İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Gri Fırtınama Ufak Dokunuşlar

Misafir

Recommended Posts

Coşkun Gülçiçek

Herşeyiyle çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın aynı renk ghia bendede var orjinal haliyle yavaş yavaş bende yapıcam banada ilham oldu kapı eşikleri jantlar arka tampon ışıklı vites topuzu emeğinize sağlık

Yorum bağlantısı
Coşkun Gülçiçek

St ön tamponu nerden ve ne kadara temin ettiniz?

Yorum bağlantısı

Yanıyorlar maşallah.

Şağol kardeşim teşekkürler. :)

St ön tamponu nerden ve ne kadara temin ettiniz?

Forumdan Özer kürkiden arkadaşımızdan temin ettim.1400 tl idi ben aldığımda şuan ne kadardır bilmiyorum.Yardıma ihtiyacın olursa hep burdayım seve seve yardım etmeye çalışırım. :):good1:

Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya

Başarılı çalışmalar maşallah çok şıkolmuş. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

Yorum bağlantısı

Başarılı çalışmalar maşallah çok şıkolmuş. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

Teşekkürler.cümlemize inşallah.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

LaD7gZ.png

Karşınızda mistik ve ideolü.Sevgili mehmet abimin aracı biraz olsun benzetebilmişim.Sevgilerimle mehmet abim ideolüm. :):bravo:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selim Yılmaz

Merhabalar oncelikle güle güle kullanin araçlar çok güzel benimde sedan focus Aracım var yay ve jant takacağım sizin araçtaki ve mavi focustaki yaylar 3.5 luk mu yoksa 5 lik mi bu konuda bilgi alabilirmiyim acaba ?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Merhabalar oncelikle güle güle kullanin araçlar çok güzel benimde sedan focus Aracım var yay ve jant takacağım sizin araçtaki ve mavi focustaki yaylar 3.5 luk mu yoksa 5 lik mi bu konuda bilgi alabilirmiyim acaba ?

Merhabalar tabikide  mavi focusta h&r marka  4 cm lik yay var.benim aracımda 3,5 cm vogtland marka yay var.Araçların jant farkları mevcut mavi focus 18 inch benim aracım 17 inch yay var.Ayrıca marşpiyer de aracı olduğundan daha alçak gösteriyor.Aracınız dizel yada benzinlimi bilmiyorum ama yay alırken mutlaka dizel yada benzinli ayrımına çok dikkat edin.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz

Merhabalar tabikide mavi focusta h&r marka 4 cm lik yay var.benim aracımda 3,5 cm vogtland marka yay var.Araçların jant farkları mevcut mavi focus 18 inch benim aracım 17 inch yay var.Ayrıca marşpiyer de aracı olduğundan daha alçak gösteriyor.Aracınız dizel yada benzinlimi bilmiyorum ama yay alırken mutlaka dizel yada benzinli ayrımına çok dikkat edin.

Bilgiler için teşekkür ederim peki h&r ile vogtland arasinda çok fark var mi acaba hangisini tercih etmeliyim sizce

Yorum bağlantısı

Bilgiler için teşekkür ederim peki h&r ile vogtland arasinda çok fark var mi acaba hangisini tercih etmeliyim sizce

Valla Selim ben forumun tavsiyesine ve kullanan arkadaşların  yorumlarına bakarak vogtland aldım. H&R  ise tamamen tesadüf uygun fiyata denk geldi internetten araştırınca baktık memnun olan baya  bir kullanıcı var bizde aldık.Şu zamana kadar H&R de bir sıkıntı olmadı kuzenim gayet memnun ve konfor konusundada bir rahatsızlığı yok. Bende yay takıldıktan sonra  kullandığım için kuzenin aracını banada vogtland tan çok  farklı gelmedi açıkçası.

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz

Valla Selim ben forumun tavsiyesine ve kullanan arkadaşların yorumlarına bakarak vogtland aldım. H&R ise tamamen tesadüf uygun fiyata denk geldi internetten araştırınca baktık memnun olan baya bir kullanıcı var bizde aldık.Şu zamana kadar H&R de bir sıkıntı olmadı kuzenim gayet memnun ve konfor konusundada bir rahatsızlığı yok. Bende yay takıldıktan sonra kullandığım için kuzenin aracını banada vogtland tan çok farklı gelmedi açıkçası.

Anladim teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Yorum bağlantısı
Eser Kaplan

Öztunç kardeş, sayfanı baştan sona kadar okudum. Öncelikle Allah kaza bela vermesin, maşallah araba çığır atlamış, güle güle kullan. Bir sorum olacak, malum sitede jant lastik takımı var. Jant seninkinin aynısı, 17 inç orjinal Mondeo jantı. Lastikler ise 225/45/17. Sen 225'lik lastiğin çekişi düşürdüğünden bahsetmişsin. Gerçekten fark ediyor mu o kadar?

Yorum bağlantısı

Öztunç kardeş, sayfanı baştan sona kadar okudum. Öncelikle Allah kaza bela vermesin, maşallah araba çığır atlamış, güle güle kullan. Bir sorum olacak, malum sitede jant lastik takımı var. Jant seninkinin aynısı, 17 inç orjinal Mondeo jantı. Lastikler ise 225/45/17. Sen 225'lik lastiğin çekişi düşürdüğünden bahsetmişsin. Gerçekten fark ediyor mu o kadar?

Teşekkürler Eser kardeşim .Amin cümlemize Allah kaza bela vermesin. :) Lastik konusuna gelince kesinlikle evet diyorum. Şöyle bir örnek vereyim. Aracın standart lastikli halini kuzenimde çok iyi biliyor ama onun çok fazla benim aracı kullanmışlığı yada binmişliği yoktur.225 ebata geçince kendisi hem bindi hemde kullandı.İlk  jantlar değiştiğinde yanımdayken bir kaç kez sağlam gazladım. ilk tepkisi araç yavaşlamış dedi.Sonrada al kullan  birde öyle yorum yap dedim. Yorumu aynıydı.Sadece bana yavaş gelmemişti.Lastikleri değiştirmeye giderkende bir kaç kez sağlam kalktım ara hızlanma yaptım.Değiştirdikten sonrada tekrar hemen denedim arabayı. Çok net  lastik ebatının aracın ara hızlanma ve kalkışına  direk  etki ettiğini söyleyebilirim.Aalacağın lastiklerin durumu iyiyse bir süre idare et bence sonrasında surumunu toparlayınca bu sefer lastikleri değiştirirsin. 225/45/17 lastikleriö yokohamaydı  215/45/17 ler ise michelin pilot pamuk gibiler ve çok sesiz geldiler bana yol tutuşları ise gayet iyi :good1:

Yorum bağlantısı
Eser Kaplan

Teşekkürler Eser kardeşim .Amin cümlemize Allah kaza bela vermesin. :) Lastik konusuna gelince kesinlikle evet diyorum. Şöyle bir örnek vereyim. Aracın standart lastikli halini kuzenimde çok iyi biliyor ama onun çok fazla benim aracı kullanmışlığı yada binmişliği yoktur.225 ebata geçince kendisi hem bindi hemde kullandı.İlk  jantlar değiştiğinde yanımdayken bir kaç kez sağlam gazladım. ilk tepkisi araç yavaşlamış dedi.Sonrada al kullan  birde öyle yorum yap dedim. Yorumu aynıydı.Sadece bana yavaş gelmemişti.Lastikleri değiştirmeye giderkende bir kaç kez sağlam kalktım ara hızlanma yaptım.Değiştirdikten sonrada tekrar hemen denedim arabayı. Çok net  lastik ebatının aracın ara hızlanma ve kalkışına  direk  etki ettiğini söyleyebilirim.Aalacağın lastiklerin durumu iyiyse bir süre idare et bence sonrasında surumunu toparlayınca bu sefer lastikleri değiştirirsin. 225/45/17 lastikleriö yokohamaydı  215/45/17 ler ise michelin pilot pamuk gibiler ve çok sesiz geldiler bana yol tutuşları ise gayet iyi :good1:

Kullandığım lastikler orjinal 205/55/16. Ama artık 17 jant ve lastiğe geçmek istiyorum. Fakat bu yorumdan sonra 225 almak çok da mantıklı değil. En iyisi 215 denk gelene kadar beklemek  :) Bilgiler için teşekkür ederim  :good1:

Yorum bağlantısı

Kullandığım lastikler orjinal 205/55/16. Ama artık 17 jant ve lastiğe geçmek istiyorum. Fakat bu yorumdan sonra 225 almak çok da mantıklı değil. En iyisi 215 denk gelene kadar beklemek  :) Bilgiler için teşekkür ederim  :good1:

Bişey değil kardeşim. yardımcı olabildiysem ne mutlu  bana. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Bugün  artık yeni lastiklerimize kavuştuk.MİSTİK bundan sonra yoluna PETLAS PT 741 VELOX SPORT  215/45/17 lerle devam edecek. :) Bende petlasçı oldum. :good1:

Yorum bağlantısı

Güle güle kullan.

Mehmet abiye selamlar saygılar

Sağol Göksel kardeşim  hep birlikte inşallah. Mehmet abiyi bir süredir göremiyorum.Hatta bugün ayak üstü servise uğrayıp sordum ,işleri yoğun sanırım bayadır uğramadı dediler.Gördüğüm ilk fırsatta selamını iletirim mutlaka.

Yorum bağlantısı

Bugün Lastiklerim teslim oldu ücretsiz kargo ile Ayvalığa gitti. Hemen Babam lastiklerin tarihlerini kontrol etmiş. iki lastik 2015 in 10 uncu haftası diğer ikisi ise 2015 in 24 haftası yani Gökselin tabiri ile dumanı üstünde lastiklerin. Aşşagıda linki veriyorum almak isteyen olursa burdan temin edebilir. Ben siteye yeni üye olup aldım ve 100 tl hediye çeki kazandım yani Petlaslarımı toplamda 676 tl ye üstelik 9 taksitle almış oldum.İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasınlar. :good1::)

http://www.hepsibura...5-p-OTOZSU26366

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hüseyin Uzun

Gri fırtınaya kocaman maşallah [emoji106]

Sanada iyi tatiller abi [emoji1]

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

VLLD0R.jpg

En keyifli anımda bendeniz huzurlarınızda. :biggrin:

J44DQB.jpg

7bbDDv.jpg

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

GkkD42.jpg

Gri fırtınaya kocaman maşallah [emoji106]

Sanada iyi tatiller abi [emoji1]

Sağol Kardeşim çok teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...