Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Bi yenilikte ben yapim dedim Bi-Xenon olayı beni aştiği için Angel-eyes daha kolayıma geldi. hazır elektirikcide iken bide bagaj açma butonu yaptırdım artık anahtar üzerinden stop edip bagaj açma derdim bitti ( 50 TL ) E tabi birde trafikte farkedilmek için STABEL korna şimdilik bu kadar buda Angel-eyes bagaj açma butonumuz 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Said Özçelik 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Fatih Bey iki işlem de güzel olmuş güle güle kullanın. Bagaj açma butonunu İstanbul'da nerede yaptırdınız acaba? Benim uzun süredir yaptırmak istediğim bir özellik fakat bu fiyatlara yaptıracak yer bulamadım. Benim aracım flair gerçi bagaj tesisatında farklılık var mıdır bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Yapılan iş güzel olmazmı ? On numara olmuş . Güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Fatih Bey iki işlem de güzel olmuş güle güle kullanın. Bagaj açma butonunu İstanbul'da nerede yaptırdınız acaba? Benim uzun süredir yaptırmak istediğim bir özellik fakat bu fiyatlara yaptıracak yer bulamadım. Benim aracım flair gerçi bagaj tesisatında farklılık var mıdır bilemiyorum. saolun bagaj butonu yenisahra ataşehırde elektrık ustam var o yaptı saolsun ( optimum alışveriş merkezinin aşagısında ) Korna nasıl bişey.. ? korna piyasada satılan f1 korna sesi çok çıkan ama dandık çin malı degil Güle güle kullanın. Gayet güzel olmuş. Teşekkür ederim Yapılan iş güzel olmazmı ? On numara olmuş . Güle güle kullan kardeşim. Saolun aklımda bi kaç çalışma daha var onları da yaparsam tamam dır Yorum bağlantısı
Mehmet Said Özçelik 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Cevabınız için teşekkürler.Adresi detaylı tarif etmeniz mümkünse buradan paylaşırsanız belki başka arkadaşların da işine yarar. Tekrar güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Farlar harika olmuş bence maşallah.O bagaj derdi bende de var malesef kontak kapatmadan açamıyorum Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Cevabınız için teşekkürler.Adresi detaylı tarif etmeniz mümkünse buradan paylaşırsanız belki başka arkadaşların da işine yarar. Tekrar güle güle kullanın. özelden msj attım hem tarıf hem ustamın telefonu hem benım telefon Yorum bağlantısı
Mehmet Said Özçelik 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 özelden msj attım hem tarıf hem ustamın telefonu hem benım telefon Çok teşekkür ederim, uzun zamandır yaptırmak istiyordum. Vaktiniz müsait olursa teşekkür etmek için size de uğrarım. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 iyi gunlerde kullanın.. Bagaj açma, araba yürürken de bagajı açıyormu? Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) iyi gunlerde kullanın.. Bagaj açma, araba yürürken de bagajı açıyormu? teşekkür ederim hiç üşenmeden aşağı inerek arabayı çalıştırıp butona bastım sonuç süper çalışırken de bagaj açılıyor 6 Şubat 2014 tarihinde Fatih Akgümüş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Şu dillere destan kornanın sesini duyaydık iyiydi Daat diye mi öter, diit diye mi öter, yoksa polis araçlarındaki gibi zaart diye mi öter. Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Güzel olmuş güle güle kullanın.. f1 orjinal stebel mi ? fiyatı ne kadar ? Şu dillere destan kornanın sesini duyaydık iyiydi Daat diye mi öter, diit diye mi öter, yoksa polis araçlarındaki gibi zaart diye mi öter. Korna nasıl bişey.. ? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ohh, kulaklarımın pası açıldı, güzelmiş. İnsan böyle bir kornası olunca sürekli kullanmak ister 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ohh, kulaklarımın pası açıldı, güzelmiş. İnsan böyle bir kornası olunca sürekli kullanmak ister Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 benden önce davrandınız vıdeo için malum araç bıraz hızlı buyuk araçlar farketmıyo bızı sesimizi anca böyle duyurucaz artık süreklı kornaya asılı gıtmek sakıncalıymış ustam öyle dedi aralıklı bas kornaya dedi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Farların aydınlatması muhtemelen vasat olacaktır. Emeklere sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 benden önce davrandınız vıdeo için malum araç bıraz hızlı buyuk araçlar farketmıyo bızı sesimizi anca böyle duyurucaz artık süreklı kornaya asılı gıtmek sakıncalıymış ustam öyle dedi aralıklı bas kornaya dedi Fatih bey, orjinal stebel mi ? fiyatı ne kadar ? f1 kornanın. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 O farlara okadar para vereceğinize 100 200 daha biriktirip bi xenon mercekli far yapılabilirdi.Aslında bi xenon yapmak çok masraflı değil masraf sizi tatmin etmesi için süslemelerde.Angel vs koyduğunuzda fiyat ister istemez artıyor. Farların duvar fotosunu alabilirsek biz de seçimlerimizde hata yapıp yapmadığımızı görebiliriz. Farlarınızdan çok tampon ve ön ızgaraya bayıldım.Malesef bulunmuyorlar Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Fatih bey, orjinal stebel mi ? fiyatı ne kadar ? f1 kornanın. orjinal evet 51 TL Hepsiburada.com dan aldım O farlara okadar para vereceğinize 100 200 daha biriktirip bi xenon mercekli far yapılabilirdi.Aslında bi xenon yapmak çok masraflı değil masraf sizi tatmin etmesi için süslemelerde.Angel vs koyduğunuzda fiyat ister istemez artıyor. Farların duvar fotosunu alabilirsek biz de seçimlerimizde hata yapıp yapmadığımızı görebiliriz. Farlarınızdan çok tampon ve ön ızgaraya bayıldım.Malesef bulunmuyorlar evet bi xenon bende yapım dedım ama fiyatı 560 tl degildi ( bi çok sitede 500 üstü fiyat )angel ın 380 tl ye bence uygun aldım bi ara duvar fotusuda eklerim ön tampon orjinal Farların aydınlatması muhtemelen vasat olacaktır. Emeklere sağlık. teşekkürler işin gerçegi farın aydınlatması pekte umrumda degıl öyle olsaydı zaten karartılmış farlarıma çin malı xenon takardım ama maksat küfür yememek Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 orjinal evet 51 TL Hepsiburada.com dan aldım evet bi xenon bende yapım dedım ama fiyatı 560 tl degildi ( bi çok sitede 500 üstü fiyat )angel ın 380 tl ye bence uygun aldım bi ara duvar fotusuda eklerim ön tampon orjinal teşekkürler işin gerçegi farın aydınlatması pekte umrumda degıl öyle olsaydı zaten karartılmış farlarıma çin malı xenon takardım ama maksat küfür yememek Araca taktığınızda korna yı deniyerek bir video cekimi istesem uygunmudur sesini beğenirsem bende alayim bir tane. Yorum bağlantısı
Recommended Posts