Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) Selam arkadaşlar. Bugün bende aranıza katıldım. 2010 model 1.4 TDCI Comfort aldım. 38.000 km. Hiç bir çizik boya değişen yırtık kaza bela yok. İki takım sıfır lastik var. Ve deposu dolu olarak 30bin TL fiyata aldım. Kendisi ilk arabam. Araçla ilgili bilmem gereken, yaparsan/dikkat edersen iyi olur dediğiniz şeyler varsa öğrenmek isterim. Lastik havası, sertlik ayarı gibi. Bursa'da ikamet ediyorum. Aracıma uygun aksesuarı ya da hizmeti alabileceğim kaliteli yerler vs. varsa da paylaşırsanız sevinirim. Tecrübeli kullanıcıların fikirlerini almak isterim. İyi forumlar. 4 Şubat 2014 tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi font Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Hoşgeldiniz.Allah kaza bela vermesin.Aracın resimlerini görürsek daha güzel olur Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler. Keyifli forumlar. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 hoşgeldiniz aynı aracın beyazı ben de var biraz pahalıya almışsınız ama temiz lastik havası 34 ü geçirmeyin derim çok vuruyo malum araç biraz sert ve de en önemlisi araca güvenerek uzun yolda sollamaya çıkmayın yol tutuşu sizi tatmin eder güzel bi araç başınızı ağrıtmaz asla Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 hoşgeldiniz aynı aracın beyazı ben de var biraz pahalıya almışsınız ama temiz lastik havası 34 ü geçirmeyin derim çok vuruyo malum araç biraz sert ve de en önemlisi araca güvenerek uzun yolda sollamaya çıkmayın yol tutuşu sizi tatmin eder güzel bi araç başınızı ağrıtmaz asla 68 beygirler sizi, ben gayet rahat sollamaya çıkıyorum hiç sorun olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) teşekkürler arkadaşlar fiyat pahalı mıdır ucuz mudur bilmiyorum bana normal geliyor. sebepleri ise şöyle; 38.000 km. Dizel. 2010 model. Boya, kaza, değişen, çalışmayan vs. yok. Comfort paket. İki takım lastik sıfır. Depo dolu. Aynı şehirde güvenilir ve hızlı bir satış. bu avantajlar önemsiz midir bilmiyorum bana mantıklı geliyor. belki de hata yapmışımdır bilemiyorum. ki aracın 2013 kasko değeri: 26.300 2014 kasko değeri: 28.700 referans almak doğru olmayabilir belki ama sahibinden.com üzerinde ortalamalar da gayet yüksek. aracımı da oradan buldum zaten. Sollama sorunu uzun yolda fırsatım olmadı. Ama tork iyi olduğu için, 1.4 korktuğum kadar olmadı. Kalkışları iyi hızlanırken dikkat etmek gerek sadece. 4 Şubat 2014 tarihinde Fatih Güneş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 68 beygirler sizi, ben gayet rahat sollamaya çıkıyorum hiç sorun olmuyor. tabi benimki de 1.6 olsa ben de öyle derdim 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 teşekkürler arkadaşlar fiyat pahalı mıdır ucuz mudur bilmiyorum bana normal geliyor. sebepleri ise şöyle; 38.000 km. Dizel. 2010 model. Boya, kaza, değişen, çalışmayan vs. yok. Comfort paket. İki takım lastik sıfır. Depo dolu. Aynı şehirde güvenilir ve hızlı bir satış. bu avantajlar önemsiz midir bilmiyorum bana mantıklı geliyor. belki de hata yapmışımdır bilemiyorum. ki aracın 2013 kasko değeri: 26.300 2014 kasko değeri: 28.700 referans almak doğru olmayabilir belki ama sahibinden.com üzerinde ortalamalar da gayet yüksek. aracımı da oradan buldum zaten. Sollama sorunu uzun yolda fırsatım olmadı. Ama tork iyi olduğu için, 1.4 korktuğum kadar olmadı. Kalkışları iyi hızlanırken dikkat etmek gerek sadece. kalkış iyi denebilir ama 1. vites sonrası pek iç açıcı değil tork yüksek demişsiniz ama 160 nm tork az ilk dizel deneyiminiz mi oluyor bu araç yoksa daha önce kullandınız mı Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 kalkış iyi denebilir ama 1. vites sonrası pek iç açıcı değil tork yüksek demişsiniz ama 160 nm tork az ilk dizel deneyiminiz mi oluyor bu araç yoksa daha önce kullandınız mı araç ilk arabam ama ilk dizel deneyimim değil. tork iyi derken hani kötü değil anlamında söyledim Yorum bağlantısı
Alper Keskin 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Sıkıntısız uzun ömürlü araçtır.Fiyatı, yanına verilen lastikler, model ve km.si göz önünde bulundurulduğunda fena değil.100 km de 6 litre civarı karma tüketim değerlerine sahiptir.Konsolda üst taraftaki gözü kapatırken sert davranmayın.Sert plastikten olduğu için kırabilirsiniz ki parça fiyatı 250 liralarda o gözün..Lastik basıncının 34 olması bile zaten kütür kütür giden aracı gayet sert yapıyor 33 iyidir Araç yüksek malum "memur jipi" o yüzden dağ taş altı vurmadan gidiyor gayet güzel bir biçimde fakat karter koruması olmadığı için yinede motor kısmına denk gelen yükseltilerde dikkat edin.Yol tutuşu gayet iyidir yüksek olmasına rağmen(sert süspansiyonlara borçlu bunu zaten).Klima açılınca uzun yolda olmasa da aracın dur kalk trafiğinde tepkileri kabız edebilir.Şu an yeni aldığınız için idare eder fakat arkadaşların söylediği gibi gerçekten sollama sırasında hızlı gelmiyor da araç arkasından sol şeride atlamaya çalışacaksanız kabız edebilir Yol sesini ve rüzgar sesini içeri çok güzel alır alışın Yanal rüzgarlardan etkilenir ebatları ve yüksekliği sebebiyle...Ekstradan merak ettikleriniz için elimden geldiğince yardımcı olurum. 2 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun kazasız belasız çok temiz ve diri görünüyor rengide benim fırtınam gibi aynı fiyat olrak rakam bence yüksek. keşke o rakamlara 1.6 tdci olanlara yönelseydiniz. arada bir fark yok gibi gözüksede 1.4 tdci den inip 1.6 tdci binince herşeyin farkına varıyor insan. 4 Şubat 2014 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 güzel düşünceleriniz için teşekkürler. sizin bu araç için düşündüğünüz rakamlar nelerdir arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) benim bu araç için maximum 25 bin gibi bir rakam düşünürdüm lastiklerin yeni olması depo 200 tl doluyor zaten. şimdi şöyle bir kıyaslama yapılacak olunursa benim aracım 2009 model 1.6 tdci lux. etli ön kapı fitilleri torpito aydınlarma vs.vs. ve bunlara ek benim eklediğim özellikler. sinyalli ayna bi xenon farlar titanium jantlar sony mp3 çalar vb. motor farkı ve özellikleri göz önüne alınırsa arada sizin aldığınız rakamın üstüne en az 5 bin tl farkı var ama ben fusionumun 35 bin tl ye satılmayacağını çok iyi biliyorum bu aralar arabalar pahalandı benimde haberim yok olabilir buda bir ihtimal tabi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246882-yeni-arabam-fusion-bir-f%C4%B1rt%C4%B1na-gride-benden/ 4 Şubat 2014 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 benim bu araç için maximum 25 bin gibi bir rakam düşünürdüm lastiklerin yeni olması depo 200 tl doluyor zaten. şimdi şöyle bir kıyaslama yapılacak olunursa benim aracım 2009 model 1.6 tdci lux. etli ön kapı fitilleri torpito aydınlarma vs.vs. ve bunlara ek benim eklediğim özellikler. sinyalli ayna bi xenon farlar titanium jantlar sony mp3 çalar vb. motor farkı ve özellikleri göz önüne alınırsa arada sizin aldığınız rakamın üstüne en az 5 bin tl farkı var ama ben fusionumun 35 bin tl ye satılmayacağını çok iyi biliyorum bu aralar arabalar pahalandı benimde haberim yok olabilir buda bir ihtimal tabi aracınızı güle güle kullanın nazar değmesin güzel araç. bu aracın piyasası nereden takip ediliyor bilmiyorum ancak dediğim gibi resmi kasko değeri 28.700 TL. sahibinden.com üzerinden hareket edersem araç uygun. ve sizin aracınız da daha fazla ediyor demektir bu. orijinal torpido aydınlatma, park sensörü gibi detaylar da araçta mevcut. diğer özellikleri de saydığım gibi malum. aracı taşıt kredisi ile aldığım için mecburen kendi ilimde olması gerekiyordu. ancak burada da 1.6 modelinin temizini bulamadım. çünkü zaten 2 tane ilan vardı. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Hayırlı uurlu olsun.. kazasız belasız kullanın inşallah.. Maşallah.. Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 1 Mart 2014 Yazar Paylaş 1 Mart 2014 Selam arkadaşlar. Aracı alalı 1 ay oldu. Bu süre zarfında bir kaç geliştirme iyileştirme yaptım. bugün en son jant taktırdım. sizlerle de paylaşayım dedim. 1- Cam Filmi2 numara cam filmi vardı fakat yarımdı. komple söktürüp ön arka dahil 1 numara yaptırdım. 2 - App Plaka 3 - 10.000 KM Bakım 4 - Çelik Jant. 4x108 15" ford olduğundan çok fazla seçenek bulamadım. Bursa'nın en büyük lastikçi ve aksesuarcılarını gezdim. yukarıdaki foto da görüldüğü ve forumda ilanlar kısmında açtığım ilan gibi aslında ben 5 kol siyah istiyordum. fakat sade tasarımlı bizim araçlara uygun siyah jant imkansız. aklımdaki tasarıma en uygun jant yukarıdaki idi. fakat renge takıldım. sonra vazgeçtim biraz daha arayayım derken karşıma böyle bir şey çıktı. içler kırmızıya boyandı. krom hava zımbırtıları takıldı. ve fotoğraf için yıkayayım dedim. ön kaputta yarım koruma var benden önceki sahibi çekmiş. bu süre zarfında yakıt tüketimi için tespit yaptık. Sevgili Alper Keskin sağolsun. Her konuda her fırsatta yardımını esirgemedi. Karma tüketimim 32 kuruş. Kış lastikli, dur kalk yoğunluklu, genel 2 - 3 kişi ve basıyorum. Şimdi yaz lastikleri, karma kullanımda bu rakam rahat düşer. Hele de şehir dışı tadından yenmez. Genel olarak yakıt tüketiminden memnunum. Dikkat etmediğim halde. Yeni jantlar ile ilgili tek sıkıntım orta kısımlardaki krom logo kısmı. Ford'un orijinal mavisi değil. Çok batıyor gözüme. Orası için çözüm önerisi olan varsa hemen uygulamak isterim. İyi forumlar. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts