlı olsun. Kaça aldın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Sarı olması derken , canım istediği zaman normal sarı farlarımı kullanabiliyorum demek istedim. Lense ışık vurduğu , göz aldığı doğrudur. Nerde , nasıl kullanmam gerktiğini biliyorum. Aracımın normal farlarını zaten iptal etmedim. Saygılarımla. Sarı demekle halojen demek istediniz sanıyorum. Gündüz xenon, gece halojen oluyorsa araç kullanıldığı sürece bir nebze de olsa ne güzel. Her defasında değiştirmek biraz zahmetli olacaktır ama, diğer sürücülere olan saygıyı yitirmediğinizi bilmek güzel olur tabi. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Sarı demekle halojen demek istediniz sanıyorum. Gündüz xenon, gece halojen oluyorsa araç kullanıldığı sürece bir nebze de olsa ne güzel. Her defasında değiştirmek biraz zahmetli olacaktır ama, diğer sürücülere olan saygıyı yitirmediğinizi bilmek güzel olur tabi. Aynen öyle abi , gündüz xenon gece ise halojen ampullere geçiyorum. Zor olmuyor ufak bir düğme ile hallettim işi. Kimseyi rahatsız etmemiş oluyorum. Uygulamalar güzel ama depo kapağı bence olmamış. Motor hayırlı olsun. Kaça aldın. Depo kapağını sökmeyi düşünüyorum. 2,300TLye aldım motoru. Mont ve Kask ve Kilidi dahil olmak üzere. Ama henüz acemiliği atamadım. Okula gidip gelirken kullanmayı çok istiyorum park yeri sorunundan dolayı (Eve 12km) ama cesaret edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 (düzenlendi) Bugun baski balata degisti , on takım yapildi. Normalde sadece baski balata degiscekti ama olmusken tam olsun dedik. Jant lastik olayi benim icinde sürpriz oldu. Sanayideyken babam aradi jantini lastigini alabilirsin kartina yatirdim dedi. Normalde mayis ayinda aliriz diye anlasmistik. Bende bu janti begeniyordum zaten uzun suredir almis bulunduk Ee madem yaptik egzos kafaligi olmadan olmaz diyerek onuda aradan çıkardım. Şimdilik tek düşüncem cam filmi kaldi.. 9 Mayıs 2014 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi son foto düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Hayırlısı olsun. Güzel durmuşlar.. Çok teşekkürler abicim , beğenmene sevindim Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Boncuk gibi olmuş,maşallah. Çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts