Sinan Çiçek 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Aracımı sattıktan sonra, Erzurum'da bu aracı buldum, detaylı görüşmelerden sonra aracı almaya karar verdim, araç yetkili serviste expertiz yapılarak alındı, kişiyle gidip görüştükten sonra gerekli bakımlarını satıcıya yaptırdıktan sonra aracı aldım ve Iğdır'a geldim Araçta alt burçları, salıncaklar, aks körükleri, çelik muhafaza değişti, araçta sol arka kapı sacı değişik, arka iki çamurlukta boya var. 8 tane lastiği sıfır denecek seviyede, 4 kışlık, 4 yazlık lastik şeklinde... Araç Seat servis bakımlı, kayıtlı ve faturalı işlemlerinin hepsi, aldığım kişi Astsubay, araç Ankara Polatlı'dan gelme. Havalar ısınınca boya koruma, pasta cila, detaylı temizlik işlemleri yapılacaktır Araç 111 Bin Km'de, yapacağım işlemleri zamanla paylaşacağım... Aldıktan sonra yaptığım ilk uygulama... Seat amblemii kırmızı yaptırdım... 7 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Rengi süper.Kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Maşallah Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı olsun.ALLAH kaza bela vermesin, güle güle kullanmak nasip olsun... Yorum bağlantısı
Hikmet Türker 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 Allah razı olsun. Cümlemize kazasız belasız binmek nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Kazasız belasız hayırlı olsun ... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın Kazasız belasız hayırlı olsun ... Allah razı olsun. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı olsun Sinan Bey, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. Saolun Mehmet Bey, gönderdiğiniz stickerleri saklamıştım eski arabada gider de üzülürüm diye. Buna nasipmiş Hayırlı olsun Sinan Bey, güle güle kullanın. Hayırlı olsun hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.... Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Saolun Mehmet Bey, gönderdiğiniz stickerleri saklamıştım eski arabada gider de üzülürüm diye. Buna nasipmiş :) :flowers: Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hayırlı olsun. Plaka Polatlı plakası zaten, P ile başlıyor. Çok ekonomik yakıt tüketimine sahip bir araç tercih etmişsiniz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 hayırlı olsun kazasız belasız. kaça mal oldu Yorum bağlantısı
Devrim Kara 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 hayırlı olsun kazasız cezasız güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Çok beğendiğim araçlardan İleriki zamanlarda kullanım deneyimlerinizide paylaşırsanız seviniriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts