Guest Mert Boran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Merhaba değerli forum sakinleri, Bildiğiniz üzere Fusion'umuzu otomatik araç ihtiyacından dolayı satmıştık. Fusion 23000'tl ye 16 saatte satıldı. Aracı hatırlarsak: Aracı ararken ki yaşananlar:Fusion satıldıktan sonra forumda konusuda olan 22500'tl ye kadar dizel otomatik araç arayışına hız verdik. Vergisi az olsun, büyük olsun, modeli eski olmasın, az yaksın,temiz olsun, özellikli olsun gibi kriterler gelince çoğu araç elendi. Golf, Bora, Corsa, Fiesta, Punto, Megane,Colt ve Linea seçeneklerdi. Herkesin bildiği gibi bu paralara, dizel otomatik temiz araç zordu. Ankara'da gitmediğimiz galeri,araba pazarı, bakmadiğimiz ilan kalmadı. Pertten toplama araçları hasarsız diye satıoyrlar vb. neler gördüm. Sonra merzifondan temiz görünen 130000'de ki bordo bir linea bulmuştuk. Fiat çalışanındandı. Fiyatta anlaşıldı, Ankara'dan yola gidilecekti ki şase numarasını istedim. Bu arada Mehmet Özyürek Abim devreye girdi. Aracı sorguladı. Araç şirket çıkması olup sadece 2013te 7 el değiştirmişti. Kasko felan yokmuş zaten. Anlaşılan direkten döndük. Sonra Ankara'da yüksek kilometreli olduğu için elediğimiz bir ilan vardı. Sahibi ile pazarlık yapınca fiyatı neredeyse galerinin verdiği dip fiyata indirince kaçırmadık. Yüksek km yargısını kırdık. Ayrıca FİAT önyargısını. Araç: 2008 Fiat Linea 1.3 Multijet Dynamic Dualogic Blue&Me Mistik GriAracı İlk sahibinden, avukattan aldık. Şimdiye kadar olan bütün mazot, lastik, bütün bakım faturaları, muayene belgeleri, bütün kullanma kılavuzları, anahtar kodu, yedek anahtarı herşeyi saklanmıştı. Yedek anahtarını daha poşetinden ben çıkardım. Hiç kullanılmamıştı. 4 adet yazlık 4 adet kışlık yeni lastikler de yanında hediyesi oldu. Araç alınır alınmaz iç dış temizliğe, ağır bakıma, ve ufak tefek eksiklerini tamamlamaya gitti. İlk gün böyleydi:Plastik plakalıklar, Nea olan Linea logosu, güneş yanığı olan bir sol far. Ve ses yapan triger zinciri. Ufak tefek eksikler. Sonra aracın,Triger zinciri,motorla ilgili her şeyi, yağı, en ufak sinyal ampülü bile ıvırı zıvırı neyi varsa elden geçti. Far işlemden geçti. Linea logosu takıldı. Krom plakalık takıldı. Güneşlik klipsi değişti. Motoru yıkandı. Far ayarları yapıldı. Genelde uzun yolda kullanıldığından araç hiç yıpranmamış. 60000 Km dense gideceğinden eminim. Araç fotoğraflarda hafif kirli. Yağmurda baya gezdik. Onun için dışından başka zaman çok daha güzel fotoğraflar yükleyeceğim. Araç bu fiyata alınabilecek kesinlikle ama kesinlikle en iyi araç bence. Aracın dizel ve otomatik 6 vites olmasının yanında,İddia ediyorum: Mondeo haricinde ki tüm fordlardan sessiz. Asr,Abs, hill holder, blue&me, direksiyondan kumanda, usb girişi,blaupunkt ses sistemi,bluetooth, sesli komut sistemi, sustalı anahtar, kolçak klima, arka havalandırma, eco modu, cruise control,2 airbag,4 cam otomatik, submarine led, menzil, anlık tüketim, ortamala tüketim,istasyon ismi, cd de çalan şarkı ismini gösteren 3 adet ayrı ayrı menüsü olan, fren balatası için, far patlağı için uyarı veren çok detaylı bir yol bilgisayarı var. Devasa büyüklükte 500 LT bagaj, çok iyi olan yakıt ekonomisi, ve bastım mı giden şirket motoru var. ,Ve bu araba en dolusu değil. Biraz uzun oldu. Neyse daha güzel fotoğraflarını sonra eklerim. ları eksik etmeyin. 14 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 İlk yorum benden olsun Fusion'u ilk kez gördüm sizin çok güzelmiş Linea'ya gelince ona diyecek söz yok Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlısı olsun Mert. Güle güle, kazasız belasız kullanın Dediğin gibi F/P olarak en iyilerden Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Maşallah nazar değmesin kmsine göre cidden çok temiz binilmis iç trimler sıfır gibi. Kazasız belasız kullanın. Blue&me nedir tam olarak? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Windows logos mu gördüm la? Adaş getir Crackliyelim güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Allahım kaza bela göstermesin.Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Güle güle kullanın Mertcim. Değişik bir donanım var. Hız sabitleyici var, dijital klima yok. Sis farı yok, blueme var. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Gök 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Allah kaza,bela,ceza göstermesin. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Güle güle kullanın Mertcim. Değişik bir donanım var. Hız sabitleyici var, dijital klima yok. Sis farı yok, blueme var. Saygılarımla. Abi blueme nedir? Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Abi blueme nedir? Bluetooth ile bağlantı sistemidir. Cep telefonu direksiyon üzerinden kontrol edilir, mesajları göstergeden okursunuz vs.. Babam 2 sene önce sıfır 1.4 tjet olanı aldı,en üst donanımlısı,düz vites. İç ergonomisine alışamadım sadece, vites biraz iriyseniz2.konumunda sağ dizinize temas ediyor, ancak motor performans. vs güzel. Yüksek süratte stabilitesi için koni vs müdahale ile çok keyifli bir araç olur.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 (düzenlendi) Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aracın eksileride var. Onlarıda yazacağım bigün. Daha iyisi sizlerin olsun. Maşallah nazar değmesin kmsine göre cidden çok temiz binilmis iç trimler sıfır gibi. Kazasız belasız kullanın. Blue&me nedir tam olarak? Teşekkürler. Aşağı yazıyorum. Windows logos mu gördüm la? Adaş getir Crackliyelim [emoji14] güle güle kullanın. Microsoft power. [emoji14]Teşekkürler Abi. Kardeşim güle güle kullanın fiyat performans arabası maşallah çok da temiz Baskı balatası hiç değişmiş mi ? şanzuman yorumun nasıl dizel otomatiğini kullanmadım dualigin merak ediyorum Abi çok teşekkür ederim. Değişmiş evet. Şanzıman geçişleri çok güzel. Eco modu kapalıyken daha iyi. Hissedilmiyor. Çok kullanışlı bir şanzıman. Güle güle kullanın Mertcim. Değişik bir donanım var. Hız sabitleyici var, dijital klima yok. Sis farı yok, blueme var. Saygılarımla. Abi klasik dynamic donanımı üzerine blue&me alınmış. Teşekkür ederim. Abi blueme nedir? Bluetooth ile bağlantı sistemidir. Cep telefonu direksiyon üzerinden kontrol edilir, mesajları göstergeden okursunuz vs..Blue&Me:Microsoft tarafından üretilmiş usb bellekten şarkı okuyan, sesli komutlar ile arama yapabilen, mesaj atabilen,rehberi hafıza edebilen, mesaj okuyabilen, arama cevaplayabilen, orjinal mikrofonu olan bir sistem. 11 Aralık 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Fiyat/performans orani cok yuksektir, ayni modelin en ust donanim seviyesini 3 sene boyunca kullanmistik, motor cok ekonomiktir, dualogic, 1-2 gecislerinde hafif yigilma yapar; tam devrinde ayaginizi biraz gazdan cekerseniz onu da yapmaz ve onun disinda sizi uzmeyecektir. Blue-me Cem Bey'in dedigine ek olarak -yanlis hatirlamiyorsam- ses tanima sistemiyle arabanin bazi fonksiyonlarini kullanabilmenizi de saglar. Bagaji dillere destandir, hele Focus III'un bagajini gordukten sonra :-) Uzun lafin kisasi hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 İyi günlerde kullanın Mert temiz bir araba maşallah... Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Tekrardan hayırlı olsun Mert. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 maşallah yeni aracınıza hayırlı olsun güle güle kullanın.bolca fotoğrafta yüklemişsiniz bir tek motoru kalmış .bir an linea satılık ford fusuinu alacaksınız zannedecektim başlığa bakmasam. Yorum bağlantısı
Harun Aydın 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlı olsun güle güle kullanın..motor sesi benim şuğanki aracımdan daha fazla şehir içi biraz hantal ama uzun yola güzel gidiyor şehir içi umduğunuzdan fazla yakabilir ama uzun yolda okadar yakmıyor birde süspansynları ağır ama. Oturaklı arac virajlarda özellikle yağışlı havada dikkatli kullanmanızı öneririm 1 sene kullandm linea Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlı olsun,km'sine göre oldukça diri duruyor. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Güle güle kullanın tekerine taş değmesin Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Herkese teşekkür ederim. Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin. Fiyat/performans orani cok yuksektir, ayni modelin en ust donanim seviyesini 3 sene boyunca kullanmistik, motor cok ekonomiktir, dualogic, 1-2 gecislerinde hafif yigilma yapar; tam devrinde ayaginizi biraz gazdan cekerseniz onu da yapmaz ve onun disinda sizi uzmeyecektir. Blue-me Cem Bey'in dedigine ek olarak -yanlis hatirlamiyorsam- ses tanima sistemiyle arabanin bazi fonksiyonlarini kullanabilmenizi de saglar. Bagaji dillere destandir, hele Focus III'un bagajini gordukten sonra :-) Uzun lafin kisasi hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Aynen öyle abi. Yokuşlarda belli oluyor o biraz. Çok teşekkürler. Hayırlı olsun güle güle kullanın..motor sesi benim şuğanki aracımdan daha fazla şehir içi biraz hantal ama uzun yola güzel gidiyor şehir içi umduğunuzdan fazla yakabilir ama uzun yolda okadar yakmıyor birde süspansynları ağır ama. Oturaklı arac virajlarda özellikle yağışlı havada dikkatli kullanmanızı öneririm 1 sene kullandm linea Teşekkürler. Şehiriçi 2.9 ortalama ile geziyor. Çeyrek depo ile Ankara İstanbul yapıyormuş. TDCİ focusdan bahsediyorsak ve extra yalıtım yoksa imkansız diyelim. Tabi ki bir ford değil direksiyon hissinde felan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts