Murat Terzioğlu 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, öncelikle yeni bir Ford Fiesta 2010 TDCi Titanium araç aldım ve hemen forumunuza üye oldum. Yeni aracımda bir çok sorunum ve sorum var, forumunuzda ki paylaşımları çok faydalı buldum. Platform için teşekkür ederim. Aracıma Arka Park Sensörü taktırmak istiyorum. Yalnızca sesli olması benim için yeterli. Forum konularında Cenmax markasını ve yetkili serviste taktırmayı tavsiye eden arkadaşlar gördüm. Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal çevrelerinde 5 kadar yetkili servisi aradım. Fiyatlar 180 - 250 TL aralığında. Anadolu yakası ve Gebze lokasyonunda daha uyguna mal edebileceğim bir yer tavsiye ederbilir misiniz? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 En ucuzundan bir mağazadan alın (Hepsiburada, Gittigidiyor, A101 yad BİM bile olabilir) ve işi bilen bir elektrikçiye taktırın. fazla paraya değmez.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 bence de o kadar para vermeyin.parçacı-aksesuarcılardan kendiniz alın,iyi bir elektrikçiye taktırın. dışardan alıp özel servis gibi bir yere taktırırsanız daha da iyi olur,sensörleri araç rengine boyayabilirler (teferruata kaçmadan,belki ince fırçayla bile) anadolu yakasında bostancı ya da kartal sanayi siteleri bu işler için var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, öncelikle yeni bir Ford Fiesta 2010 TDCi Titanium araç aldım ve hemen forumunuza üye oldum. Yeni aracımda bir çok sorunum ve sorum var, forumunuzda ki paylaşımları çok faydalı buldum. Platform için teşekkür ederim. Aracıma Arka Park Sensörü taktırmak istiyorum. Yalnızca sesli olması benim için yeterli. Forum konularında Cenmax markasını ve yetkili serviste taktırmayı tavsiye eden arkadaşlar gördüm. Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal çevrelerinde 5 kadar yetkili servisi aradım. Fiyatlar 180 - 250 TL aralığında. Anadolu yakası ve Gebze lokasyonunda daha uyguna mal edebileceğim bir yer tavsiye ederbilir misiniz? Teşekkürler hb den 35 tl ye aldım taktım ve çok memnunum fazla para vermeyin 35 tl ürün 10 tl 30 tl arası da taktırmaya alır bir elektrikci 50-70 tl arasına malolur.fazlası müsriflik bence gerek yok yetkili servisle falan uğraşmayın. Yorum bağlantısı
Murat Terzioğlu 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Merhaba, teşekkür ederim arkadaşlar dönüşünüz için. Bende o şekilde düşündüm ilk olarak ancak, sonrasında aklıma şu soru takıldı. Araç rengine boyatmayı da yaptırmak istiyorum. Birde aldığım sistemlerin kalitesini bilmiyorum. Birde asimetrik bir şekilde takılmasından da endişe ettim. Yorumlarınız ışığında hangi markayı tavsiye edersiniz, tecrübeleriniz ışığında. Yani problem oluşturmayacak ve mesela bir sensör bozulsa bile rahatlıkla yedeğini bulabileceğim? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Merhaba, teşekkür ederim arkadaşlar dönüşünüz için. Bende o şekilde düşündüm ilk olarak ancak, sonrasında aklıma şu soru takıldı. Araç rengine boyatmayı da yaptırmak istiyorum. Birde aldığım sistemlerin kalitesini bilmiyorum. Birde asimetrik bir şekilde takılmasından da endişe ettim. Yorumlarınız ışığında hangi markayı tavsiye edersiniz, tecrübeleriniz ışığında. Yani problem oluşturmayacak ve mesela bir sensör bozulsa bile rahatlıkla yedeğini bulabileceğim? Teşekkürler Boyayı sorun etme bence, iyi bir boyacı, renge yakın bedavaya fırça ucu ile halleder, asimetrik olması çok zor. Çocuk oyuncağı derler ya işte gözlerin yerlerine takımı onun gibi, benim zorlandığım (o yüzden elektrikçide taktırdım) tesisatın çekilmesi, geri vites ışığına bağlanması.. Ölçerek, şerit metre ile gayet simetrik olabilir. Ama herşeyin başı usta.. Hatta forumda kendi yapan arkadaşlar bile mevcut. gayette lokum gibi yapmışlar. Marka olarak belli bir marka yok bence. Ben HB den Cyclone marka aldım, boyatmadık ama abest durmuyor bence. konusu BURADA, bakabilirsiniz.. Bim de Cenmax var sanırım daha ucuza(halen buradakilerde mevcut) Markaya takılma. Hepsi Çin den aynı fabrikadan geliyor, burada üzerlerine markayı yapıştırıp biri 50 ye biri 100 e satıyor Bana bir yer "Abi bizimkiler Amerikan malı" deyip 260 Tl fiyat çekmişti. Aldım kutusunu okudu, üzerinde kocaman "Made in P.R.C." yazıyordu. Forumu araştırın biraz daha. Park sensörü seçimi, markalar vs çok detay konular var. Fikir sahibi olmuş olursunuz.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Hosgeldniz,olay cok basit merak etmeyin.Alin elektrikcide halledin,boya isini siz de yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Serdar 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 .... Araç rengine boyatmayı da yaptırmak istiyorum. Birde aldığım sistemlerin kalitesini bilmiyorum. Birde asimetrik bir şekilde takılmasından da endişe ettim. .... Aracın rengi nedir? Hepsiburada'da farklı renk seçenekleri mevcut. Kullanıcı yorumlarını da bakabilirsiniz. Ben modacar'dan almıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun.. Gerekli cevapları arkadaşlar vermiş.. Fazla para vermemek en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Terzioğlu 19 Şubat 2014 Yazar Paylaş 19 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, öncelikle desteğiniz ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Araç Fırtına Grisi diye geçiyor. Bu gün dediğiniz gibi bir elektrikçiye gittim. Olurda sensör bozulursa, yedeğini kolay bulayım diye sensör setinide elektrikçiden aldım. 100 liraya yaptırdım hepsini. Renk olarak parlak siyah ve ufak sensörler taktılar. Renk olarak çok sırıtmıyor. Bu şekilde boyatmadan tutacağım. Kablolamayıda çok güzel yaptılar. Sadece dıt-dıt olduğu için, bagajda bitti bütün olay. Geri vitesede geri vites lambasından bağladılar sanırım. Şu an problemsiz bir şekilde çalışıyor. Teşekkür ederim yardımlarınız için Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, öncelikle desteğiniz ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Araç Fırtına Grisi diye geçiyor. Bu gün dediğiniz gibi bir elektrikçiye gittim. Olurda sensör bozulursa, yedeğini kolay bulayım diye sensör setinide elektrikçiden aldım. 100 liraya yaptırdım hepsini. Renk olarak parlak siyah ve ufak sensörler taktılar. Renk olarak çok sırıtmıyor. Bu şekilde boyatmadan tutacağım. Kablolamayıda çok güzel yaptılar. Sadece dıt-dıt olduğu için, bagajda bitti bütün olay. Geri vitesede geri vites lambasından bağladılar sanırım. Şu an problemsiz bir şekilde çalışıyor. Teşekkür ederim yardımlarınız için Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Gök 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Hadi hayirli olsun bakalim.Iyi gunlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, öncelikle desteğiniz ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Araç Fırtına Grisi diye geçiyor. Bu gün dediğiniz gibi bir elektrikçiye gittim. Olurda sensör bozulursa, yedeğini kolay bulayım diye sensör setinide elektrikçiden aldım. 100 liraya yaptırdım hepsini. Renk olarak parlak siyah ve ufak sensörler taktılar. Renk olarak çok sırıtmıyor. Bu şekilde boyatmadan tutacağım. Kablolamayıda çok güzel yaptılar. Sadece dıt-dıt olduğu için, bagajda bitti bütün olay. Geri vitesede geri vites lambasından bağladılar sanırım. Şu an problemsiz bir şekilde çalışıyor. Teşekkür ederim yardımlarınız için Hayırlısı olsun. Fiyat iyi. Bana da o kadar mal oldu gibi. Ben farları da beraberinde değiştirdiğimden işçilik için toplu para verdim.. Sorunsuz problemsiz kullanmanız dileğiyle.. Yorum bağlantısı
Çetin Serhat 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Arkadaşlar bende Aynaya takılan Kameralı park sensörlerinden aldım eşimin aracı için. Ama iyi bir lektrikçi tanımıyorum o yüzden uygulatmaya korkuyorum. Var mı sorunsuz bir şekilde yapabilecek tavsiye edebileceğiniz bir oto elektrikçisi Istanbul Anadolu yakasında. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts