Güvenç Terzierol 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 30 dolar gümrükte sorun çıkarmaz, çok daha büyük kutularda 4-5 kg ağırlığında 130 dolara kadar model araçlar gümrükten geçmiş.. Takılanlar ise ufak bi miktar vergi ödemişler.. Bu ürün neden takılsın ki ? Ayrıca merak ettiğim, benim telefon 3 bin mAh, bu cihaz 3-4 kez tam sarj mı edecek telefonu yani ?Teşekkürler bilgi için. Evet aynen öyle hatta iphone kullananlar 1500 mAh pile sahip yani tahmini 6 kere şarj edebilecek sizde 3 kez etmeli. Ancak en sağlıklısını cihaz kapalı iken yapar herhalde. Çünkü açıkken ki harcadığı enerjiyide hesap edersek uçak modunda yada kapalı şarjda tam olarak3 kere şarj etmesi gerekir Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Hayırlı olsun abi,böyle birşeyin varlığından bile haberdar değildim. Yurdışından bolca getirsek Türkiyede iyi para kırarız Bende de şundan var 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 30 dolar gümrükte sorun çıkarmaz, çok daha büyük kutularda 4-5 kg ağırlığında 130 dolara kadar model araçlar gümrükten geçmiş.. Takılanlar ise ufak bi miktar vergi ödemişler.. Bu ürün neden takılsın ki ? Ayrıca merak ettiğim, benim telefon 3 bin mAh, bu cihaz 3-4 kez tam sarj mı edecek telefonu yani ? Bilmiyorum Erdem ama benim aldığıma 2,60 TL vergi ödedim. Gümrüğe takılmaktan kasıt bu mudur bilmiyorum. Hayırlı olsun abi,böyle birşeyin varlığından bile haberdar değildim. Yurdışından bolca getirsek Türkiyede iyi para kırarız Görüştüğümüzde hatırlat, bi tür aman 300 mAh'lık vereyim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Cinceyi ne zaman öğrendin zafer kardesim, bana da ogretsene Bir de 250 gr senin gibi birine ağır gelmeyebilir ama benim gibi nazik kisileri yorar baya gibime geldi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 Cinceyi ne zaman öğrendin zafer kardesim, bana da ogretsene Bir de 250 gr senin gibi birine ağır gelmeyebilir ama benim gibi nazik kisileri yorar baya gibime geldi Bir ara hatırlat bildiğim Çin'ce atasözlerini paylaşayım seninle Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Zafer hayırlı olsun. bu Çinlilerin yapmadığı ne var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Artık kalitelide yapıyorlar. Kalitesizleri ittirdiler ittirdiler, bir dönem sona erdi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Bir ara hatırlat bildiğim Çin'ce atasözlerini paylaşayım seninle Olur bende de guzel capon atasozleri var. Takas ederiz Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 Zafer hayırlı olsun. bu Çinlilerin yapmadığı ne var. Sağol Lokman abim. Olur bende de guzel capon atasozleri var. Takas ederiz Bana uyar, Çin'lilere güveniyorum 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 3 adet sipariş verdik bakalım. önceden yazıştık, üçü için toplam 15usd yaz, plastic toy,gift yaz falan diye. olur dedi. yalnız anlamadığım, paypal ile ödeme yaptıktan sonra gelen ekranda kargo seçtirdi, en ucuzu 5usd kargo çıkardı onu ödeyeceğim bir ekrana geçmedi. paypal'dan gelen mailde kargo da var. onay verdikten sonra da ekleme yapılabiliyor demek ki ! Description Unit price Qty Amount Xiaomi Brand Power Bank 10400MAH Item# XM2000GD $29,99 USD 3 $89,97 USD Subtotal $89,97 USD Shipping and handling $5,66 USD Total $95,63 USD Payment $95,63 USD 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Bunun kesin bir cevabı yok Yılmaz Bey. Ben de gümrüge takilmaz diyordum ama tek ürüne bile gümrük ödemiş oldum. Sanıyorum kutunun üzerinde electronic ibaresi nedeniyle böyle oldu. Satıcı ile görüşün, ürünleri alacak kişilerin isimleriyle birer ikiser gün arayla göndermesini ve electronic ibaresini yazmamasini isteyin, belki bu bir çözüm olabilir ama yine de net değil, iki gün arayla da yollasa muhtemelen Türkiye'ye giriş tarihleri ayni olacaktır. O yüzden farklı isim ve farklı adresler bana daha işe yarar çözümmüş gibi geldi. Takdir sizin. Sabah iki tane usb belleğim geldi Hong Kong tan... Üstüne aynı şekilde electronic gift yazmışlar...İkisi tek zarfta geldi gümrük isteyen olmadı..Postacı senden bahşiş almış Zaferim... Ürünü güle güle kullan hatta GM Disco al kullanmana gerek olmasın... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 Sabah iki tane usb belleğim geldi Hong Kong tan... Üstüne aynı şekilde electronic gift yazmışlar...İkisi tek zarfta geldi gümrük isteyen olmadı..Postacı senden bahşiş almış Zaferim... Ürünü güle güle kullan hatta GM Disco al kullanmana gerek olmasın... Eyvallah abi. Vergilendirilmis kazanc kutsaldır 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Bugün itibariyle 6.kez telefonu şarj ettim. Altısı da yüzde 10lardan 75lere kadar. Şu anda iki ışık yanıp sönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 3 adet sipariş verdik bakalım. önceden yazıştık, üçü için toplam 15usd yaz, plastic toy,gift yaz falan diye. olur dedi. yalnız anlamadığım, paypal ile ödeme yaptıktan sonra gelen ekranda kargo seçtirdi, en ucuzu 5usd kargo çıkardı onu ödeyeceğim bir ekrana geçmedi. paypal'dan gelen mailde kargo da var. onay verdikten sonra da ekleme yapılabiliyor demek ki ! Description Unit price Qty Amount Xiaomi Brand Power Bank 10400MAHItem# XM2000GD $29,99 USD 3 $89,97 USD Subtotal $89,97 USD Shipping and handling $5,66 USD Total $95,63 USD Payment $95,63 USD 24.02'de sipariş verdik, takip no ile sorgulama yapıyorum hiç bir bilgi yok. yalan oldu bizim piller Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Takip noyu gönderebilir misiniz Yılmaz Bey? Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bende almayı düşünüyorum bu üründen.Asıl merakım Zafer şarj süresi ne kadar.Yani ne kadar zamanda dolduruyor telefonu.Daha mi hızlı yoksa normal prizden şarj eder gibi mi buda Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Bende almayı düşünüyorum bu üründen.Asıl merakım Zafer şarj süresi ne kadar.Yani ne kadar zamanda dolduruyor telefonu.Daha mi hızlı yoksa normal prizden şarj eder gibi mi buda Ben çok fazla fark göremedim. Ancak ben hiç telefonu kenara bırakıp şarj etmedim, hep kullanırken şarj ettim. Süreyi net hesaplamadım. Ama normal şarj cihazından daha yavaş olmadığı kesin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Sadece senin verdiğin linkte mi var bu ürün.ali de falan da varmı acaba.Şimdi üye olmak fallan lazım gelir sanırım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Valla ilk araştırırken Aliexpress'te daha pahalıydı. 1 ilan vardı. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Takip noyu gönderebilir misiniz Yılmaz Bey? Takip noyu kontrol eder misiniz diye mail atmıştım. Hemen geri döndüler. Yeni takip no : RF206008100SG İstanbulda görünüyor. Cuma gününe yetişir mi acaba? Arkadaş yurtdışına çıkacak, kullanmak istiyor... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Benim paketi Avpim. de torbaya eklendikten sonraki gün teslim almıştım. Bence yarın veya ertesi gün teslim alırsınız. 25 Mart 2014 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hayırlı olsun Zafercim.Bende almayı düşünüyorum .Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım nasıl tavsiye eder misin? Takip kodu için Satıcıyla görüşüp ayrı bir şey belirtmeye gerek var mı ?Çok soru sordum Zafercim hakkını helal et... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Ben de yapmamıştım ilk kez oldu işte. Yılmaz Bey de aldı, bugün yarın eline geçer. İkide iki sorun yok Takip kodu için ek ücret var. 2 dolardı galiba. Sipariş ekranında seçiliyor. İlk mesajda detaylı yazmıştım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Ben de yapmamıştım ilk kez oldu işte. Yılmaz Bey de aldı, bugün yarın eline geçer. İkide iki sorun yok : Takip kodu için ek ücret var. 2 dolardı galiba. Sipariş ekranında seçiliyor. İlk mesajda detaylı yazmıştım Tamam Zafercim bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Allah Razı Olsun... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts