Uğur Efe 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar , Form'da bu işi yapan arkadaşımız var mı ya da yakın tanıdığı olan? Böyle bir iş kurma fikrimiz var..Araştırıyoruz işin içinde olup samimi konuşacak insanlara ihtiyacımız var.. 4 Şubat 2014 tarihinde Uğur Efe tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Merhaba Uğur Bey.. Ben Ziraat Mühendisi - Zooteknistim. meslek icabı yakınlığım var ancak fiilen böyle bir çiftliğim yok. ancak Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müd.de halihazırda bu tür çiftliklerin imar, ruhsat ve izinlendirme işlemleri üzerine çalışıyorum. tabiki bu arada bu tür hayvancılık işletmelerinin proje kontrollerini de yapıyorum. bu arada özel sektörde çiftlik müdürlüğü yapan meslektaşlarımda var. ayrıca son yıllarda Balıkesir de güzel bir Saanen işletmesi yapıldı. az çok bizimde çorbada tuzumuz var. kolay bir iş değil öncelikle bunu bilmeniz gerekir. bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım... 2 Yorum bağlantısı
Uğur Efe 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Ahmet Bey , çok teşekkür ederim.. Çok memnun olurum. Çiftlik sahiplerine baktığımız zaman , herkes memnun ama onun hayvan satmak istediğini düşündüğümüz zaman ne kadar samimi ? Bu sebeple sizi gibi abilerimizin bilgileri , fikirleri çok önemli.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Maraş'ta keçi besiciliği çok yaygın. Ama hiç tanıdığım yok. Maraş'ta kurban bayramında pazarlarda keçi satışı daha fazla. Hakiki Maraş Dondurmalarında keçi sütü kullanırlar. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Efe 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Maraş'ta keçi besiciliği çok yaygın. Ama hiç tanıdığım yok. Maraş'ta kurban bayramında pazarlarda keçi satışı daha fazla. Hakiki Maraş Dondurmalarında keçi sütü kullanırlar. Evet , biliyorum.. Hatta Mado'nun 10.000 başlık çiftliği var.. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Arabayı izmirden aldım neden satıyorsun dediğimde keçi alacağım demişti. Ben mantıklı olduğu kanısındayım ama zahmeti ve masrafıda olacaktor tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 onlar etinden ve derisinden faydalanılacak olan keçiler. Sütünden faydalanılacak olanları satmazlar. İhtiyarlayanları ve verimi düşen dişi keçileri ise mezbahanelere satarlar. biliyorsun dişi kurban edilmez.Abi dediğin doğrudur. Ama Maraş'ta keçi etini severler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 bizim burada farksız degil. Yörüklerin vazgeçilmezi.Abi biz alışamadık Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Abi biz alışamadık Hastasıyım, oturuşa yarım oğlak yerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Hastasıyım, oturuşa yarım oğlak yerim. Abi oğlağı bende yerim 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Keçi yetiştiriciliği ve keçi sütü üretimi oldukça titizlik isteyen bir meslek türüdür.. Allah şimdiden yardımcınız olsun.. Bu arada hayatım boyunca kurbanda keçiden başka bişey kesmedik.. Sütü de şahane.. Anne sütüne en yakın keçi sütüdür.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Keçi yetiştiriciliği ve keçi sütü üretimi oldukça titizlik isteyen bir meslek türüdür.. Allah şimdiden yardımcınız olsun.. Bu arada hayatım boyunca kurbanda keçiden başka bişey kesmedik.. Sütü de şahane.. Anne sütüne en yakın keçi sütüdür.. Bitkinin en taze yerini (burada ışkın filiz) yer. Ağaçların en taze yapraklarını yer. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Bir tanıdık bu işe girecekti..Nereye girdi bilmiyoruz kendinden haber alınamıyor.. Evlerini ve arsalarını sattığını duyduk Yorum bağlantısı
Uğur Efe 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Bir tanıdık bu işe girecekti..Nereye girdi bilmiyoruz kendinden haber alınamıyor.. Evlerini ve arsalarını sattığını duyduk Batırdı mı yani? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Batırdı mı yani? Aynen.. ortada hiç bir şey yok. Ankara çubukta yapacaktı bu işi.. Yorum bağlantısı
Uğur Efe 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) İnternet'de bu çiftlik sahipleri her şeyi güllük gülistanlık sunuyor , işin içinde kendi malını satmakta olduğu için bu kişilerin dedikleri güven verici gelmiyor.Bu sebeple bu konuyu açtım zaten. Arkadaşınıza da geçmiş olsun Ayhan Bey.. 4 Şubat 2014 tarihinde Uğur Efe tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Kolay bir iş değil,Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Efe 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Kolay bir iş değil,Allah yardımcınız olsun. ALLAH(c.c) razı olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts