Çağlar Bayur 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 uzaktan bakınca eğlenceli memleket.... aleni dolandırcılık girşimi var ama cezası yok 4 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Arayan telefon numaralarının paylaşılması daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 (düzenlendi) .. sizlere önerim, internetten işlem yaparken 3D secure kullanmanız ve her kim olursa olsun kart bilgilerinizi paylaşmamanız. 3D secure müşteriyi değil tüccarı ve bankayı koruyan bir uygulamadır. 3D secure ile dolandırılırsanız itiraz hakkınız yoktur. diğer yolla dolandırılırsanız itiraz hakkınız mevcuttur. bizim ailede bu firmadan dolandırılan oldu. 300 TL moldavya bankasından çekildi. 3D secure ile anlık işlem yaptıkları ve iptal kodu diye sordukları kodun aslında 3d secure kodu olduğunu akıllı telefonlarda sözkonusu bankanın şifresi, işlem açıklamasından önce geldiği için ekrandan görmeniz mümkün değil. zaten bankayı ona göre seçmişler. Bu nedenle tüm bankaların SMS mesajlarının ilk kısmına ne alışverişi olduğunu yazması lazım. şifreyi ikinci satıra yazması lazım. firma daha sonra kargo ile dandik bir sağlık poliçesi gönderiyor. mahkemeye verirseniz size birşey satmış oluyor. Yani herşey usulune uygun. adresi de var. İzmirde kıbrıs şehitleri caddesinde. gidip basmak isteyen olursa adresini vereyim kargo zarfı var çünkü.. 6 Ocak 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Geçmiş olsun, aynı olay kardeşimin başına geldi ve malesef kardeşim faka bastı, 869 TL.'sini iç etti namussuzlar ancak tüketici hakem heyetine başvurduk bakalım sonuç ne olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Geçmiş olsun. Aynı şekilde Bonus kartımı iptal ettirmiştim. Aynı numara ile kart bilgilerim, aile bilgilerim okundu. Teyid etmemem durumunda bilmem kaç Tl yi tek çekim alacaklarını, teyid edersem hem indirim, hem taksit olacağını falan filan dediler. Çağrı merkezleri o kadar inandırıcı ki, hafif tereddüt etseniz secerenizi vereceksiniz. Kibarca reddediyorum, hala ısrarla devam edince verdim odunu.. Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bu tür olayların başında eşeğini sağlam kazığa bağlamak gerekiyor gerisi takdiri ilahi 1. Banka veya başka kurumlar ile yaptığımız alışverişlerde veya işlemlerde iznimiz olmadan bir çok bilgimizin kurumlar yada şirketler arasında elden ele tabiri ile gezmesi veya bu bilgilerin özenle korunmaması , Örnek 1 , 2. Kredi kartı bilgilerimizi içeren alışveriş sonrası verilen fatura , fiş , slip , dekont vb. gibi matbu kağıtları yırtmadan etmeden sağa sola atıyor olmamız. Örnek 2 3. Genelde resmi ağız ile konuşulduğunda çok çabuk tava gelmemiz (genelde yaşlılar) , 4. Memleketteki şerefsiz sayısının her geçen gün katlanarak artması ve bunların her birinin her şeye rağmen ufak tefek cezalarla kurtulması , bir iki istisna hariç 4. İnternet alışverişlerinde kullandığımız cihazlarımızın ne kadar güvenli olduğu sorgulanmalı . Bugün yüzdelik dilimde ne kadar kişi paralı bir antivirüs programı satın alıyor yada işletim sistemi ? 5. İnternet alışverişlerinde kim yada hangi site olursa olsun mutlaka sanal kart kullanılmalı bugün her bankanın bir sanal kart uygulaması mevcut. 6. Mobil bankacılık işlemlerini kullanacağınız cihazlarınız cep telefonları özellikle root işlemi yapılmamış ve mümkünse market haricinde program kurulmamış olmalı. Gibi örnekler çoğaltılabilir. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aynı şekilde bir ay önce beni de aradılar. Konuyu daha önceden bildiğim için doğrudan yüzüne kapattım telefonu. Sonradan CIA'yı kurdum telefona böyle numaralardan ve bankalardan aradıklarında zaten açmıyorum. Çok dikkat etmek lazım. Kolay kazanmıyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şu kafamızı böyle dolandırıcılıklara falan değilde adam gibi işe yarar şeylere harcasaydık...bizim kafalar ancak nerede bir numara yaparız, kimi nasıl kandırır gibi şeylere çalışıyor malesef.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Para çalmak için millet neler yapmaya başladı, Allah kötüye fırsat vermesin Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şu kafamızı böyle dolandırıcılıklara falan değilde adam gibi işe yarar şeylere harcasaydık...bizim kafalar ancak nerede bir numara yaparız, kimi nasıl kandırır gibi şeylere çalışıyor malesef.. Doğuş,sen çok iyi bir arkadaş benziyorsun.Elimde tam senin işine yarayacak çok güzel parfümler,tişörtler,gözlük falan var.italydan tır'la gelirken getirdim.Çok uygun fiyata veririm sana.maliyetine... 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 aynısı benimde başıma geldi baktım dolandırıcı başladım ....... hemen sizi dava edicem hakaretten falan dedi bidaha saydırdım telefon kapandı ve hiç bir şey olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Doğuş,sen çok iyi bir arkadaş benziyorsun.Elimde tam senin işine yarayacak çok güzel parfümler,tişörtler,gözlük falan var.italydan tır'la gelirken getirdim.Çok uygun fiyata veririm sana.maliyetine... Sene 2014 Yer: Üsküdar sahil deniz kıyısı Satıcı: Abi birşey söylecektim parfüm kullanıyor musunuz? Ben: Evet kullanıyorum Satıcı: Ne kullanıyorsunuz Ben: İşte X markadan kullanıyorum sürekli Satıcı : Abi kaça alıyorsunuz parfümü? Ben : İşte şu fiyata.. Satıcı: Abicim o kadar para neden veriyorsun bende orjinalleri var müsadenle göstereyim dene istersen Ben: Sahtemi onlar? Satıcı: Yok abi ne sahtesi kesinlikle orjinal altındaki barkottan konrtol edebilirsin internetten, bizim arkadaş Haydarpaşa gümrükte çalışıyor da oradan getirdi bende satıyorum yoksa hepsi orjinal yani Ben: Eee peki ne kadar abi şişesi 40 lira ( Orjinali 260lira)... Gerisini yazmıyorum malum zaten Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 ... 4 sene Balıkesir e git gel yaptım üni. zamanında. Çanakkale feribotlarında bende çok takılmıştım bu parfümcülere. Kanka olmuştuk. 100 Tl den kapıyı açarlardı o zamanlar, 2,5- 5 Tl ya alırdık kullanırdık. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 4 sene Balıkesir e git gel yaptım üni. zamanında. Çanakkale feribotlarında bende çok takılmıştım bu parfümcülere. Kanka olmuştuk. 100 Tl den kapıyı açarlardı o zamanlar, 2,5- 5 Tl ya alırdık kullanırdık. Onun aynısı trafikte lokma takımı, maktap falan satanlarda da var 200 liradan kapıyı açıyor, trafikte arabanın yanında koştura koştura 10 liraya kadar bırakıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Geçmiş olsun Erkan bey. Konunuzu birleştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Onun aynısı trafikte lokma takımı, maktap falan satanlarda da var 200 liradan kapıyı açıyor, trafikte arabanın yanında koştura koştura 10 liraya kadar bırakıyor Sıvaç marka saat almıştım bi defa ışıklarda. 90 sn filan yanan yere tezgah kurmuş eleman. 7-8 sene önceydi sanırım. O zamanlar zenci kankalarım falan yok piyasada tabi.. "Abi nolur yardım et. Kıbrıs tan geldim. Dönemiyorum burada param kalmadı. Elimdeki saati satıyorum hiç kullanmadım" demişti. "Tamam ne kadar" dedim. "Abi ben 150 $ a aldım ama 100 $ a versem yeter" dedi. Tam camı kapatırken "abi 50 $ olsun" dedi. Hafif aralık bıraktım önüme bakıyorum. "Abi 40-30-20 $" derken 10 saniye kaldı ışıklara. "Hadi" dedim "arkadakinde denersin." "Abi 20 lira ver senindir" dedi. "Kıbrıs işi noldu?" dedim. 10 lira çıkarttım. "Allah razı olsun" dedi. Hala durur saatim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Sıvaç marka saat almıştım bi defa ışıklarda. 90 sn filan yanan yere tezgah kurmuş eleman. 7-8 sene önceydi sanırım. O zamanlar zenci kankalarım falan yok piyasada tabi.. "Abi nolur yardım et. Kıbrıs tan geldim. Dönemiyorum burada param kalmadı. Elimdeki saati satıyorum hiç kullanmadım" demişti. "Tamam ne kadar" dedim. "Abi ben 150 $ a aldım ama 100 $ a versem yeter" dedi. Tam camı kapatırken "abi 50 $ olsun" dedi. Hafif aralık bıraktım önüme bakıyorum. "Abi 40-30-20 $" derken 10 saniye kaldı ışıklara. "Hadi" dedim "arkadakinde denersin." "Abi 20 lira ver senindir" dedi. "Kıbrıs işi noldu?" dedim. 10 lira çıkarttım. "Allah razı olsun" dedi. Hala durur saatim. 20 metre daha gitsen üzerine para verecekler neredeyse Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 20 metre daha gitsen üzerine para verecekler neredeyse Aynen. Ya o değilde, bu gibi tüccarlar ile bu tarz muhabbetleri seviyorum. Gerçekten zenci, saat satan kankalarım var burada mesela. Gerçekten çok temiz, muhabbeti iyi, düzgün çocuklar.. Ekmeklerinin derdindeler. Gerçi bi 6-9 aydır göremiyorum piyasada. İyilerdir inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aynen. Ya o değilde, bu gibi tüccarlar ile bu tarz muhabbetleri seviyorum. Gerçekten zenci, saat satan kankalarım var burada mesela. Gerçekten çok temiz, muhabbeti iyi, düzgün çocuklar.. Ekmeklerinin derdindeler. Gerçi bi 6-9 aydır göremiyorum piyasada. İyilerdir inşallah.. Piyasa durgun birde havalar ısınsın yine çıkarlar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Sene 2014 Yer: Üsküdar sahil deniz kıyısı ..... 4 sene Balıkesir e git gel yaptım üni. zamanında. Çanakkale feribotlarında bende çok takılmıştım bu parfümcülere. Kanka olmuştuk. 100 Tl den kapıyı açarlardı o zamanlar, 2,5- 5 Tl ya alırdık kullanırdık. kozyatağı carrefour otoparkında en az 2 kere denk geldim.bagaj parfüm dolu adamda Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Geçmiş olsun Erkan bey. Konunuzu birleştirdim. teşekkür ederim Sani abi Yorum bağlantısı
Ali Herdem 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Beni de aradılar yapı krediden arıyoruz Ali bey bir sigorta adı söyledi yaptırmayacağım biliyorum ama dinliyorum sadece tüm bilgilerimi saydı sonra kredi kartımı sordu kredi kartını kapatmıştım haberleri yok sanırım kredi kartını kapattırdım ben diyince yüzüme kapattılar sonradan anladım [emoji23] allahtan yoktu kartım yoksa kuzu kuzu dinleyip onaylayacaktım sanırım Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 bu sağlık sigortasını satmaya çalışanlar geçen aylarda beni de aradılar. (tabii her şey tezgah, başından beri olayın bilincindeyim.) adresimi, kart bilgilerimi söylediler tamam dedim doğru. işte şöyle de geçen sene sağlık sigortası yaptırmışsınız, hatırlamıyorum böyle bir işlem diyorum, telefondan aranıp onaylamışsınız ses kayıtlarınız var diyorlar. 1 senelik hediye sigortanızın süresi doldu. 300 lira karşılığında yenileyeceğiz diyorlar. hatırlamıyorum ne zaman yaptırdığımı diyorum inatla, yenilemek istemiyorum. istemiyorum dedikçe, istemezseniz cezasıyla birlikte ilk senenin ücretini yansıtmak zorundayız. adınıza faturalandırılacak yoksa mahkemeye veririz. iyi tamam verin, bekliyorum. sonrası malum ne arayan ne soran ne mahkeme... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 (düzenlendi) Bana da 2 kez mesaj geldi bugün. İnternet bankacılığı işlemlerinden Samsung S6 kazanmışım. 0850 425 21 51 telefon numarası. Hangi banka, hangi uygulama belli değil. 12 Ocak 2016 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts