İçeriğe Yönlendir

Xiaomi 10400 Power Bank

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Yılmaz Ertek

Benim süreyi geçmiş sayılmaz hala. Yarın Türkiye'ye giriş yapar, Perşembe-Cuma teslim alırsın. Aynı süre olur ;)

Inşallah :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Zafer Ayvacı

Ali abi en garantisi kendi sitesinden almak bence. Zaten bu cihazın özelliği içindeki pillerin lg samsung gibi marka olması. Eğer çakması olursa manası yok almanın. Çoklu alim yapıp xiaomi world.den almak lazim. Gayet hesaplı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi en garantisi kendi sitesinden almak bence. Zaten bu cihazın özelliği içindeki pillerin lg samsung gibi marka olması. Eğer çakması olursa manası yok almanın. Çoklu alim yapıp xiaomi world.den almak lazim. Gayet hesaplı.

Anladım, zira fiyatta fark olmasının bir sebebi olmalı, dediğin gibi sitesinden almak lazım, toplu alım isterük o zaman  :tongue:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

3 tane al. 100 dolar ver. Birini kullan. Diğer ikisini 150 liradan sat abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla niyeti bozmak istemiyorum. 180den alıcım var an itibariyle :D

Xiaomi world. En iyisi. Başka yerde aramak yersiz bence. Sahibinden.com da 70 liraya satan da var

Yorum bağlantısı

Valla niyeti bozmak istemiyorum. 180den alıcım var an itibariyle :D

Xiaomi world. En iyisi. Başka yerde aramak yersiz bence. Sahibinden.com da 70 liraya satan da var

Ben 100 e satayım :p

Tabi gelirse :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Şeytan diyo şunlardan al. :) 

http://www.ebay.com/itm/30000mAh-Dual-USB-Solar-Panel-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-iPhone-HTC-/380855496227?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item58acc1ae23

Telefona yazık edebilir ama diğer elektronik cihazlarda güç kaynağı olarak kullanılabilir. Mesela bahçedeki bi led aydınlatma için, kablosuz hoparlor için vs. 

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

30 amper panelin en ucuzu 500 dolardan başlıyor Semih :)

30000Mah olmadığına şüphe yok :)  Ama eminim içinde bi 3000 4000 mah pil vardır. Solar panel için 1.5W yazmışlar.  1.5W panel 1000Mah pili nekadar zamanda doldurabilir?

30 amper panelin en ucuzu 500 dolardan başlıyor Semih :)

Bak bak buna bak sen :D

http://www.ebay.com/itm/48000mAh-USB-Dual-Solar-Power-Panel-External-Battery-Charger-Bank-for-Phone-/380881303672?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item58ae4b7878

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Heheh istikamet: sahibinden

Uyanıklar, getirin 42 liradan alırım :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O hoo amperler havalarda uçuşuyor :)

Semih, 60x30cmlik panel 20 watt. Tam güneş ışığında. Var gerisini sen hesap et :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Uyanıklar, getirin 42 liradan alırım :)

Bize gelişi 100 lira b'ağğğbi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bize gelişi 100 lira b'ağğğbi :D

:D  :p

1 kva hadi bakalım, bundan alacağım, sizlemi uğrşacağım kardeşim :) alayını sildim, full şarj aynı anda 100 telefon doldurma kapasitesi  :D

eu10ik1g.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...