Hasan Varnalı 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 sıfır araç arayışımız sürüyor ve opelden bugün 1.4 140 hp sport paket stil donanım dediler 57.500 ama 55.000 e falan verecekler gibi sadece rengi konusudna sıkıntı var kahverengi araç sunroof +bluetooth var araçda.Araç nasıldır focusu aratır mı ? yol tutuş bir focus değildir sanırsam demi ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Forumda satılık var diyecektim ki satılmış http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252451-satılık-2012-opel-astra-14-t-sport-6200-kmde/page-2 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 lpg taktırmayı düşünmüyoruz biz şimdilik tabii ford dan sonra bizi üzmesin tek sıkıntımız bu birde renk Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/253018-satılık-2013-astra-14-t-cosmo/ Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) 55,000 tl güzel bir rakam. Arabayı adam gibi bir güzergahta test edin. Herkesin zevki farklıdır. Test etmeden sakın almayın ....1,4 tsi motor ondan çok atik ve canlı bana göre hatta 1,2 tsi bile sürüş zevki olarak bana daha zevkli geldi. aynı fiyatlardaki Leon 1,2 tsi +dsg'yide bir test edin diyebilirim. 6 Şubat 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Bencede tsi deneyin, astraya o motor bile az gelir, hem deli yakar, 180 hp den aşşağısı götüremiyor o tank ağırlığındaki kasayı, gerisini yazmayayım en iyisi... 6 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Direksiyon hissini Astrada bulamazsınız, ama yol tutuş ve oturaklılık konusunda Focusu aratmaz.Benzinli 140 bg düz vites şehir içi sakin kullanımda 9 litre yaktırabilirsiniz ben 115 bg atmosferik ile 10 litre yakıyorum. Ama siz otamatik diyorsunuz yine 10 11 litre civarı yakar.Performans konusunda ne beklediğinize ve bundan önce ne kullandığınıza bağlı şimdi ben kullansam 140 bg harika gidiyor bu derim. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 herkese teşekkür ederim daha önce focus 2 dizel 109 luk kullanıyordum sanırsam yakıt biraz fazla Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 Kardeşim fabrika garantili lpg kitini arabayı teslim almadan servisde taktırıcaksın keyfine bakıcaksın full paketini alırsan biexonon sunrofu vs çok güzel araba. yok sıkıntı fabrika değil bizim lpg araç otoparkta duruyo lpg kabul etmiyorlar aynen bu araçta sunroof var renk bence arabanın geleceği acık tonlar genele ikinci el piyasasında tercih sebebi astra görsel olarak en etkilendiğim araba kesinlikleabi bu arada araba manisa bayisinde Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 1,3 dizel vardı bende. yol tutuşu bana çok güzel gelmişti.watt süspansiyon diye bişey vardı. + alıyorsanız cosmo alın. bende edition vardı. hep o cosmo farlarına bakıp keşke derdim yakıt tüketiminden dolayı temiz satan çok oluyor. size tavsiyem cosmo alın temiz 2. el alın. kahverengi almayın. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 Kardeşim tuşu gizliyorlar dolum ağzınıda benzin kapağına aldırırsın kimse anlamaz sadece otopark dert ise. )) olabilir 1,3 dizel vardı bende. yol tutuşu bana çok güzel gelmişti.watt süspansiyon diye bişey vardı. + alıyorsanız cosmo alın. bende edition vardı. hep o cosmo farlarına bakıp keşke derdim yakıt tüketiminden dolayı temiz satan çok oluyor. size tavsiyem cosmo alın temiz 2. el alın. kahverengi almayın. 2. el pek sıcak bakmıyoruz sıfır olsun bu sefer diyoruz kahverengi değer kaybettirir diye düşünüyoruz satarken bizde ama şöyle birşey de var aldık mı en az 5 sene binilecek. Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 (düzenlendi) Daha önce Astra kullanmadığım için olumlu yada olumsuz yorum yapamayacağım ama kasasını çok beğeniyorum. Bence kahverengi çok yakışıyor araca. Çok yakar şehir efsanesine hemen aldanmayın. Aynen bu forumda olduğu gibi Opel ve Chevrolet (Cruze ve Trax'da aynı motor var) forumlarında da insanlar tüketim değerlerini ayrıntılı olarak paylaşıyor. Kafanıza takılan diğer noktalarda da yardım alabilirsiniz. İkinci elde değer kaybetme meselesine gelirsek VW dışında ne alırsanız alın zaten değer kaybedecek. Elinizde kalması ya da satamama gibi durumla karşılaşacağınızı hiç sanmıyorum. 7 Şubat 2014 tarihinde Mustafa Çongur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bencede tsi deneyin, astraya o motor bile az gelir, hem deli yakar, 180 hp den aşşağısı götüremiyor o tank ağırlığındaki kasayı, gerisini yazmayayım en iyisi... Stock astra 1.4 turbo ile 240 gördük. Ama yakıt deli gibi. Araba sattırır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 düz mantıkla ,ne kadar güç o kadar tüketim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Stock astra 1.4 turbo ile 240 gördük. Ama yakıt deli gibi. Araba sattırır. Ana sıkıntıda bu zaten, hızlı nispeten az yakan araba lazım, mesela dizel ama 2.0 dizel 320d lerde kullanılan tarzda olsa keşke, astranın tipi güzel gerisi opel, bu yüzden ı ıhhhh Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 fabrika garantili lpg yok, sadece dacia ve honda da var. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 fabrika garantili lpg yok, sadece dacia ve honda da var. bu 140'lıklar turbo değil mi? lpg takılır mı turboya? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 paşa kısmına katılmıyorum, bir süreliğine belki 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 bu 140'lıklar turbo değil mi? lpg takılır mı turboya? turbolulara takılıyor, direk enjensiyonlu olanlara zor. opelinki düz turbo galiba. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 bence motor garantiye girmez, çamura yatarlar. Yorum bağlantısı
Turgut Bakar 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 1.4 turbo iyi araçtır,aceleniz yoksa bu sene içinde 1.6 dizeller geliyor Almanya sitesinde mevcut.bekleyin olmadığı kadar memnun kalırsınız tahminim. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Astra'da kullanılan subaplar magnezyum alaşımlı olduğu için problem çıktığı doğru, subapları değiştirip çelik subap taktıranları okudum opel forumlatında ama bu problem takdırdıktan aşağı yukarı 50 bin km sonra ortaya çıkıyormuş. Lpg'nin çalışma sıcaklığı benzininkinden yüksek olduğu için subaplar eriyormuş. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Şahsen ben 140 hp lik leon fr alırdım. Yakıt ve performans olarak Leonun daha iyi olduğuna eminim. Konfor ve ikinci elde Astra muhtemelen daha iyidir... Yorum bağlantısı
Recommended Posts