Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Baya bi camur attık ama bilmiyorum abi. O zaman ayıp bize susalım en iyisi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Arabayı yerin dibine sokup sokup çıkardık mı naptık anlamadım araclar duymasin bu sozlerinizi:-) Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Şu otomatik fırçalı yıkamaya araba sokamadım yıllardır içimdedir Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Hayırlı olsun mert kazasız belasız kullan.Teşekkürler abi. Şu otomatik fırçalı yıkamaya araba sokamadım yıllardır içimdedir Zararlı abi ya. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 (düzenlendi) Linea uzun dönem kullanım verilerim,dusuncelerim: 174600e geldi. Yakıt: gerçekten halen az yakıyor. Artık eco modunda kullanıyorum ve arabayla daha iyi anlaşıyoruz gibi. Sorunlar: Bir tikirti vardı direksiyon çevrildiğinde. Hemen emci otoda halledildi. Amortisör bilyalari değişti. Sag far ufak bir kaza sonucu kırıldı. İşçilik dahil çıkma parça ile 150tl ye halledildi. Ses sistemi:ses seviyesi yükseldiğinde iyi alt seviyelerde teneke. Usb takıldığında şarkı sadece direksiyon kumandasindan değişiyor teyp dugmelerinden değil. Şarkı ismi de sadece km gostergesinde yazıyor. Kabin olarak halen sessiz. Genişlik: arkaya 3 kişi rahat oturamiyor malesef. Tavan alcaklığı buna etken Geri görüş cok sorunlu. 3 aynadan da bagaja dair en ufak birşey görünmüyor. Tahmini park ediyorum. Park sen soru veya kamera gerekli. Yol tutuş :fena değil tabi ki bir focus değil. Gaz pedalını bazı yerlerde diplemezseniz gitmem diyor araç. Dipleyincede füze gibi fırlıyor. Otomatikman vites düşürüp hızlandırıyor. Eco modunda bile. Halen bu paraya alınan en iyi araç bence. 16 Nisan 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Hayırlı olsun mert iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Arkadaşıma bravo düşünüyoruz ama şanzıman beni korkutuyor, ne dersin mert Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Arkadaşıma bravo düşünüyoruz ama şanzıman beni korkutuyor, ne dersin mert Abi bravo ise 1.6 mjet'dir. Şanzımanı şöyle düşün abi, senin yerine debriyaja basan ve vitesi atan bir robot var. Yani otomatik gibi değil farklı bir mekanizma. Baskı balatası bildiğin baskı balata. Robotun da bir yağı var. Robot değişimi de çok maliyetli değil. Göz korkutacak birşey yok abi benim araştırmalarıma göre. Diğer otomatiklere göre daha masrafsız denilebilir. Ama ustasını bulmak sıkıntıli. Ya yetkili servise talim yada işi bilen emci oto gibi bir usta. Adam gözümün önünde doblo 1.6 mjet dualogic şanzımanı topladı robot değişti. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Linea'nın ön ızgaralara da polis çakarı çok iyi durur ha Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 (düzenlendi) Şirkette 1.3 mjet otomatik emoition linealar kullanıldı. Kullanan hemen herkes performansından şikayetçiydi. Ben 25 km düz yolda kullandım, çok test etme şansım olmadı fakat her otomatiğin bir katakteri var ve bu karakteri özümsemeden kısa kullanımlarla karar vermek doğru değil. Ancak yine şirketimde şahsi grande punto'sunu robot arızası dolayısıyla değiştiren de oldu. Galiba serviste 3.400tl'ye değişti. Araç robot arızası verdiğinde çalışmıyor zaten:) Otomatiğin her zaman revizyonu gereklidir ve önemli olan bu revizyon periyodlarıdır. 100.000'de değişim oldu bahsi geçen araçta fakat km konusunda benim biraz şüphem var açıkçası. Oynanmış olabilir. Bildiğim kadarı ile kronik bir arızası yok ama revizyon ihtiyacı klasik otomatiklere göre daha kısa zaman diliminde. Saygılarımla. 17 Nisan 2014 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Çorum-Ankara yolunda 5 kişi full bagaj+ klima açık. İnanılır gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. 7 Temmuz 2014 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Bu arabanının neden tutulduğunun kanıtı olmuş masallah diyelim...[emoji4] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Fotojenik İtalyan (Bursa) Naylonu Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Binilecek arabalardan. Naylonsa da iyi naylon. [emoji106] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 (düzenlendi) Linea sahibinden.com'a öylesine koyduğum ilanda 26.500'ü gördü. Dedemi satması için ikna edemedim. 5 Ağustos 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 (düzenlendi) Araçtan ailecek memnunuz. Uzun süre bozuk yollara daldı. Hor kullanıldı. Tık demedi maşallah. Yakıt tüketimi ile de maddi olarak sevindiriyor. 11 Şubat 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kar kış modu. Teker izlerinin sebebini sormayın. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 21.750'ye bedava araç almışsınız iyi günlerde kullanın. 25'de aşağıya ölüsünü vermiyorlar... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 21.750'ye bedava araç almışsınız iyi günlerde kullanın. 25'de aşağıya ölüsünü vermiyorlar... Teşekkürler. O an ki piyasa da öyleydi. Şu an çok prim yaptı bu araç. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Maşallah, mondi almadan önce çok incelemistim niyetlendikte ama aileden cikanini bulmak çok zor,kullanıcı yorumları felan bizzat dinledim.Performans olarak zayıf kör noktaları olan ve uzunda giderken arka tarafta sürekli bi sekme problemini 4 ayrı linea kullanicindan duydum,sizdede öyle birşey var midir ? Performans olayı yazılımla çok güzel hale getiriliyor..90 PS 200 nm liklari 115 PS 245 nm ye ciktimi harika oluyor..Tabi bu şanzımana ne derece güvenilir bilemiyorum önce ki mmt şanzıman corollamdakinin hemen hemen aynisi berbat bi şanzumandir..İki ay kadarda fiorino triptronik kullanmistim oda tam bir rezillikti..Sanırım ayni şanzıman lar sadece kollar farklı.. Ama genel anlamda f/p olarak emsallerine oranla başarılı Allah kaza bela göstermesin.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Maşallah, mondi almadan önce çok incelemistim niyetlendikte ama aileden cikanini bulmak çok zor,kullanıcı yorumları felan bizzat dinledim.Performans olarak zayıf kör noktaları olan ve uzunda giderken arka tarafta sürekli bi sekme problemini 4 ayrı linea kullanicindan duydum,sizdede öyle birşey var midir ? Performans olayı yazılımla çok güzel hale getiriliyor..90 PS 200 nm liklari 115 PS 245 nm ye ciktimi harika oluyor..Tabi bu şanzımana ne derece güvenilir bilemiyorum önce ki mmt şanzıman corollamdakinin hemen hemen aynisi berbat bi şanzumandir..İki ay kadarda fiorino triptronik kullanmistim oda tam bir rezillikti..Sanırım ayni şanzıman lar sadece kollar farklı.. Ama genel anlamda f/p olarak emsallerine oranla başarılı Allah kaza bela göstermesin.. Performans olarak beklentiye gore degisir. Manuel ayni motorlu araclara gore baya yavas hizlaniyor ama dogru. Bence yeterli. Kor noktalar derken yan aynalarda benim gozlemledigim bir sorun yok ama park ederken 3 aynadan da arka tarafa dair birsey goremiyorsunuz. Tamamen tahmini. Uzun yolda sekme olayini sizde ilk defa duydum. Uzun yola agzina kadar dolu cikiyor genelde belki bundan basimiza gelmemis olabilir. Dualogic,mmt, auto6R, ishift malesef hepsi ayni. Sarsintili ve kararsiz ve yavaslar. Ama otomatik diye idare ediliyor iste. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts