Lokman Ceritlioğlu 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş. güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Ellerinize sağlık 10 numara 5 yıldız... Elinize sağlık... Abicim eline sağlık,güle güle kullan Mondeoyu aldigimdan beri yapacagim uygulama ama hala yapacagim, en son kamera+ayna olayi yapayim dedim o da beklemede ellerine saglik abi super olmus hem anlatim hem iscilik. Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş. güle güle kullan. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Elinize sağlık çok güzel olmuş.Mutlaka olması gereken bir eklenti park sensörü. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Elinize sağlık çok güzel olmuş.Mutlaka olması gereken bir eklenti park sensörü.Teşekkürler kesinlikle Akan bey birde alıştımı insan olmazsa olmazlarından oluyorMondeoyu aldigimdan beri yapacagim uygulama ama hala yapacagim, en son kamera+ayna olayi yapayim dedim o da beklemede ellerine saglik abi super olmus hem anlatim hem iscilik.Hocam temiz bir işçilikle en fazla 15 dk sürer.bir hafta sonu kuğuya vakit ayırmalısın. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık. Emmi nin dediği gibi zaten sensör yerleri varmış. Ön hazırlık için çok iyi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık çok güzel olmuş. elinize sağlık çok güzel olmuş Elinize sağlık. Emmi nin dediği gibi zaten sensör yerleri varmış. Ön hazırlık için çok iyi Elinize sağlık çok guzel anlatım. teşekkür ederim sağolun. Yorum bağlantısı
Bülent Serdar 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık Çakmakla yaptığınız bağlantılar için linkteki gibi bir ürün var.. Ama Türkiye'de bulabilir miyiz bilmiyorum Quick Splice Wire Connector Video Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık Çakmakla yaptığınız bağlantılar için linkteki gibi bir ürün var.. Ama Türkiye'de bulabilir miyiz bilmiyorum Quick Splice Wire Connector Süper bir ürünmüş tam aradığım şey fakat Tr de sanmıyorum olacağını burada kadının tırnakları iğrenç Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık, kitap gibi anlatım ve uygulama. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Elinize sağlık, kitap gibi anlatım ve uygulama. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Elinize saglik benim mondide baglanti kopuktu kendim yapmaya calistim ama ters baglanti oldu galiba calismadi bende soktüm gittim elektrikci arkadasa 20 tl bayıldım keske elektrikten biraz anlasam ne dert yandim ama Yorum bağlantısı
Fatih Yonar 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Gayet güzel olmuş, insanın kendisi yapınca hazzı da çok daha güzel oluyor Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 Bende mk3 mondeo ghia aldım ama park sensörü yok montajı nereye yapabilirim.Ah fotoğraflar olsaydı süper olacaktı ama silinmiş maalesef. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2018 Paylaş 14 Mayıs 2018 Nereye mi. Nerede mi ? Tamponda yerleri işaretliydi yanılmıyorsam. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 On 17.02.2014 at 12:50, Misafir yazdı: Süper bir ürünmüş tam aradığım şey fakat Tr de sanmıyorum olacağını burada kadının tırnakları iğrenç On 17.02.2014 at 12:09, Bülent Serdar yazdı: Elinize sağlık Çakmakla yaptığınız bağlantılar için linkteki gibi bir ürün var.. Ama Türkiye'de bulabilir miyiz bilmiyorum Quick Splice Wire Connector Video On 17.02.2014 at 14:18, Köksal Yılmaz yazdı: Elinize sağlık, kitap gibi anlatım ve uygulama. Kablo klemensi senelerdir ülkemizde var. en azından ben 11 yıldır olduğunu biliyorum, Araç Takip sistemi montajların da teknik ekip hep bu klemensleri kullanırdı. Tanesi şuan 30-50 kuruş civarındadır. Her yerde bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 16 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Nereye mi. Nerede mi ? Tamponda yerleri işaretliydi yanılmıyorsam. Abi tampondaki siyah şeridimi sökeyim yoksa şeridin 5-7 cm altına mı yapayım.Sonuç olarak 4 delik delip kabloları içeri alıcam geri vites kablosuna bağlayacağım 1 saati mi almaz.Ama kararsızım direk asılınca çıkıyor mu şeritler elimde kalmasın sonra.Fikir edinirdim fotograflar olsa.Teşekkür ederim abi. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 1 dakika önce, Ferhat Yavuz yazdı: Abi tampondaki siyah şeridimi sökeyim yoksa şeridin 5-7 cm altına mı yapayım.Sonuç olarak 4 delik delip kabloları içeri alıcam geri vites kablosuna bağlayacağım 1 saati mi almaz.Ama kararsızım direk asılınca çıkıyor mu şeritler elimde kalmasın sonra.Fikir edinirdim fotograflar olsa.Teşekkür ederim abi. Şeridin altına yapın. Bende o şekilde yapılmış sonradan takılan park sensörü. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 Şeridin üstü en güzeli, benim arabada öyleydi. Gerçi ilk gün göstergesinin kablolarını elime dolayıp koparıp almıştım ama olsun. Sensörlerin yeri güzeldi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 1 saat önce, Ferhat Yavuz yazdı: Abi tampondaki siyah şeridimi sökeyim yoksa şeridin 5-7 cm altına mı yapayım. Şeridin üstüne.. Şeridi sökünce yerlerini göreceksiniz.. Altına yaparsan yeri görür muhtemelen sürekli öter.. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 15 Mayıs 2018 Paylaş 15 Mayıs 2018 3 saat önce, Serkan Toker yazdı: Şeridin üstü en güzeli, benim arabada öyleydi. Gerçi ilk gün göstergesinin kablolarını elime dolayıp koparıp almıştım ama olsun. Sensörlerin yeri güzeldi.. 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şeridin üstüne.. Şeridi sökünce yerlerini göreceksiniz.. Altına yaparsan yeri görür muhtemelen sürekli öter.. Tamam abilerim bende üzerine yapayım hem sırıtmamış olur tamponda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts