Ali Eren 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Hayırlı olsun Berkay. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 orjinal 15 çelik jantını takmalısın çok daha güzel olacaktır Hiç denk gelmedim orjinaline Hayırlı olsun Berkay. Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim abicim *10.000 bakımı yapıldı dün *Plaka lambalari yoktu , yenilerini alip taktırdım , Photon Marka Sofit Led kullandım 8.000 kelvin. *App plakalari takmak icin hava pek müsait değil.. Bende plakaliklardan kurtulup plakalarin kenarlarini sildim. Simdilik bu kadar Galaxy Note 2 / Seat Ibiza 1.6 Stella 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 cordoba jantı bu kasadada kullanıldı Malesef sonraki kasası , onlarında bijon aralıgı 5*100 .. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 1 Mart 2014 Yazar Paylaş 1 Mart 2014 Ufak tefek işlemlerle devam ediyoruz , yapılacaklar listesi baya kabarık Son 2/3 gün içinde yapılanlar ; * APP Plaka *Göğüs Kaplama ( Çok fazla çizik vardı ) * Kapı kolları Plasti dip ile boyandı * Tsi Logosu Bagaja Buyrun Fotoğraflar ; Kapı Kollarının eski hali ; Boyama aşaması ; Göğüs Kaplamamız, gözüm pek alışamadı ama güzel oldu sanırım. Kaplamadan kaynaklanan hatlarda yamukluk oldu , düzelticem kısa zamanda App plakalarımız henüz takılmadı .. Tsi Logolarımız , arkada nereye yapıştırmalı Bunlarda fotoğraflar , araba pis Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Berkay plasdip uygulaması güzel olmuş.Siyah cam Çelik jantla birlikte harika olacak.... Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 Abicim teşekkür ederim. Cam Filmi ve Çelik jant yaz ortasinda düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Bugun App plakalari taktım , nürburgring stickerini yapistirdim.. Birde o değilden yıkayip biraktim garaja Sis far sipariş ettim , yarin elime ulaşır saniyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Hepinize çok teşekkürler.. Göğüs kaplamasinin malesef siyah rengi yoktu abicim. Benimde gözüm alisabilmis degil henüz Cok uzun durmaz sanırım Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 Sis farlarimizi taktik , sinyal modülümuzude taktik.. Sislere xenon takicaktim son anda vazgeçtim Degerli görüşleriniz benim için önemli.. Bu arada elektrikciden deli damgasinida yedik , yağmurlu havada sis taktiran ilk insansın dedi ahah 1 Yorum bağlantısı
Özgürcan Bilge 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Tekrar hayırlı olsun Berkay. İç kaplamaları keşke bir ton koyu yapsaymışsın onun dışında güzel gidiyor Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Sis farlarimizi taktik , sinyal modülümuzude taktik.. Sislere xenon takicaktim son anda vazgeçtim Degerli görüşleriniz benim için önemli.. ... Sinyal modülü ne acaba? Amerikan park mı yoksa dönüşlerde o taraftaki sislerin yanması mı? Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Tekrar hayırlı olsun Berkay. İç kaplamaları keşke bir ton koyu yapsaymışsın onun dışında güzel gidiyor Teşekkür ederim reisim ) Kaplamada maun , karbon , gri seçeneği vardı. Bunu sectim bende ) Sinyal modülü ne acaba? Amerikan park mı yoksa dönüşlerde o taraftaki sislerin yanması mı? Abicim parklari açınca sinyallerinde kisik yanmasini sağlıyor. Sinyal modülü yani Lazimsa gönderirim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Teşekkür ederim reisim ) Kaplamada maun , karbon , gri seçeneği vardı. Bunu sectim bende ) Abicim parklari açınca sinyallerinde kisik yanmasini sağlıyor. Sinyal modülü yani Lazimsa gönderirim Hımm. Ben sislerin sinyalizasyonu olayından sandıydım. Yeni araçlardaki gibi.. Sağoalsın kardeşim. Hayırlısı olsun. Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Bunlarda şimdi elime ulaştı Oem Shark Anten ve Oem Gti Pedal seti 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 15 Mart 2014 Yazar Paylaş 15 Mart 2014 Güncel Fotoğrafları ; Keyifli Forumlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts