İçeriğe Yönlendir

Xiaomi 10400 Power Bank

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Çağlar Bayur

tepsi dizaynın sağlamlığı ve işlevselliği tartışılamaz, güzek saksı tepsisi bile olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hiç servise gitmeyen cihaz kullanıyorum en azından :D

Aldıktan 1 ay sonra servise gönderenler, kıl kadar çatlak yüzünden 500 TL ekran parası ödeyenler düşünsün :p

Htc servisi hic geride iz bırakmıyor. Komple değiştirdiği için.
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Htc servisi hic geride iz bırakmıyor. Komple değiştirdiği için.

Şimdi elimizde bir One (M7) var. Ekranı G2 gibi çatlak. Bakalım ne diyecekler. Ben arkadaşa hiç şansın yok, ücret isterler dedim ama o şansını deneyecekmiş :D Eğer servis camı ücretsiz değiştirip gönderirse çenemden kurtulamazsınız :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Şimdi elimizde bir One (M7) var. Ekranı G2 gibi çatlak. Bakalım ne diyecekler. Ben arkadaşa hiç şansın yok, ücret isterler dedim ama o şansını deneyecekmiş :D Eğer servis camı ücretsiz değiştirip gönderirse çenemden kurtulamazsınız :D

Küçük firmalar tüketiciyi kantirmak için bir takım tavizler verir. Ama büyük firmalar taviz vermez
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Küçük firmalar tüketiciyi kantirmak için bir takım tavizler verir. Ama büyük firmalar taviz vermez

Yakalayınca .... diyorsun... İyi ki küçük firma kullanıyorum o zaman. Şükürler olsun.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Bizim piller bugün gelmiş Karabük'e. :) Biraz önce telefonla görüştük, akşam çıkışta alırız dedik. Hız inanılmaz. Kısaca: 29 Mayıs Hollanda - 2 Haziran Karabük.

Zafer abi hangi servise nereye gonderiyorsun sen? :)

Teleservice. Önce hTC Türkiye 'yi telefonla arıyoruz, durumu söyleyip IMEI ile kontrol ettiriyoruz, en yakın Teleservice'e gönderebilirsiniz diyor. Biz de İstanbul'a gönderiyoruz. Ankara daha yakın ama niyeyse İstanbul bizi hiç üzmedi :)

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bizim piller bugün gelmiş Karabük'e. :) Biraz önce telefonla görüştük, akşam çıkışta alırız dedik. Hız inanılmaz. Kısaca: 29 Mayıs Hollanda - 2 Haziran Karabük.

Teleservice. Önce hTC Türkiye 'yi telefonla arıyoruz, durumu söyleyip IMEI ile kontrol ettiriyoruz, en yakın Teleservice'e gönderebilirsiniz diyor. Biz de İstanbul'a gönderiyoruz. Ankara daha yakın ama niyeyse İstanbul bizi hiç üzmedi :)

Bende servise vereceğim de yine telefondan sogumamak için nereye gondersem diye araştırıyorum. Kvk garantiliymis ama farketmez herhalde. :)
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bende servise vereceğim de yine telefondan sogumamak için nereye gondersem diye araştırıyorum. Kvk garantiliymis ama farketmez herhalde. :)

hTC Türkiye'yi aradın mı? Oraya sorman daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Aldık. Gümrük vergisi falan bir şey odemedik.

Hayırlı olsun, daha güzel paketlenmiş gibi.

Hangi kargo yöntemini seçmiştin ? Gerçekten hızlı geldi çünkü.

Bir de kutu üzerine özel bir şey yazdırmış mıydınız ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı olsun, daha güzel paketlenmiş gibi.

Hangi kargo yöntemini seçmiştin ? Gerçekten hızlı geldi çünkü.

Bir de kutu üzerine özel bir şey yazdırmış mıydınız ?

Kutu harika. Yere fırlatsan bir şey olmaz. Köpükler o kadar sağlam. Kutuyu ilk aldık, açmadan dedim ki kesin yanlış gönderdiler, bu kutuya üç tane sığmaz... Küçücük kutu. Ama bir açtık ki, görüntü yukarıdaki gibi.

Kargo Çin postası. Her zamanki sistem yani. Lakin ürün daha önce yazdığım gibi Hollanda'dan geldi. Takip kodundan ise firma POSTNL olarak görünüyor.

Kutu üzerine özel bir şey istemedim. Kutu üzerinde PowerBank yazıyordu. Fiyat olarak da galiba 15 dolar yazmışlardı. 

Tırt>_>

:naniiiikkkk:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kutu açma videosu isteruk. .

Sarjin varsa eğer

Kutuyu ptt önünde açtık. Artık bi dahaki sefere :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Kutuyu ptt önünde açtık. Artık bi dahaki sefere :p

Shipping Method
Singapore Post - Singapore Post(15-25 Days With track number)

bu kargo ile mi istemiştin ? 
hala görünmüyor bende...
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Shipping Method

hala görünmüyor bende...

Evet aynen. Akşam tekrar bakayım sipariş tarihini falan da yazayım. Bugün yarın düşer seninki de bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Shipping Method

hala görünmüyor bende...

Sipariş Tarihi: 19 Mayıs 2014 (placed on May 19, 2014 10:19:06 AM PDT)

Ertesi gün de takip kodunu gönderdikleri mail geldi. 20 Mayıs 2014

29 Mayıs 2014'te ilk kez PTT yurtdışı sorgulama ekranında göründü. 

1 Haziran'da İstanbul'da torbaya eklendi yazıyordu.

2 Haziran akşamı teslim aldık.

Senin takip kodu neydi abi? 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

EDIT: Tamam gördüm daha önce yazmışsın. Henüz hiç bir yerde çıkmıyor. Benim hesaptan gidersek; 19 sipariş > 29 PTT'de görünme diye. 24 sipariş > bugün yarın seninki de görünür diye düşünüyorum. Cuma'ya kadar bekle, Cuma günü bir mail ile sorarsın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

EDIT: Tamam gördüm daha önce yazmışsın. Henüz hiç bir yerde çıkmıyor. Benim hesaptan gidersek; 19 sipariş > 29 PTT'de görünme diye. 24 sipariş > bugün yarın seninki de görünür diye düşünüyorum. Cuma'ya kadar bekle, Cuma günü bir mail ile sorarsın.

Uğraşmışsın, teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ne demek :good1:

Sorun olacağını sanmıyorum ama. Ben markaya ve yaptıkları işe çok güvendim :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Ne demek :good1:

Sorun olacağını sanmıyorum ama. Ben markaya ve yaptıkları işe çok güvendim :)

Sorun olacağından değil, ilk parti bir ayda gelmişti. Sen çok hızlı geldi yazınca umutlandık :)
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Benim süreyi geçmiş sayılmaz hala. Yarın Türkiye'ye giriş yapar, Perşembe-Cuma teslim alırsın. Aynı süre olur ;) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...