Murat Hallaç 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Merhabalar, sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Çok geç farketmiş olmakla birlikte aracımın koltuk döşemelerine sıvı dökülmüş, alkol lekesi olduğunu tahmin ediyorum. Gün ışığında dikkatli bakınca belli olan orta büyüklükte bir leke. Aracı da yeni yıkattım iç dış; onlar da farketmemiş ya da üzerinde durmamışlar. Şimdi ben kendim bir şekilde bu lekeyi temizleyebilir miyim, önerebileceğiniz leke temizleyici var mıdır? Ya da işi bilene bırakıp yıkamacılarda mı sorunu gidermeye çalışmalıyım; bu şekilde masraf ne kadar olur acaba? Böyle bir durumu tecrübe etmiş üyeler var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Hayırlı akşamlar. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Murat en ucuz ve etkili yöntem Asprin diye bi temizleme sıvısı alıp yarım kova suya 2 kapak atıp güzelce koltukları silmek.Sonuç oldukça başarılıdır.. 2 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aynı vakadan bende muzdaribim kardeşim. Bir yöntem bulduğunda yazarsan sevinirim. Konunun takipçisiyim. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aynı vakadan bende muzdaribim kardeşim. Bir yöntem bulduğunda yazarsan sevinirim. Konunun takipçisiyim. Kubilay kardeşim galiba yazdıklarımı gaale almadın gibi.Merak etmeyin tecrübeyle sabittir. 3 Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aspirini kesinlikle öneririm. Kadife koltuklarda ve aracın iç plastik aksamlarında kullanabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Kubilay kardeşim galiba yazdıklarımı gaale almadın gibi.Merak etmeyin tecrübeyle sabittir. Yok abi olur mu öyle şey. Bendeki sorun baya bi ciddi. Arkadaşım bira döktü, üstüne kokmasın diye parfüm sıktı, bir başkası da camsil ile silmeye çalıştı. O yüzden ya kendin bir şeyler deneyeceğim ya da profesyonel ellere emanet edeceğim. Görüntüsü baya bi berbat çünkü... 2 Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Ben sonaxın döşeme temizleyicisini kullandım. Yıllanmış dondurma lekelerini yaglı el lekelerini yok etti. Beyaz koltuk takımına yeni dökülmüş kırmızı şarabı da iz bırakmadan temizleyince vazgeçilmezim oldu 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Ben sonaxın döşeme temizleyicisini kullandım. Yıllanmış dondurma lekelerini yaglı el lekelerini yok etti. Beyaz koltuk takımına yeni dökülmüş kırmızı şarabı da iz bırakmadan temizleyince vazgeçilmezim oldu Sonax önünden, yakınından, kıyısından ya da herhangi bir yerde görürsem alıp deneyeyim bakalım bizim için ne derece önemli olacak Eyvallah bro. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Ben bauhaustan almıştım. Yapı marketlerin oto reyonlarında vardır muhakkak. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Yok abi olur mu öyle şey. Bendeki sorun baya bi ciddi. Arkadaşım bira döktü, üstüne kokmasın diye parfüm sıktı, bir başkası da camsil ile silmeye çalıştı. O yüzden ya kendin bir şeyler deneyeceğim ya da profesyonel ellere emanet edeceğim. Görüntüsü baya bi berbat çünkü... Dediğimi dene amcam..Gerisini merak etme.En ucuz ve etkin yöntemdir.. 3 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aynı dertten bende muzdaribim,arabaya her bindiğinde ayakkabılarıyla arka koltuklar ve ön koltuğun arkasına kadar basıyor bahsettiğiniz ürünler bunlar mı ? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aynı dertten bende muzdaribim,arabaya her bindiğinde ayakkabılarıyla arka koltuklar ve ön koltuğun arkasına kadar basıyor bahsettiğiniz ürünler bunlar mı ? Aynen ergin.Yalnız bu aspirinin spreyi ben sıvısını kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Murat en ucuz ve etkili yöntem Asprin diye bi temizleme sıvısı alıp yarım kova suya 2 kapak atıp güzelce koltukları silmek.Sonuç oldukça başarılıdır.. Uğur hocamın dediği yöntemi deneyin.Birde şu ürünleride deneyebilirsin.Yapı marketlerde var genelde 20 TL civarı birşey Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Aynı dertten bende muzdaribim,arabaya her bindiğinde ayakkabılarıyla arka koltuklar ve ön koltuğun arkasına kadar basıyor bahsettiğiniz ürünler bunlar mı ? Benim bahsettiğim bu. Birde aynısının koyu gri ambalajlısı var direk döşeme diye gecen. İkisinide kullandım etki aynı. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Benim bahsettiğim bu. Birde aynısının koyu gri ambalajlısı var direk döşeme diye gecen. İkisinide kullandım etki aynı. Bunu geçenlerde babamla kipa'da gördük alalım mı dedi ben pek güvenmemiştim keşke de alsaymışız. Neyse artık Uğur abinin dediği asprin'in sıvısını kullanalım bi olmadı tek tek hepsini deneyeceğiz ya da götürüp bi firmaya bırakacağız komple girecekler ne var ne yoksa artık Tavsiyeler için teşekkürler herkese. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Dediğimi dene amcam..Gerisini merak etme.En ucuz ve etkin yöntemdir.. uğur beyin dediği gibi, fiesta ön şoför koltuğu yuvarlak daire şeklinde 2-3 tane leke vardı, asprin sprey temizleyici bütün kiri aldı,yalnız belirtilen miktara dikkat edin,suyla karıştırarak ve yalnızca köpüğünü kullanmanız yeterli,bastırarak temizleyin biraz havalandırın ertesi gün kuruduktan sonra farkı görürsünüz 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Batuhanın söylediği sonaxı kesinlikle tavsiye ederim döşemeleri yeni gibi yapıyor ayrıca hoşda bir kokusu var... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Murat en ucuz ve etkili yöntem Asprin diye bi temizleme sıvısı alıp yarım kova suya 2 kapak atıp güzelce koltukları silmek.Sonuç oldukça başarılıdır.. +1 Bende Aspirix markasından kullanıyorum. Yalnız mutlaka kaliteli bilindik bir yerden alın. Hanım ev temizliğinde de kullanıyor. Birkere deterjancıdan dökme Aspirin almış. Duşakabinin aliminyumlarının rengini attırmıştı. Döşemelere ne yapar bilinmez.. Uğur abinin dediği gibi asrin alın kovada su ile köpürtün ve köpüğü uygulayın. Köpeği ayakkabı fırçası ile yada mikrofiber bezle lekenin üstüne iyice uygulayın. Bastıra bastıra ama. Sonrada ıslaklığı iyice kuru mikrofiber bez ile alın. Köpekte mi iyi geliyor lekelere? Bastırsak canı yanmaz mı? Yalayarak mı temizliyor Geçmiş olsun Mert.. Yorum bağlantısı
Burak Güngör 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Kubilay kardeşim galiba yazdıklarımı gaale almadın gibi.Merak etmeyin tecrübeyle sabittir. uğur abime katılıyorum bende kullanıyorum hem lekeler çıkıyor hemde aracın içini hoş bir koku kaplıyor Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Anlaşılan arabanın içinde bazı arkadaşlar Parti veriyor. Benim arabamda bırakın Meyve suyunu Su bile dikkatlice içilir. Bira Şarap maşallah rakı balık ta klimayı açıncamı içiliyor.Peynirde torpido gözünden çıkar çatallarla ohhhhhhh gel keyf gel. Şimdi bana ne derseniz diyebilirsiniz ama ALLAH göstermesin bi kaza olsa durum ne olur.Tabii siz hareket halinde içmezsiniz onu'da yazın'da tam olsun. Ben her türlü alkol vb şeylerin uçucu dahil içilmesine karşıyım.Canını seven varsa içmesin. Sizlerin canı bizimki kadar değerlidir bizim için. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Anlaşılan arabanın içinde bazı arkadaşlar Parti veriyor. Benim arabamda bırakın Meyve suyunu Su bile dikkatlice içilir. Bira Şarap maşallah rakı balık ta klimayı açıncamı içiliyor.Peynirde torpido gözünden çıkar çatallarla ohhhhhhh gel keyf gel. Şimdi bana ne derseniz diyebilirsiniz ama ALLAH göstermesin bi kaza olsa durum ne olur.Tabii siz hareket halinde içmezsiniz onu'da yazın'da tam olsun. Ben her türlü alkol vb şeylerin uçucu dahil içilmesine karşıyım.Canını seven varsa içmesin. Sizlerin canı bizimki kadar değerlidir bizim için. Olay tam da laf çarpıtmak istediğiniz gibi gerçekleşti ne yazık ki, zaten arkadaş dediğimde aslında kuzenim, benden yaklaşık 10 yaş büyüktür kendisi. Araç benim değil babama ait; ki, eğer böyle birşeyi onlardan habersiz gerçekten benim tarafımdan biri yapmış olsa babam direkt ehliyetime bizzat kendisi el koyardı Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Valla aracımı aldığımda bej renk döşemede lekeler çok fark ediliyordu. Uğur Abinin dediği gibi Asprin ve Kosla OxyAction Halı şampuanını yarım kova suya karıştırıp temizledim. Sonuç MÜKEMMEL. Tavsiye ederim. Hiç gidip de temizlemecilere bayılmayın bir sürü parayı derim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Arkadaşlar aspirin genel bir isim oldu..Piyasa da aspirinnn aspirix asprin aspirine gibi değişik isimlerde sprey formları mevcut.Bunlardan bim ve a101 den aldığım iyi değildi.. Nilem markaydı sanırım o iyiydi.. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 (düzenlendi) Bugun benim aracin koltuguna meyve suyu dokuldu oxi action 1 litre suya az bisey karistirip sildim simdi kurumaya biraktim sabaha kadar kurusun insallah cikarir. 15 Şubat 2014 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts