Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Yani 2,60 TL için bu kadar gezdirdiklerine değiyor mu acaba Ben de onu anlamıyorum. Kılıflar nasıl? Ürün üzerinde ve haricen resimlerini ekleyebilir misin abi? 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Kılıflar orjinal olduğu için cuk oturdu, bence çok da şık oldu... Yani 2,60 TL için bu kadar gezdirdiklerine değiyor mu acaba Ben de onu anlamıyorum. Kılıflar nasıl? Ürün üzerinde ve haricen resimlerini ekleyebilir misin abi? hakkaten dünyanın yolunu dolaştırdılar üstelik üzerine ayrıca etiket yapıştırmışlar, isim yazmamışlar sadece adres. haberleşme departmanı her gün sorduğum için bana geldiğini tahmin etmiş... harici foto yok ama uygulanmış hali yukarıda Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Fazla varsa talibim fazla yok maalesef Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Yılmaz abi silikon muydu bu kılıflar? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Yılmaz abi silikon muydu bu kılıflar? evet silikon Yorum bağlantısı
İlhan Kol 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 aliexpress bankamatik kartıyla ödeme almıyormu artık bilen varmı banka ödeme reddedilmiştir hatası alıyorum banka bizde sıkıntı yok diyor Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 aliexpress bankamatik kartıyla ödeme almıyormu artık bilen varmı banka ödeme reddedilmiştir hatası alıyorum banka bizde sıkıntı yok diyor bankamatik kartı ile ilgili sıkıntıyı bilmiyorum ama bu üründen alacaksanız aliexpressten almayın, çok sahte ürün var. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 bankamatik kartı ile ilgili sıkıntıyı bilmiyorum ama bu üründen alacaksanız aliexpressten almayın, çok sahte ürün var.Aynen. Bana dubaiden gelenler sahte cikti. Dilim yandi artik asla riske atmam 15 20 dolar icin. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 bankamatik kartı ile ilgili sıkıntıyı bilmiyorum ama bu üründen alacaksanız aliexpressten almayın, çok sahte ürün var. nereden aldınız acaba artı bu güneş enerjili modeller var işe yararmı? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 nereden aldınız acaba artı bu güneş enerjili modeller var işe yararmı? ilk mesajda yazıyor, buraya da yazayım : Link güneş enerjili modellerin performanslı olacağını düşünmüyorum ama çok bilgili değilim. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 bu arada dx.com da xiaomi ürünleri satmaya başlamış. ürünler powerbank kılıf hem daha ucuz, hem de kargo bedava. ana sayfaya reklam koymuşlar. bence orjinal ama emin olamıyorum... sorumluluk kabul etmem yani 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 bu arada dx.com da xiaomi ürünleri satmaya başlamış. ürünler powerbank kılıf hem daha ucuz, hem de kargo bedava. ana sayfaya reklam koymuşlar. bence orjinal ama emin olamıyorum... sorumluluk kabul etmem yani Tum yorumlar olumlu. Alsammi acaba Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2014 Yazar Paylaş 20 Haziran 2014 Yav bu kadar isteyen var. Toplu alım yapsanıza. 3-4 tane alın, xiaomiworld.com 'dan alın. Adam başı 60-70 liraya geliyor zaten. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 aynen 5 farklı modeli var 2600 - 5200 - 7800 - 10400- 13000 39 - 60 - 70 - 80 - 90 lira fiyat biçmişler... ben celsa iletişimden almıştım TR distiribütörü onlar da... ama çelsa (hepsisat.com) zam yapmış o yüzden bu siteyi örnek verdim... ebayda alibaba da çok çakması var... resmi sayfası aşağıdaki linke yönlendiriyor. Link fiyatlar coşmuş. 140TL olmuş sailing 5 modeli şirketten bir arkadaşa tavsiye edecektim, olmadı... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Bu parçanet çok pahallı, Bu romos'un resmi satışı olan başka site var mı ki? Olmadı Xiaomi alacağım biraz bekleyerek. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 15 mayısta verdiğim sipariş halen gelmedi. Anlaşmazlık açtım adam kabul etmedi bende kabul etmedim. Adam delil olarak 24 mayıstaki kargo hareketini koymuş. Bende başka hareket yok dedim kargo ücreti ödedim dedim. Sonuç aliexpres yönetim kurulan kaldık Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Paypal konusunda yardımcı olabilecek olan var mı? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 http://www.xiaomiworld.com adresinin xiaomi ile alakası yokmuş, alanlardan çakma olduğunu öğrendim..Ben oradan altı adet aldım Erdem. Hepsi de orijinal. Site xiaomi'nin resmi satış sitesi -idi- şimdi başka site açmışlar ise bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 Samsung veya LG. Ben açmadım içlerini. Ancak gelen tüm ürünlerde parlak bandrol vardı, ayrıca facebook sayfalarında ve xiaomi sitesinde isimleri yazılıydı. Zaten başka site de yoktu. Aliexpress'ten Semih almıştı galiba, çakma diyordu diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ben oradan altı adet aldım Erdem. Hepsi de orijinal. Site xiaomi'nin resmi satış sitesi -idi- şimdi başka site açmışlar ise bilmiyorum. ben de toplam 6 adet aldım. sahte ise bile verdiğim para helal olsun şaka bir yana, başka yerlerden sipariş verenler de oldu bizim şirketten. onlarla kıyaslayınca orjinal olduğunu anlıyorsunuz. yalnız eskiden sadece 5-10 tip ürün vardı, şimdi hepsiburada gibi olmuş, bilemedim... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Samsung veya LG. Ben açmadım içlerini. Ancak gelen tüm ürünlerde parlak bandrol vardı, ayrıca facebook sayfalarında ve xiaomi sitesinde isimleri yazılıydı. Zaten başka site de yoktu. Aliexpress'ten Semih almıştı galiba, çakma diyordu diye hatırlıyorum. Dubai'den aldığım sahte çıktı. Yani elimde halihazırda kaliteli bi sahte var. 2 tanede xiaomiyi xiaomiworld den spariş verdim gelsinler anlayacağız hiç sanmıyorum sahte olacağını.. Okadar aldınız hiçmi anlamayacaksınız. Şöyle söylim sahteleri 4000 6000 mah basıyor. Siz ise bildiğim kadarı ile 9000 mah veya fazlasını alıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Adama yazdım verdim markayı direk yüzünü ekşitip kötü dedi, onun yalancısıyım Ben taaa o zaman didiydim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts