Guest Mert Boran 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Sorunları merak edenler için bir defa kızdırma bujisi arızası çıkardı. 130 tl'ye hallettik. Onun haricinde mazot haricinde masrafı yok, maşallah. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Logoları yenile gitte [emoji1][emoji1] En son kırmızı logolar griye dönmüştü Hedaye kabul ederim. Onun haricinde tirt markanin tirt logosuna para veresim yok. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Hedaye kabul ederim. Onun haricinde tirt markanin tirt logosuna para veresim yok. Fiat'ın garantisi bittiği halde hediye ettiği araçlar varmış logoyuMert. Benim uzatılmış garantim hala devam ettiği için ben Nisan Ayı'nda bakım esnasında değiştirttim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Fiat'ın garantisi bittiği halde hediye ettiği araçlar varmış logoyuMert. Benim uzatılmış garantim hala devam ettiği için ben Nisan Ayı'nda bakım esnasında değiştirttim. Saygılarımla. Abi fiat yetkili servise gittim ama ücret karşılığı değişiyormuş. Tanesine 89 tl mi ne dedi koşarak uzaklaştım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 89 mu[emoji1][emoji1][emoji1] Beni bi alda gidelim yeni [emoji379] aletle[emoji1][emoji1][emoji23][emoji23][emoji23] şaka bi yana maşallah üstünü folyo kaplat daha iyi Yan sanayisini hallettcem bi sanayiye yolum dustugu zaman. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Öğrenci işi dizel otomatik arac nasıl mı olur? İşte böyle. Ayın 19unda 20 tl almistim ki icinde neredeyse hic yoktu. Bugün ayın 21i ve yaptığım km: Ortalama hız soracaklar için 43 km. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 Kilometremiz 188.000 oldu. Periyodik bakımları haricinde hiçbir masrafimiz yok çok şükür. Halen oldukça memnunuz. Geçen de cila atmistim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts