Hüseyin Kuvvet 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Galeriye bir bakar mısınız ya.. https://ssmotors.luxsahibi.com/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Burası normal bir galeri. Sadece otoparkı geniş bir galeri. İsim yapmış bir galeri. Abim de Kia Sorento'sunu burada sattı. Standart bi galeriden farkı yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Nasyonel de var. En güzel jaguarlar bunlarda. 6 Şubat 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Burası normal bir galeri. Sadece otoparkı geniş bir galeri. İsim yapmış bir galeri. Abim de Kia Sorento'sunu burada sattı. Standart bi galeriden farkı yoktur. S&S'in standart bir galeriden farkı yok mu? Adamların arabalarının toplam değeri ne kadar sizce? Her galeri S&S gibi mi yani? Her galeride motoryat yetkili satıcılığı mı var? Bence işini en düzgün yapan supersport galerisi SS. Hatta geçenlerde S&S'de geçen bir olayı anlatayım, bir tanıdığım Porsche 911 Turbo arabasını konsinye olarak S&S'e bırakıyor. Sergen Yalçın geliyor ben bunu alıcam ama bir denemek istiyorum önce diyor galeri sahibi sinan bey olur deneyebilirsiniz diyip anahtarı veriyor sonrasında Sergen gidiyor Ankara otobanında refüje patlıyor. Araba sahibine haber veriliyor ve internete 200.000€ yazıpta 180.000€'ya satılacak araba bedeli için aynı gün içinde nakit 200.000€ para yatırılıyor. 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 S&S'in standart bir galeriden farkı yok mu? Adamların arabalarının toplam değeri ne kadar sizce? Her galeri S&S gibi mi yani? Her galeride motoryat yetkili satıcılığı mı var? Bence işini en düzgün yapan supersport galerisi SS. Hatta geçenlerde S&S'de geçen bir olayı anlatayım, bir tanıdığım Porsche 911 Turbo arabasını konsinye olarak S&S'e bırakıyor. Sergen Yalçın geliyor ben bunu alıcam ama bir denemek istiyorum önce diyor galeri sahibi sinan bey olur deneyebilirsiniz diyip anahtarı veriyor sonrasında Sergen gidiyor Ankara otobanında refüje patlıyor. Araba sahibine haber veriliyor ve internete 200.000€ yazıpta 180.000€'ya satılacak araba bedeli için aynı gün içinde nakit 200.000€ para yatırılıyor. SS'in standart bir galeriden farklı yaptığı bir iş yok. Mantık aynı. Arabaları alıyor, üstüne kar koyup satıyor. Yani alıyordan kasıt, garajına alıyor. Ben de size bir olayı anlatayım o halde: Abimin Sorento'su için öncelikle aradılar, "bir müşterimiz geldi, aracı otoyolda denemek istiyor" dediler. Abim araç hala onun üstüneyken tabii ki izin vermedi (keza anlattığınıza göre iyi ki izin vermemiş. Yaralamalı veya ölümlü kazaya karışsa araç sahibi ayvayı yiyor) Yaklaşık 2 ay satılmayı bekledikten sonra araç bir sabah satılıyor. Para ödenmesi için abim 2 hafta daha bekliyor. 2 haftanın sonunda hala parasını tahsil edemeyince "bir sabah ziyareti" ile parasını alabiliyor... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 S&S'in standart bir galeriden farkı yok mu? Adamların arabalarının toplam değeri ne kadar sizce? Her galeri S&S gibi mi yani? Her galeride motoryat yetkili satıcılığı mı var? Bence işini en düzgün yapan supersport galerisi SS. Hatta geçenlerde S&S'de geçen bir olayı anlatayım, bir tanıdığım Porsche 911 Turbo arabasını konsinye olarak S&S'e bırakıyor. Sergen Yalçın geliyor ben bunu alıcam ama bir denemek istiyorum önce diyor galeri sahibi sinan bey olur deneyebilirsiniz diyip anahtarı veriyor sonrasında Sergen gidiyor Ankara otobanında refüje patlıyor. Araba sahibine haber veriliyor ve internete 200.000€ yazıpta 180.000€'ya satılacak araba bedeli için aynı gün içinde nakit 200.000€ para yatırılıyor. Takdire şayan bir davranış olmuş. SS'in standart bir galeriden farklı yaptığı bir iş yok. Mantık aynı. Arabaları alıyor, üstüne kar koyup satıyor. Yani alıyordan kasıt, garajına alıyor. Ben de size bir olayı anlatayım o halde: Abimin Sorento'su için öncelikle aradılar, "bir müşterimiz geldi, aracı otoyolda denemek istiyor" dediler. Abim araç hala onun üstüneyken tabii ki izin vermedi (keza anlattığınıza göre iyi ki izin vermemiş. Yaralamalı veya ölümlü kazaya karışsa araç sahibi ayvayı yiyor) Yaklaşık 2 ay satılmayı bekledikten sonra araç bir sabah satılıyor. Para ödenmesi için abim 2 hafta daha bekliyor. 2 haftanın sonunda hala parasını tahsil edemeyince "bir sabah ziyareti" ile parasını alabiliyor... Bu da ayıp bir davranış olmuş. Durum 1-1. Nasyonel öne geçti. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 SS'in standart bir galeriden farklı yaptığı bir iş yok. Mantık aynı. Arabaları alıyor, üstüne kar koyup satıyor. Yani alıyordan kasıt, garajına alıyor. Ben de size bir olayı anlatayım o halde: Abimin Sorento'su için öncelikle aradılar, "bir müşterimiz geldi, aracı otoyolda denemek istiyor" dediler. Abim araç hala onun üstüneyken tabii ki izin vermedi (keza anlattığınıza göre iyi ki izin vermemiş. Yaralamalı veya ölümlü kazaya karışsa araç sahibi ayvayı yiyor) Yaklaşık 2 ay satılmayı bekledikten sonra araç bir sabah satılıyor. Para ödenmesi için abim 2 hafta daha bekliyor. 2 haftanın sonunda hala parasını tahsil edemeyince "bir sabah ziyareti" ile parasını alabiliyor... Bu para ile ilgili olan sıkıntınızı isterseniz sinan beye iletebilirim o da size kesin geri dönüş yapacaktır çünkü müşteri memnuniyetine önem verilir. Siz aracınızı konsinye olarak bıraktığınızda buna dair sözleşme almadınız mı? Olabilecek herhangi bir kaza, suç, yaralama ve ölüm anında sorumluluğun araç sahibi üzerinde olmadığına dair? Gerçi isteyince veriyorlar istemezseniz onlarda söylemeyebiliyorlar bazen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Paralı birisinin sahibi olduğu klasik bir galeri anladığım, her galeri için geçerli kurallar geçerlidir, der kaçarım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Bu para ile ilgili olan sıkıntınızı isterseniz sinan beye iletebilirim o da size kesin geri dönüş yapacaktır çünkü müşteri memnuniyetine önem verilir. Siz aracınızı konsinye olarak bıraktığınızda buna dair sözleşme almadınız mı? Olabilecek herhangi bir kaza, suç, yaralama ve ölüm anında sorumluluğun araç sahibi üzerinde olmadığına dair? Gerçi isteyince veriyorlar istemezseniz onlarda söylemeyebiliyorlar bazen. bence kanunen böyle bir şeyin geçerliliği olmaz.sözleşme kanunu bağlamaz gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) http://xclusive.sahibinden.com/ XCLUSIVE Burası harika Bugatti var 6 Şubat 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Bu para ile ilgili olan sıkıntınızı isterseniz sinan beye iletebilirim o da size kesin geri dönüş yapacaktır çünkü müşteri memnuniyetine önem verilir. Siz aracınızı konsinye olarak bıraktığınızda buna dair sözleşme almadınız mı? Olabilecek herhangi bir kaza, suç, yaralama ve ölüm anında sorumluluğun araç sahibi üzerinde olmadığına dair? Gerçi isteyince veriyorlar istemezseniz onlarda söylemeyebiliyorlar bazen. Tüm işlemler tamamlandı artık. Görüşülecek bir durum kalmadı. Herhangi bir sözleşme imzalanmadı ancak ben de Önder bey gibi düşünüyorum. Sözleşme imzalansa da vekalet veya satış verilmediği sürece geçerli olacağını düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Galerici olarak hepsinin yaptığı aynı iş ama , itibar ve zenginlik konusunda dağlar kadar fark var.. şimdi bizim sokak da 10 arabası olan galericiyle bu adamın itibarı ve zenginliği aynımı Yaptıkları iş genel anlamda aynı.. İtibar ve prosedür çok çok farklı. Şahsıma ait bir açıklama; Galeriden normal şartlarda araç almam.. Yinede büyük konuşayalım.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Galericilere ister istemez güvenemiyoruz babamla Yorum bağlantısı
Rifat Berber 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Sani Bey'e katılıyorum. Gayet standart bir galeri. Tek farkı otopark ve vitrin fazla ve biraz önplanda olmaları. İstanbulda isimleri bilinmeyen ama aynı büyüklükte bir kaç galeri daha var Alttaki fotoğrafta vitrin yetmediği için galericinin otoparka bıraktığı araç. (Not: Bu otopark işhanının ortak otoparkı,yani herkes ücretsiz aracını bırakabiliyor) Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Onu bunu bilmemde profesyonel Fotoğrafçı çalıştırdıkları kesin 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Onu bunu bilmemde profesyonel Fotoğrafçı çalıştırdıkları kesin +1 Valla senelerdir arabalarımın resimlerini çekerim . Daha o resimler gibi resim çekemedim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 SS Sabancının firması idi, Sanırım sattı sonra ismi ile birlikte, şimdi pahalı arabaları birleştiren bir org. olmuş gibi. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Bende Ferro motors'u tek geçiyorum komşum x6m 3.0 d yi buradan aldı. http://www.ferromotors.com/araclarimiz.html 6 Şubat 2014 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Nasyonel de var. En güzel jaguarlar bunlarda. Nasyonelin dekorasyon tadilatlarını akrabam yaptı,patronu ile arası iyi...ordan çok araç kokuları ve kutu selpak kullandık ...fena bir yer... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bende Ferro motors'u tek geçiyorum komşum x6m 3.0 d yi buradan aldı. http://www.ferromotors.com/araclarimiz.html Ferro güzel kombinasyonlu arabalar getiriyor ama çok ufak gözden kaçan detay aksesuarları sipariş etmiyor. Örneğin Led farlı 20" jantlı S-line A6 getiriyor fakat klima analog. A6larda da analog klima ile dijital arasındaki farkı kokpite oturmadan anlamak çok zor. Bu almadığı donanımın fiyatını da arabayı satarken üstüne koyup satıyorlar. Tabiki bazen çok dolu arabaları da getiriyorlar ama hepsi Grey Market ve ötv'leri en yüksek yatırılmış olanın %20dir. O yüzden Ferro'dan araba almak biraz sıkıntılı. Bu arada konsinye bırakılan araçlarla ilgili sanırım farklı bir durum var araç sahibini koruyan onu öğrenirsem yazacağım şimdilik o sözleşmenin hukuki yaptırımı olup olmadığını bilmiyorum benimde tahminim yoktur ama bir şekilde araç sahibini garanti altına aldıklarını öğrendim. Detayları öğrenirsem yazarım. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Benim de favorim Nasyonel,İstanbulda yolda giderken sağ tarafta Yeniköy Motors'u görünce önünde durup seyretmeye başlamıştım Bu adamlarla kardeşler oto galerinin yaptığı iş temelde aynı,ama bir tutabilir miyiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts