Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Öncelıkle Herseke ıyı gunler arkadaslar ınt motor yagı sıparısı verecektım aracım 16tdci 2010 model focus normalde castrol 5-30 dps fıltrelı yag alıyorum Bu Yagı Yanı Ama Gezerken Yagları Söyle Bır yag gordum bu yag ford orjınal yagımı bırde sızce hangısını almalıyım gönlum yıne castrol dıyorda forumdakı abılerım kardeslerım daha bılgılıdır dıye sorayım dedım Castrol alın... Yada mobil... abı benım konuyu 2011 de olan konuya tasımıssın burda kım görecekte cevaplayacak Cevap yazıldığı zaman konu en üste çıkar.. Ne zaman açıldığının önemi yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Bakım yaklaştı. Yağ acea c4 uyumlu 5w 30 olacak. Liqui moly kullanıyordum ama pahalı. 5 litresi 800 lira. Bu bakımda petronas yağa geçmek istiyorum 650 lira fiyatı var. Ancak bir satıcıda 470 liraya var. Bu firmadan alış veriş yapan oldu mu, nasıl bir yerdir, güvenilir mi? Kocaeli Darıca imiş yerleri. https://goo.gl/maps/iRP59xBPWUi935wR8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts