Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bana iki şarj yeterli Zaten.Kaldiki zaten sadece yolda lazım bana .Araç şarji kullanmak istemiyorum. Bende sipariş geceyim bakalım bulunsun elimizde.Ayrıca orjinal Htc one şarji ariyorum nasıl anlayacagiz orjinal oldugunu http://htcaksesuar.web.tr/kat/189-Sarjhttp://htcaksesuar.web.tr/urun/2188-HTC-One-M7-Sarj-Adaptoru-Data-Kablo.html O zaman tablet için kullanayim sadece. Pil omru icin mantikli olur. Tablet veya samsung a uygun Tapatalk siyah tema. Diğer saat widgetini kullansana abi yakisiyor koyu arka planla. Bu arada bende sipariş geceyim Abi htc için memnunsan? Simdilik memnunum, aksamlari yemeklerde misafirlikte veya yolculukta iyi olur Mert, priz arama derdi yok. Hos arabada 1 amper belkin cakmak sarjim var iphone dan miras ama aldim bunu da, lazim oluyor en olmadik zamanda, at cebine yemekde masada.sarj olsun.Siyah guzel Mert, diger widget guzel ama buyuk diye kaldirdim, degisip duruyorum sıkıldıkça Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Evet fazla akim hele ki 2,1 amp tam iki kati pilin omrunu kisaltir xiaomi de, htc ve iphone 1 amp ile sarj oluyor, koca ipad tablet 2,1 amp ile. Benim xiaomi almama nedenim amper yuksekligi, garanti sorunu ve bekleme suresi oldu. Codagen de cift cikis 2,1 ve 1 amp cikis hem samsung gibi 2,1 ile dolan hem de iphone htc 1 amp ile dolan saglikli sarj icin avantaj, 2 sene garantinde baska avantaj. En iyisini ve optimum performansı verenleri kullananlar klubüne girdiğin nede belli oluyor ama 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 En iyisini ve optimum performansı verenleri kullananlar klubüne girdiğin nede belli oluyor ama Hepimiz boyle degiliz ama, bak Zafer M8 aldi ama bagliyor xiaomi 2,1 amperi kavuracak devrelerini canim hatice nin, telefon da secim iyi ama harici guc secimi yanlis... 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kutu içeriğinde şarj için adaptör yok. Telefona ait 5V 1A özelliğindeki hTC'nin orijinal şarj aletiyle şarj ediyorum. Zafer kardes yakacan hatice em sekiz in sarj entegresini xiaomi ile, 2.1 amper pilin hucrelerini eritecek Bden çarşıya falan giderken cebe uygun bir şey arıyorum çanta taşımam pantolom cebine rahat girip rahatsız etmeyecek bir şey lazım codegonda biraz büyük gibi O zaman bunu al, tam ceplik. Codagen buyuk, canta veya arabada pratik. http://www.hepsiburada.com/m/sony-mini-sarj-aleti-2000-mah-cp-els-beyaz-p-TELSARJMINISONY 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Abi Kerem Minaz bimden almış bunuda memnun kalmamış öyle söyledi Kapasitesi az tam sarj yapmaz 2000mah acil durumda %50 yapsa gibi bir urun, sen ufak istiyorsun ama daga bayira cikinca kapasiteli 3 sarj minimum yapacak bisey lazim o da codagen veya xiaomi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Codagen siparişi verdim gitti Bakalım kaç şarj çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Xiaomi var dağ bayırda yolculukta iyi ve süper 2 amper olayı önemli değil zaten benim orjinal bataryam 25 tl Devam o zaman, bizde batarya gömük. Codagen siparişi verdim gitti Bakalım kaç şarj çıkacak Akilli telefonun varsa bu da illa lazim olacak bir gun, bende deniyecegim bakalim sarj aleti yerine bunu kac sefer dolum yapacak. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Hepimiz boyle degiliz ama, bak Zafer M8 aldi ama bagliyor xiaomi 2,1 amperi kavuracak devrelerini canim hatice nin, telefon da secim iyi ama harici guc secimi yanlis... Zafer kardes yakacan hatice em sekiz in sarj entegresini xiaomi ile, 2.1 amper pilin hucrelerini eritecek Doğrudur Ali abi. Ben pek anlamam elenktürük işlerinden. Hızlı şarj ediyor diye seviniyorum sadece Lakin bu Xiaomi'yi M8'e sadece 1 kez o da 10-15 dk kadar taktım. One X'teki kadar ihtiyacım olmuyor. Döke saça yetiyor M8'in bataryası. M8'in orijinal şarj aletinde çıkış 1,5 A. Bu Xiaomi 2.1. Aradaki 0,6 A'lık fark da zarar verir mi acaba? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Abi Kerem Minaz bimden almış bunuda memnun kalmamış öyle söyledi Kapasitesi az tam sarj yapmaz 2000mah acil durumda %50 yapsa gibi bir urun, sen ufak istiyorsun ama daga bayira cikinca kapasiteli 3 sarj minimum yapacak bisey lazim o da codagen veya xiaomi.Bende var. Bana kız arkadaşım almis. %42lere kadar getirip pes ediyor. Ben memnunum. Yeterli. 5V 1A çıkış gücü var. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Devam o zaman, bizde batarya gömük. Akilli telefonun varsa bu da illa lazim olacak bir gun, bende deniyecegim bakalim sarj aleti yerine bunu kac sefer dolum yapacak. Kesinlikle lazım.Birkaç defa ciddi zor durumda kaldim bu yüzden yolda Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Doğrudur Ali abi. Ben pek anlamam elenktürük işlerinden. Hızlı şarj ediyor diye seviniyorum sadece Lakin bu Xiaomi'yi M8'e sadece 1 kez o da 10-15 dk kadar taktım. One X'teki kadar ihtiyacım olmuyor. Döke saça yetiyor M8'in bataryası. M8'in orijinal şarj aletinde çıkış 1,5 A. Bu Xiaomi 2.1. Aradaki 0,6 A'lık fark da zarar verir mi acaba? Ben de anlamam ama xiaomi de iki kati amper var m7 icin , senin icin cok da problem degil, 3-4 sarj a anca bozar onu Hizli ediyorsa sarj fena, pilin hucreleri kayniyordur fazla akimdan Senin pilin kapasitesi ve sarj aletin farkli bizimkinden bisey olmaz sanirim Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Ben bir yerde volt un önemli olduğunu okumuştum,volt tutuyor ise bataryaya fazla amperin zararlı olmayacağını. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bende bugun yanlışlıkla bir powerbank almış bulundum Telefon dukkani olan yakin arkadasimdan aldim , kaliteli urun al diye israr etti bende aldim, eve geldim bir arastirayim dedim sanirim iyi birsey almisim Xiaomi 5200luk henüz sarj kalitesini deneyemedim. 30TLYE aldim geliş fiyatınin biraz üzerine verdi sağolsun. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Ozaman xioami yi kullanmaya devam? Herkes farklı söylüyor . bugun okulda üc telefon sarj etti 3 led ile ve hala bir led yanıyor çok memnunum doğrusu .Bencede orj degil. Bir telefoncuda da aynı fiyata şekil olarak aynı fakat isim olarak başka bisey yazan modelini görmüştüm. İzmirde hiçbir yerde orj ürünü bulamamıştım 14 Ekim 2014 tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Ben bir yerde volt un önemli olduğunu okumuştum,volt tutuyor ise bataryaya fazla amperin zararlı olmayacağını. Aküyü yüksek amperle şarj et bakalım ne oluyor Fazla amper bataryaya zarar vermezi cihaz alabildiği kadar alır. http://youtu.be/g0yJVpfUr1I?list=UUFIHrIGT0MBMRHzQtmzOWlQ Dakika 1:40 gibi teknik bilgi var. emin değilim ama fazla ampere telefondaki şarj eden zımbırtı dayanırmı acaba? Birde 1:40 ta ne diyor adam, aldığı kadarını.... sonrasında ne diyor aynı sürede... aynı sürede olmaz işte, yüksek amperde daha çabuk dolar cihaz, frenleme yok yani, m7 2 amperde 1.5 saatte 1 amperde 2.5 saatte doluyorsa bu işi, araba aküsünü yüksek amperle şarj etmekten farkı yok diye düşünüyorum 14 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 1 A ile 2 A arasında uçurum yokki dayanmayacak ? Xiaomi android ve iphone ile uyumlu yazmış, cihazlar arasında ayrım yapmamış yani.. Problem teşkil edecek kadar fazla akım veriyor olsa mutlaka uyarısı olurdu, ki Levent Pekcan gerekli açıklamayı yapmış, cihaz yüksek amper için üretildiyse hızlı şarj olur, ancak uyumlu değilse hızlı olmaz.. Gereğinden fazla amper verilsede, cihaz alabildiği kadarını alır, zararı yoktur demiş.. İnşallah öyledir, m7-m8 de hızlı şarj modu kademelidir, sanırım %80 e kadar hızlı sonrasında yavaş en sonda triple mı ne diyorlardı o halde şarj ediyor. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bu powerbank değil, pimi çekik bir bomba.. Ne zaman nerede patlayacağı belli olmaz.. http://en.miui.com/thread-19104-1-1.html şuradan bir karşılaştır orjinal mi değil mi diye.... Ben yarin götürüp bunun yerine başka birşey alayım bence.. Daha sağlıklı olcak. Hiç arastirmadan birşey alinca hep böyle oluyor. Degerli bilgileriniz icin cok tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Aküyü yüksek amperle şarj et bakalım ne oluyor emin değilim ama fazla ampere telefondaki şarj eden zımbırtı dayanırmı acaba? Birde 1:40 ta ne diyor adam, aldığı kadarını.... sonrasında ne diyor aynı sürede... aynı sürede olmaz işte, yüksek amperde daha çabuk dolar cihaz, frenleme yok yani, m7 2 amperde 1.5 saatte 1 amperde 2.5 saatte doluyorsa bu işin araba aküsünü yüksek amperle şar etmekten farkı yok diye düşünüyorum Abi herkes ayrı diyor. Bence zarar vermez. Bu konuda son noktayı koyup zarar verir diyen açıklayan bir abimde olursa 1 amper çıkışı olan powerbank alıp xioami ilede onu şarj ederim Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Ben almadan önce epey araştırdım, sahteleri çok ve tehlikeli.. O yüzden markasından, orjinalliğinden emin olmadan bu tür şeyleri almamak lazım.. AliExpress'te 14 dolara inmiş kocaman orjinal yazan ilan vardı, aldım ve sordum orjinal değil dedi satıcı, iptal ettim hemen.. 30 liraya sahtesini alana kadar 50 liraya orjinali, 40 liraya 5200 mAh olanı alınır.. Aldığını linklermisin abim sana zahmet.. Aldigimiz malzeme elde patladı[emoji22] Heves ettim iyisinden birtane alayim bari.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 hTC'ye birşey olur mu abicim, akıllı telefon o bilir ne yapacağını Disco kullanıyorum şuan, kaç defa kullandım bir problem yok.. hTC banamısın demez, o yakar harici şarjı, haklısın yani Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 O zaman sıkıntı yok, araba aküsü gibi olaydı, buum Yorum bağlantısı
Ali Elöver 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) O zaman sıkıntı yok, araba aküsü gibi olaydı, buum Battery Doctor diyor ki, yavas sarj yani dusuk amper ile dolum pilin uzun omurlu olmasini saglar...En azindan kafan rahat 1 amper ile sarj edersin Codagen ile, acil isin varsa 2,1.amper cikisi ile hizli yaparsin ara sira Beklemek istemem diyorsan bunlardan birini alabilirsin, http://www.n11.com/xiaomi-5200mah-tasinabilir-sarj-aleti-P31067648 http://www.n11.com/xiaomi-10400mah-tasinabilir-sarj-aleti-P31067210 Bazı kampanyaları oluyor, daha ucuza gelebilir.. 15 gün kadar beklerim diyorsan, 2 dolar kargo ücreti ile buradan alabilrsin. http://www.chinabuye.com/xiaomi-portable-power-bank-10400mah-for-xiaomi-m2-m2s-m3-red-rice-apple-and-android-devices-gray http://www.chinabuye.com/xiaomi-portable-power-bank-5200mah-for-xiaomi-m2-m2s-m3-red-rice-apple-and-android-devices Garantili olsun diyorsan, http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=3819&model=TL-PB10400 http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-powerx-7800-mah-cift-usb-beyaz-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-x50-w/productDetails.aspx?productId=telsarjcodegenx50w&categoryId=60004584&SKU=TELSARJCODEGENX50W Erdem, xiaomi turkiye mumessili bile bu kadar alim yeri opsiyonu sunamaz 14 Ekim 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Battery Doctor diyor ki, yavas sarj yani dusuk amper ile dolum pilin uzun omurlu olmasini saglar... Adamlar mal mi hem 1 hem de 2,1 amperlik cift usb cikis yapsin, bence vardir illa bir hikmeti. En azindan kafan rahat 1 amper ile sarj edersin Codagen ile, acil isin varsa 2,1.amper cikisi ile hizli yaparsin ara sira Neme lazım, 1 amp a devam, zaten m7 1 saatte %80 oluyor, gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts