İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Gri Fırtınama Ufak Dokunuşlar

Misafir

Recommended Posts

Uğur Şahinbaş

Şu ön tampon için bir focus da ben alacağım anasını satayım :-) :-) valla

Yorum bağlantısı

Şu ön tampon için bir focus da ben alacağım anasını satayım :-) :-) valla

Yakışır :) İnşallah Allah çok daha iyilerini nasip eder kardeşim.

Yorum bağlantısı

abi plaka emanet gibi duruyor yakısmamıs

Haklısın kardeşim  ön plakanın kenarlarını tekrar silikonlamam lazım açmış kenarları

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Haklısın kardeşim ön plakanın kenarlarını tekrar silikonlamam lazım açmış kenarları

At plakayi abi yakismiyor
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

At plakayi abi yakismiyor

Uğurcum benden çok babam kullanıyor. O kullanırken  gıcık bir polise denk gelse  plaka önde yok ön camda olmasıda önemli değil  diye ceza kesilse ne olur bana düşün. :biggrin: Sadece ben kullansam eyvallah da işte  ben kullanmıyorum.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğurcum benden çok babam kullanıyor. O kullanırken gıcık bir polise denk gelse plaka önde yok ön camda olmasıda önemli değil diye ceza kesilse ne olur bana düşün. [emoji3] Sadece ben kullansam eyvallah da işte ben kullanmıyorum.

Maksimum yalvar yakar 88 tl cezasi var [emoji1] guzel oluyor kac aydir dolaniyorum

Keyfi farkli oluyor abi

529234af3f94f157fdec20b44a059dd9.jpg

Yorum bağlantısı

Maksimum yalvar yakar 88 tl cezasi var [emoji1] guzel oluyor kac aydir dolaniyorum

Keyfi farkli oluyor abi

Yakışır kardeşime :bravo::good1::) 41 kere maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...

Sonunda Mistik döndü  yeni yılla birlikte ufaktan çalışmalara başlıyorum. :biggrin:Kafamda bir sürü ufak tefek değişiklik var hayırlısı bakalım.

Yorum bağlantısı

Sonunda Mistik döndü  yeni yılla birlikte ufaktan çalışmalara başlıyorum. :biggrin:Kafamda bir sürü ufak tefek değişiklik var hayırlısı bakalım.

Bekliyoruz kardeşim. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Sade ama şık bence güzel dokunuşlar.

Beğendiğine sevindim teşekkürler Murat abi. :)

Jantlar en sevdiğim model güle güle kullanın:)

Teşekkürler Tuğrul kardeşim. :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah mermi gibi duruyor kardeşim, Allah nazarlardan saklasın...

Yorum bağlantısı

Maşallah mermi gibi duruyor kardeşim, Allah nazarlardan saklasın...

Sağol Serhan abim teşekkürler . :) Elimden  geldiğince ufak tefek eklemeler yapmaya devam edeceğim.

Ne zaman baksam Bi-xenon lazım diyorum  :)

Maşallah kardeşimin arabasına  :nazar:

Haklısın kardeşimde :yes: malesef şimdilik osram night breakerlar ile devam ediyoruz. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
(düzenlendi)

Uzun zamandır araca ekleme yapamıyordum. Birde üstüne babam  kar temizlerken  spor antenin içindeki somunu nu kökten kırınca olanıda kaybettik. Ne yaptıysak çıkmadı mecbur tavandaki parçasıyla birlikte orjinal antene dönüş yaptık. Bu hafta sonu aracım 87 000 de iken ağır bakımı ve  hazır servise girmişken 10 000 km periyodik bakımıda yaptırdım.Gerçi daha yaptıralı 7500 km olmuş ama olsun dedim. Ön diskleri  idare edebilecek durumda olmasına rağmen  ön balatalar ile birlikte değiştirdim.Akü sos vermeye başlamıştı hatta 2 kere araç takviye ile çalışınca onuda değiştirdim. Böylece bakım kısmını atlatıp modifiye kısmına tekrar döndüm. :) İlk işim   siyah zemin tekno paket focus mercekli orjinal far olacak gibi farları buldum haber bekliyorum.Sonrasında ise artık  multimedya zamanıdır diyorum. Bu arada submarine tavan aydınlatmada buldum onuda alıp taktırmayı düşünüyorum. Allah izin verirse yaza kadar bu ufak bir iki değişikliği yapmış olacağım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir
(düzenlendi)

Bakımı yaptırdıktan sonra geçen haftasonu  hem motoru Regaip ustama yıkattım hemde  arka alt takımda pas izleri vardı onlara el atıp beraber boyadık.. Boyarken gözüme egzoz takılıncada bu hafatsonu egzozu ısıya dayanıklı(600 dereceye)Boya ile boyadım.Şimdilik ufak tefek şeyleri yapmaya devam. Farlarım halen gelmedi getirecek kişi iş nedeni ile şehir dışında :(  dört gözle bekliyorum. :)

YkkjYa.jpg

JAA75B.jpg

6PPQ67.jpg

211yyq.jpg

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Her konuya baktığımda hayranlıkla baktığım bi araçtır abi allah kaza bela vermesin maşallah her zaman görmek isterim:)

Yorum bağlantısı
Misafir

Wkk4n8.jpg

Her konuya baktığımda hayranlıkla baktığım bi araçtır abi allah kaza bela vermesin maşallah her zaman görmek isterim:)

Hakan anadolu yakasındayım genelde  cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. :)  Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. :)

Süper ötesi Maşallah [emoji122]

Sağol kardeşim. :) Bi cilası eksik :D

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Wkk4n8.jpg

Hakan anadolu yakasındayım genelde cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. :) Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. :)

Sağol kardeşim. :) Bi cilası eksik :D

Abi bende anadolu yakasında kadıköydeyim şuan kocaelide üniversitedeyim seninde müsait olduğun gün görmek isterim servis derken tepretoğlınamı geliyodun?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...