Ali Ozan Yurtsever 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-1.4-tdci-fiesta-titanium-x-paket-59.000-km-hatasiz-239311996/detay Unutmuşum eklemeyi. . . Ekledim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Ağustosun sonunda 57 bin km de sattığım fiestam malum sitede satılığa çıkmış. Sahte ilanı olduğu için alan adama özellikle plakayı değiştir demiştim ve değiştirdi. İşin ilginci adama ben ağustos sonunda sattım. Şu an ruhsat tescil tarihi 17/09. demek ki adam da 20 gün sonra satmış. Satın alan adam da şu anda satıyor.Ayrıca benim sattığım adamın adı ender idi, şu an satan volkan. Bana ilginç geldi. Kaza boya yok idi ben satarken. şimdi de öyle yazıyor. Kaput koruma vardı ben satarken adam ilana onu da not düşmüş. 41,600 e satmıştım ben ilk. Nereden tanıdınız derseniz ben de jazzımı alırken sattığım adamla trafik şube de karşılaştık o da plakayı değiştiryordu ben de. Onunda 35 kc oldu benim de. ayrıca sol ayak dayama ve ege Üniversitesi sticker ı hala duruyor. Yani gerçekten sattığım gibi hala orjinal olabilir ama kısa sürede bu kadar el değiştirmesi normal mi bilemedim. Düşünen varsa dikkat etsin. . . Ali Ozan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Ali Ozan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir. Saygılarımla. Tam dolandırıcı mı emin olamadığım için buraya açmamıştım. Teşekkür ederim. . Yorum bağlantısı
Akif Özkan 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 önceki sahibinin ilanında km 550bindi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-ford-mondeo-klimali-lpgli-241020662/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 önceki sahibinin ilanında km 550bindi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-ford-mondeo-klimali-lpgli-241020662/detay Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Sonradan komple Beyaza boyanan mondeomu bu ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 önceki sahibinin ilanında km 550bindi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-ford-mondeo-klimali-lpgli-241020662/detay Forumdan Ali Karadağ'ın sanırım bu eskisi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 550 binden 180 bine iyi bari 60 bine falan cekmemişler hazır km düşürürken Yorum bağlantısı
Akif Özkan 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Yeri değil ama yerini de bulamadığım için buraya yazıyorum artık modlar kusura bakmasın. bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?Araç ile ilgileniyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-2003-model-full-ford-mondeo-ghia-241425955/detay Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Araç alırken önce arabaya değil satan adama bakarım. Mesela focusumu aldığım kişi aracın her şeyini anlattı. Kaputu bile açmadan aldım aracı. Anlattığı gibi çıktı her şey. Para olayınıda noterde işlemler yapılırken cep şubesinden eft yaptım, satıcıda kendi telefonundan baktı imzaları attık. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 donanım haberden alıntı, geçen senenin konusu: Belki bilen vardir; bazilari da sifir arabaya 1 yilda 40-50 bin km biniyor. Bu sirada gerekli bakimlari sanayi de yaptiriyor. Sonra 1.yil garantiden yapilacak vakim zamani geldiginde km yi geri saydirip mesela 10-12bin km ye indirip sonra servise sokup bakim yaptiriyorlar. Al sana servis bakimli 10-12binde 1 yasında araba.ama aslinda 40-50bin binilmiş çogu parcasi sanayiden degişmiş..miş muş... al sana kazık.... ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_98388973/tm.htm Araba gorunus olarak super hic kazasi yok ve hic ariza yapmadi simdiye kadar turkiyeye kayitlidir ben suanda ulkede degilim ve telefonu kullanamiyorum ama eger arabayla ilgileniyorsaniz siz bana bir email adresi birakirsaniz ben sizle kontak kurarim iyi gunler Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Amcamda Passat CC vardı ev alıcam dıye arabayı satıyodu 88 bin tl yanlış hatırlamıyosam daha sonra bunu ıkı kısı arıyor abı bızım ıste falanca yerde galerımız var arabana talıbız getır bı ınceleyelım fln amcam arabayı goturuyor ıncelıyolar arabayı kaza yok bela yok tertemız neyse ıste abı bız arabayı alıyoruz sımdı sana 500 tl kapora verelım yarın paranın tamamını ayarlayalım bız senı ararız gelırsın burda noterde ıslemyaparız dıyolar. Amcam ertesıgun gıdıyor adamlar buna ıkramlar yapıyolar ıste arabayı savcıya sattık dıyolar. Amcama verdıklerı meyvasuyu ılaclı amcam da bunu farkedıyor allahtan dolandırıcı olduklarını anlıyor banka hesabına bakıyor araba parası yatırılmıs gorunuyor ama alakası yok. orda noter ın guvenlıgıne dolandırıcı olduklarını soyluyor ve adamları yakalatıyor. not: Adamlar sahte galerı acıp mılletı yanlaırna cagırıyorlar ve ılaclı meyvasuyu ıle salağa çeviriyorlar ınsanalrı daha sonrasında paranı yatırdık dıyıp kendı telefonlarından yaptıkları screenshot u gosterıyolar noter de ımzalar atılıyor araba gıdıyor. Adamlar ıstanbul da neredeyse butun ilcelerde bu ısı yapmıs. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 vay be neler var,insanları iyi tanımak lazım,ilk intiba önemli Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 vay be neler var,insanları iyi tanımak lazım,ilk intiba önemli Hah uzman bilir kişimiz teşrif etti. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hah uzman bilir kişimiz teşrif etti. insan sarrafıyım ben Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Çok geçmiş olsun. İnsanlarda ki cesarete bak... Hah uzman bilir kişimiz teşrif etti. insan sarrafıyım ben Barış abime laf yok. Sesinden anlar o kişileri..[emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Çok geçmiş olsun. İnsanlarda ki cesarete bak... Barış abime laf yok. Sesinden anlar o kişileri..[emoji5] Tablet aldığım adam içinde atıp tutmuştu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Tablet aldığım adam içinde atıp tutmuştu haksızda deildim,adam,kadın ayakkabısı botu abiye kıyafetde satıyodu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 haksızda deildim,adam,kadın ayakkabısı botu abiye kıyafetde satıyodu Yardım kuruluşu için çalışıyormuş,ön yargıları azcük yık Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Araç bakmaya giderken Barış abiyi de çağırmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Araç bakmaya giderken Barış abiyi de çağırmak lazım bana bırak,o iş bende Yardım kuruluşu için çalışıyormuş,ön yargıları azcük yık sende bunu yedin Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 bana bırak,o iş bende Tamam o zaman abi anlaştık, unutmam ama bak Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Tamam o zaman abi anlaştık, unutmam ama bak tabikide elimden geleni yaparım yalnız ben işin teknik boyutundan çok insani boyutuna bakarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts