Sertaç Karginer 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı olsun iyi günlerde kulanın... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Güle güle kullanın kazasız belasız günlere inşallah... hayırlı olsun kazasız belasız. kaça mal oldu hayırlı olsun kazasız cezasız güle güle kullanın hayirli olsun guzel arac Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Hayırlı olsun iyi günlerde kulanın... Çok Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Sinan bey, kazasız belasız inşallah.... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı olsun. Plaka Polatlı plakası zaten, P ile başlıyor. Çok ekonomik yakıt tüketimine sahip bir araç tercih etmişsiniz. Saygılarımla. Saolasın abi. Evet Polatlı arabası. Uzunca bir deneyiminiz olmuş, araştırmanız mükemmel, hepsini okudum tespitleriniz çok yerinde. Sizdeki benzinliydi ama yine de aklıma takılan oldukça rahatsız ederim abi. hayırlı olsun kazasız belasız. kaça mal oldu Kardeşim 22.750 TL istedi. Telefonda 22.000 TL'ye anlaştık. Seat servisinde yapılan bakımlardan sonrada araç sahibine 21.650 Tl, servise de 500 TL ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlısı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. Çok güzel bir araç Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle kullanın.ford fiestadan sonra seata geçisteki izlenimleri paylaşırsanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Çok beğendiğim araçlardan İleriki zamanlarda kullanım deneyimlerinizide paylaşırsanız seviniriz Tabiki kardeşim. Şimdilik çok severek kullanıyorum Şehirler arası olarak Erzurum'dan Iğdır'a geldim 280 Km. Dikkatimi çeken 5.viteste giderken hızın 70 lere kadar düşmesi halinde bile vites küçültmeden hiç zorlanmadan kendi hızını toparlaması. Kalkışlarda biraz gaza yüklenmek gerekmesi, Yol bilgisayarının çok detaylı olması, tüm camların kapıdan anahtarla kapanması vs. vs. Yol tutuşunu çok beğendim. Güven veriyor, konforlu, Fren sistemi güzel, Elektrik destekli direksiyonu, yumuşacık vitesi, Cruise Control'u çok kullanışlı. .Katlanabilir aynalar şık bir görüntü oluşturuyor. Ford'dan sonra arka camların otomatik olması, süspansiyonun çok yumuşak olması, kayık gibi bagaj hacmi de güzel oldu benim için. En önemlisi de Fiesta'nın yakıtını aratmayacak olması güzel. Hayırlısı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. Çok güzel bir araç hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle kullanın.ford fiestadan sonra seata geçisteki izlenimleri paylaşırsanız sevinirim... Allah razı olsun. İzlenimler çok çok fazla şimdilik birazından bahsettim, İleride de farkettiklerimi paylaşacağım 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 güle güle kullanın biraz kullandıktan sonra yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz selamlar Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) fiestayla kıyaslar mısınız , hayırlı olsun bu arada 10 Şubat 2014 tarihinde Emrah Akdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle kullan daha fiestanın tatlısını yememiştik yav Sanırım önceki gündü babamla dolaşırken Renault'a bakalım dedik yolda gördüm, senin olduğunu bilsem keserdim yolunu Babama önerdim şekline iyice bak dedim aklımdaki arabalardan biridir Edit: Erzurum Seat servisine bir iki defa uğramıştım. Genel olarak beğendim servisi. Bu yönde servis bakımlı olması çok iyi... 10 Şubat 2014 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız inşallah... Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Maşallah,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fusionu almadan önce almayı düşündüğüm araçlardan biriydi. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı Olsun. Audi fabrikasının arka kapısından çıkan araba. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 güle güle kullanın biraz kullandıktan sonra yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz selamlar Teşekkürler. Tabiki veririm. Allah razı olsun abilerim, kardeşlerim. Çok Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle kullan daha fiestanın tatlısını yememiştik yav Sanırım önceki gündü babamla dolaşırken Renault'a bakalım dedik yolda gördüm, senin olduğunu bilsem keserdim yolunu Babama önerdim şekline iyice bak dedim aklımdaki arabalardan biridir Edit: Erzurum Seat servisine bir iki defa uğramıştım. Genel olarak beğendim servisi. Bu yönde servis bakımlı olması çok iyi... Kardeşim allah razı olsun. Temizini bulursan kaçırma derim kesinlikle öneriyorum. Erzurum da servis olmasından kaynaklı galiba çok fazla Seat araç var araştır derim. Erzurum Seat konusuna gelince ben bu kadar güzel bir Servis anlayışı görmedim göreceğimi de sanmıyorum. Orjinal Seat anahtarlığımızı da kopardık Oğuzhan bu arada senden çok özür diliyorum. Oğuzhan'ın düğünü vardı dedim aklıma geldi ama geç geldi. tarihe baktım 06.02.2014 Çok çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Allah mutluluğunu her zaman daim etsin mutluluklar diliyorum sana. Güle güle kullanın.maşallah. fiestayla kıyaslar mısınız , hayırlı olsun bu arada Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın... Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız inşallah... Maşallah,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Fusionu almadan önce almayı düşündüğüm araçlardan biriydi. Hayırlı Olsun. Audi fabrikasının arka kapısından çıkan araba. Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler Ali abi. Yorum bağlantısı
Atakan Özkan kurucu 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 güle, güle kullanın, hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Kardeşim allah razı olsun. Temizini bulursan kaçırma derim kesinlikle öneriyorum. Erzurum da servis olmasından kaynaklı galiba çok fazla Seat araç var araştır derim. Erzurum Seat konusuna gelince ben bu kadar güzel bir Servis anlayışı görmedim göreceğimi de sanmıyorum. Orjinal Seat anahtarlığımızı da kopardık Oğuzhan bu arada senden çok özür diliyorum. Oğuzhan'ın düğünü vardı dedim aklıma geldi ama geç geldi. tarihe baktım 06.02.2014 Çok çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Allah mutluluğunu her zaman daim etsin mutluluklar diliyorum sana. Seatlar bence de çok güzel araçlar, muadillerine oranlar fiyat/performansta hep bir adım öndeler. Servisin sanırım Erzurum'a etkisi büyük. Estağfurullah özre gerek yok komserim insanlık halidir olur böyle şeyler, düşünmen yeterli. İyi dilekler için teşekkürler, darısı bekarların başına... Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayirli Olsun, güzel günlerde kullanin. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hayirli olsun biz de bir ara niyetlendik bu araca donanim falan cezbetmisti ama 3 silindir biraz korkuttu açıkçası sesli çalışır falan dediler soguttular açıkçası. Memnun musunuz tavsiye eder misiniz bir kullanici olarak sorayim dedim. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 11 Şubat 2014 Yazar Paylaş 11 Şubat 2014 Hayirli olsun biz de bir ara niyetlendik bu araca donanim falan cezbetmisti ama 3 silindir biraz korkuttu açıkçası sesli çalışır falan dediler soguttular açıkçası. Memnun musunuz tavsiye eder misiniz bir kullanici olarak sorayim dedim. Çok teşekkür ederim Mesut Bey. Kesinlikle tavsiye ederim.Hızınız arttıkça sesi duymuyorsunuz. Çalıştırınca traktörümsü bir ses var ama kulağınız alışıyor ve sever hale geliyosunuz gaza yüklendikçe bağırmasını Donanımı ve konforu, emin olun sesin önüne geçecektir. Hayirli Olsun, güzel günlerde kullanin. Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız sürüşler. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts